» »

Današnji protest v LJ

Današnji protest v LJ

1
...
3 4
5
»

111111111111 ::

asdf_jklc je izjavil:

Glede na konstantno slabšanje razmer, se bom verjetno preselil tudi jaz. Firma nam je ponudila možnost selitve v katerokoli državo, kjer imamo pisarno. Dokler bo v Sloveniji prioriteta na socialkarjih, podpiranju pederajsanja, ukvarjanju z luzerji, tako dolgo bomo za leseno žlico.

Bit uspešen v Sloveniji, ni hujšega. Zgledat moreš luzer, pa ti gre odlično.

žalostna resnica.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Kayzon ::

Se strinjam,kar zalostno ce se zamislis.

132161 ::

Kaj dogaja? Kokice?

Če je vladi zdrsnilo na področju komuniciranja o davčni reformi, ji pri zdravstveni ne sme. Tak zdrs bi namreč vodil v padec vlade. Zato verjetno danes s predlogi novih zakonov vendarle še ni bilo pametno stopiti pred javnost, sploh če ti niso usklajeni z mnenjem strateškega sveta, katerega ključna naloga je priprava predlogov in strokovnih usmeritev za prenovo zdravstvenega sistema. Strateški svet je izhodišča za omenjena zakona dal že prejšnji teden, a še ni znano, koliko jih je ministrstvo upoštevalo.

Kot je videti, je pri pripravi reforme ključna težava, da ministrstvo za zdravje in strateški svet vlečeta voz vsak v svojo smer. Strateški svet pripravlja svoje predloge, ministrstvo svoje, pri čemer bolj kot argumentirano usklajevanje šteje kazanje mišic. Tako je minister za zdravje po sekretarjih že zagrozil, da bo odstopil, če se ne bodo uskladili. Kasneje je to zanikal, češ da je šlo za medijsko bombico, a ga je prvi mož strateškega sveta Erik Brecelj postavil na laž.

Minister Danijel Bešič Loredan in "prvi strateg" Brecelj se že dolgo ne razumeta najbolje, tako ključno zadevo, kot je reforma, pa bo z ljudmi, ki so vsak na svojem bregu, izjemno težko izpeljati.

Mato989 je izjavil:

Na ministrstvu za zdravje bi morali jutri predstaviti predloga Zakona o zdravstvenem informacijskem sistemu in Zakona za strukturno prenovo ZZZS, ki sta prva koraka prenove zdravstvenega sistema. A tekom dneva so sporočili, da je novinarska konferenca odpovedana, in sicer zaradi neodložljivih obveznosti ministra.

Le kaj je bolj pomembnega kot predstavitev reform državljanom?

TROLOLOL

Sem imel visoko pričakovanje,
sedaj bo pa eno samo sranje. :D

Unilseptij je izjavil:

Super, ampak to nima veze s tem, da delaš razlike pri znanju jezika. Jaz nimam problema, da omejimo količino priseljencev iz ne-EU držav na raven, ki je pač potrebna in v korist države. Ne razumem pa, zakaj bi od Albanca, ki spada v neko tako kvoto, ki je v skladu s potrebami, zahteval znanje jezika, če dela pri nas, od Nemca pa ne. V čem je razlika, razen v tem, da zaničujemo južnjake, naših EU sotrpinov pa ne. Če prav razumem, tudi nimaš težav s Hrvati, ki jih kar precej dela pri nas, čeprav ne znajo in nikoli ne bodo znali jezika, so pa pač v EU.

Vsi morajo znati osnovno Slovensko po 2 letih prebivanja v Sloveniji, drugače deportacija.

Zgodovina sprememb…

nejclp ::

111111111111 je izjavil:

nejclp je izjavil:

Kako brez argumentacije, saj sem prebral tvoj post? Vsak ga lahko, saj si ga sam pripopal. Čeprav nekomu, ki uči tujce slovenščine, tega ne bi priporočal.
Lol, v kateri temi sem pa potegnil kratko?

Se ne spomniš? Napisal si da naskakuješ mamo svojega brata, ker moja nima časa.

