Forum » Loža » Kranj izrinil Celje s položaja tretjega največjega mesta v Sloveniji
Kranj izrinil Celje s položaja tretjega največjega mesta v Sloveniji
dronyx ::
Saj zato pa spustimo Albanijo v EU, da jim potem lahko pokupimo obalo ob Jadranu. ;) Enega takega lepega vikenda se ne bi branil spodaj, za neko normalno ceno seveda. :D
Cene tam dol, kjer gledaš čez proti Krfu so res zelo ugodne, samo do tja je pa daleč. To ne moreš skočit za vikend na morje v Albanijo.
Miki N ::
Benny123 ::
Mam prijatelja, gre v Kranj, 65 m2 200 jurjev v Lj 25 procentov najmanj višje cene. Pa še neki je pomembno. Iz Celja do Avstrije je daleč, iz Kranja do Ljubljane pa ne.
WizzardOfOZ ::
To ne moreš skočit za vikend na morje v Albanijo.
Res je. Treba bo ustanoviti kolonijo tam. Po mojem bi Evropejci v splošnem morali odkriti stare veščine, da nam spet požene kri po žilah, da smisel. Včasih smo bili dobri v tem.
Potem bi raje kje v severni afriki. Zdaj imajo tam več dežja, rastline rastejo, pa počas lahko začnemo okupirat druge države in si jih prilaščat. Zgled imamo, videli smo kako se mora to počet,...
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WizzardOfOZ ()
Res je. Treba bo ustanoviti kolonijo tam. Po mojem bi Evropejci v splošnem morali odkriti stare veščine, da nam spet požene kri po žilah, da smisel. Včasih smo bili dobri v tem.
Evropa danes je bleda senca starih časov, ko so množično pluli okrog po svetu in prinašali civilizacijo v odročne kraje. Seveda nekaj so jih pa tudi pobili, ker niso razumeli pomena civilizacije. Danes pa drugi masovno rinejo k nam, staroselci pa počasi izumirajo. Se kdo spomni kdja je nazadnje kakšna ladja iz Italije, Španije, Portugalske ali Nizozemske odplula odkrivat nov svet?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()
fur80 ::
Saj zato pa spustimo Albanijo v EU, da jim potem lahko pokupimo obalo ob Jadranu. ;) Enega takega lepega vikenda se ne bi branil spodaj, za neko normalno ceno seveda. :D
Cene tam dol, kjer gledaš čez proti Krfu so res zelo ugodne, samo do tja je pa daleč. To ne moreš skočit za vikend na morje v Albanijo.
Bo pipiStrel porihtal neke normalne čarterje do tja, kot smo rekli imamo še par 10 let časa, potem pa gremo k njim dol. :D Če jih moramo tukaj gledati in poslušat, bodo
pa se oni nas. Shaci shick mir ein photo po albansko, ve kdo? :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fur80 ()
hamez66 ::
Saj se je Pahor menil z Gadafijem za slovensko kolonijo v Libiji, ampak sta se nato vpletla Sarkozy in Obama, rezultate poznamo.
fur80 ::
"E dashur, më dërgo një fotografi."
Če bo kdo spodaj, tam doli, pecal kako kelnarco ob plaži! :D
Če bo kdo spodaj, tam doli, pecal kako kelnarco ob plaži! :D
zavajon ::
Mi bomo šli sem, ko nas Albanci izrinejo, sedaj živim na severu Slovenije, potem bom pač na jugu. ;)
Čim bolj visoko v hribe pojdite in tam sanjajte svojo Karantanijo. Da ne boste motili normalnih ljudi ;)
Kako pa kaj naša diaspora v Prištini?
O tem bi pa menda Janša vedel kaj povedati.
Evropa danes je bleda senca starih časov, ko so množično pluli okrog po svetu in prinašali civilizacijo v odročne kraje. Seveda nekaj so jih pa tudi pobili, ker niso razumeli pomena civilizacije. Danes pa drugi masovno rinejo k nam, staroselci pa počasi izumirajo. Se kdo spomni kdja je nazadnje kakšna ladja iz Italije, Španije, Portugalske ali Nizozemske odplula odkrivat nov svet?
Saj zdaj nas prihajajo ti civilizirati. Imamo pa srečo, ker so že civilizirani in nas ne pobijejo, če slučajno ne razumemo pomena civilizacije.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zavajon ()
Benny123 ::
Mene sta pecali dve albanki, sestrični, stari 16 jaz sem bil pa 19 pa nisem upal :) sem se bal njene familije, sami mafijci.
nekikr ::
Imamo pa srečo, ker so že civilizirani in nas ne pobijejo, če slučajno ne razumemo pomena civilizacije.
Kako ne, saj nas z nožem štihajo vsake par dni. Še bolj bi nas, če bi lahko.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Sredi BTC v LJ albanske zastave in pištole (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 3296 (2255) | paradajzos |
⊘ | Zakaj je Slovenija zadnja leta tako privlačna tujcem? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6159 (4894) | Freezy |
⊘ | Politična kriza v Makedoniji (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 28519 (24893) | kuglvinkl |