No, mogoče v tvoji glavici, lažnivček. Sem šel pogledat, ti si to napisal. Večkrat. V nemočni jezici. Odvrnil pa sem, da je bila tvoja prezasedena, ja.

nejclp je 10. feb 2023 ob 16:24 izjavil:
Po pravici povedano, sem pripravljen po človeško debatirati z vsakim. Ampak če je na robu blaznosti in debili do onemoglosti, je pa to njegov problem, se opravičujem.

111111111111 je 10. feb 2023 ob 17:09 izjavil:
Lažnivec. Še enkrat nisi predstavil nobenih argumentov, samo nabijaš na suho, lastno mamo.

nejclp je 10. feb 2023 ob 16:24 izjavil:
Tvoja je bila prezasedena.
Plus, patetičen si, ko sto mater. Spelji se, pošast.

Tukajle je nadaljevanje:

15. Slovenska vlada (2022- )

Končalo se je z zaklepom teme in jokcanjem desnjakarjev, da so vse teme o vladi zaprte, ker so moderatorji režimski. Čestitam.

Jaz rečem: Nejči, ti voziš stoenko.
Ti rečeš: Ferari je bil zaseden.

Dejstvo iz tega pogovora je: Nejči vozi stoenko. :D

111111111111 je izjavil:

Jaz rečem: Nejči, ti voziš stoenko.
Ti rečeš: Ferari je bil zaseden.

Dejstvo iz tega pogovora je: Nejči vozi stoenko. :D

Ne zasedena, rekel sem prezasedena. A bi moral biti bolj konkreten? Plus, ne, "dejstvo iz tega pogovora" je, da si en tak nepismen tepček in lažnivček.

nejclp je izjavil:

Ne zasedena, rekel sem prezasedena. A bi moral biti bolj konkreten? Plus, ne, "dejstvo iz tega pogovora" je, da si en tak nepismen tepček in lažnivček.

Joj, kako ste Ojdipovci takoj užaljeni. :D

Mato989 ::

132161 je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Mimogrede za Nemca ali kogarkoli drugega lahko delodajalec tudi zahteva znanje slo

Če to spet ni čisto hipotetično nakladanje in moraliziranje glede dvoličnosti, kolikokrat se pa to zgodi, da se kak Nemec/Avstrijec želi zaposliti v Sloveniji? 1 na leto? In da je znanje slovenščine pogoj, ki ga potem očitno izpolnjuje?? Dvoličnost pač je, bil in bo; konec zapravljanju časa s tendencioznimi idealisti.

Bistvo eu je dvolicnost glede pogojev za drzavljane clanic eu vs ostale.... Kaj tu ni jasno
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Mato989 je izjavil:

Kaj tu ni jasno

Ni jasno, kako se enemu kripto-trgovcu in support personu zdi dvoličnost nekaj nepojmljivega, da se mu zdi vredno moralizirati o tem. Nekaj krivde nosi tudi tist-a-o-i, ki takšni osebi odgovarja. :-)

132161 je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Kaj tu ni jasno

Ni jasno, kako se enemu kripto-trgovcu in support personu zdi dvoličnost nekaj nepojmljivega, da se mu zdi vredno moralizirati o tem. Nekaj krivde nosi tudi tist-a-o-i, ki takšni osebi odgovarja. :-)

Predvsem ni jasno kako se nekomu ne zdi logično da ima PRIVILEGIJ nekdo ki je znotraj neke unije napram drugemu ki od zunaj prihaja v to unijo... to je vse. In o tem moralizira, kajti če te vse dvoličnosti odpravimo potem je cel Svet ena EU...

Mato989 je izjavil:

Predvsem ni jasno kako se nekomu ne zdi logično da ima PRIVILEGIJ nekdo ki je znotraj neke unije napram drugemu ki od zunaj prihaja v to unijo... to je vse. In o tem moralizira, kajti če te vse dvoličnosti odpravimo potem je cel Svet ena EU...

Hm, zanimivo. Meni je princip privilegijev znan od malega, nekaterih sem bil deležen, nekaterih ne, nekateri so bili zasluženi, nekateri ne. Dvoličnost? Wtf, še v vrtcu je to normalno, še posebej pa veliki večini ženskam, da dejanske pravičnosti ni. Nepričakovne razprave za leto 2023 :-)

132161 je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Hm, zanimivo. Meni je princip privilegijev znan od malega, nekaterih sem bil deležen, nekaterih ne, nekateri so bili zasluženi, nekateri ne. Dvoličnost? Wtf, še v vrtcu je to normalno, še posebej pa veliki večini ženskam, da dejanske pravičnosti ni. Nepričakovne razprave za leto 2023 :-)

Ne vem kaj repliciraš meni potem, jaz pravim da je to normalno da imajo državljani znotraj EU privilegij napram državljanom izven EU ker to je bistvo Unije kot take, nekdo zgoraj pa jokca da to ni prav...

Mato989 je izjavil:

132161 je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Ne vem kaj repliciraš meni potem, jaz pravim da je to normalno da imajo državljani znotraj EU privilegij napram državljanom izven EU ker to je bistvo Unije kot take, nekdo zgoraj pa jokca da to ni prav...

Idealistom je potrebno čimprej primerno razložiti, da jih najbrž čaka še veliko razočaranj v življenju, ne glede na to, kdo to (ali kaj) je. Če je (tvoj) argument zdaj bolj razviden, ni nobene škode. Ura že teče, a? :-)

Maxlos ::

132161 je izjavil:

Mato989 je izjavil:

132161 je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Idealistom je potrebno čimprej primerno razložiti, da jih najbrž čaka še veliko razočaranj v življenju, ne glede na to, kdo to (ali kaj) je. Če je (tvoj) argument zdaj bolj razviden, ni nobene škode. Ura že teče, a? :-)

Ne pozabi, Trumpi je naš, če tudi za zapaha zaradi plačila kurbi.
Barking up the wrong tree

Maxlos je izjavil:

Mr.B, si to res ti, nekateri trdijo da je to tvoj rezervni sinonim, ki ga imaš za teme, kjer ti je vstop onemogočen? Si prišel za menoj, da nadaljuješ z besednim klofutanjem še zaradi Trumpija in kurbe? Meni sicer deluješ kot da si nek nesrečen gastarbeiter z OCD ampak nisem psihiater... Cena Cedevite se je že kaj znižala? :-)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 132161 ()

111111111111 je izjavil:

nejclp je izjavil:

Joj, kako ste Ojdipovci takoj užaljeni. :D

Če bi bil ojdipovc, zagotovo ne bi bil. Pa tudi sicer me ne moreš užaliti, da si en navaden bulšiter je vsakomur jasno, saj sam popaš svoje izmišljene resnične zgodbice tukaj. Tole, da si začel žaliti mame sogovornikov, je pa itak izraz tvoje nemoči in bebavosti.

Mr.B ::

132161 je izjavil:

Maxlos je izjavil:

Mr.B, si to res ti, nekateri trdijo da je to tvoj rezervni sinonim, ki ga imaš za teme, kjer ti je vstop onemogočen? Si prišel za menoj, da nadaljuješ z besednim klofutanjem še zaradi Trumpija in kurbe? Meni sicer deluješ kot da si nek nesrečen gastarbeiter z OCD ampak nisem psihiater... Cena Cedevite se je že kaj znižala? :-)

Kaj je sedaj ? Boš uporabil sinonim Težkodihanje ali kow . Imaš srečo da sem na meji pa bom naslednja dva dneva Planici, drugače bi te kot sem te Fašističnega šolarčka postavil na pravo mesto.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

nejclp je izjavil:

Če bi bil ojdipovc, zagotovo ne bi bil. Pa tudi sicer me ne moreš užaliti, da si en navaden bulšiter je vsakomur jasno, saj sam popaš svoje izmišljene resnične zgodbice tukaj. Tole, da si začel žaliti mame sogovornikov, je pa itak izraz tvoje nemoči in bebavosti.

Žal se z volilci Levice, drugače ne da pogovarjati.

Mato989 je izjavil:

Le kaj je bolj pomembnega kot predstavitev reform državljanom?

TROLOLOL

Verjetno tole: https://www.24ur.com/novice/slovenija/p...

Zgodovina sprememb…

1
...
3 4
5
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Stevilo Slovencev in prebivalcev upada ?! (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Problemi človeštva
27038441 (31420) BigWhale

domoljubje in nacionalizem (strani: 1 2 3 )

12114674 (12178) jb_j

Zakaj imigracija ni prava rešitev (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

44693037 (86291) PrihajaNodi

Več podobnih tem