Forum » Loža » Ameriški Delniški Trg
Ameriški Delniški Trg
tikitoki ::
Naredi kar sam zahtevas, dvolično Teslo os. Trol ali karkoli že si.
Jaz trdim, da je Nvidia precenjena, nivo metanja bo AI nevzdržen in nesmiselen, in sledi korekcija. Niti na kraj pameti pa mi ne pade napovedovanje dobička in cene delnice preko grobe ocene, da se po eksponentni rasti bližamo vrhu, ki mu bo sledila korekcija, ko se iluzije razblinijo.
Jaz trdim, da je Nvidia precenjena, nivo metanja bo AI nevzdržen in nesmiselen, in sledi korekcija. Niti na kraj pameti pa mi ne pade napovedovanje dobička in cene delnice preko grobe ocene, da se po eksponentni rasti bližamo vrhu, ki mu bo sledila korekcija, ko se iluzije razblinijo.
ChirkKarlie ::
https://x.com/i/status/2026972062800339...
Če takole butasto sprašuješ random folk pol denar raje obdrži v šparovcu.
NFA
Torej ne bi bil zdaj pravi čas za nakup nekaj ETF-jev? Je boljše počakati?
Če takole butasto sprašuješ random folk pol denar raje obdrži v šparovcu.
NFA
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ChirkKarlie ()
kow ::
Naredi kar sam zahtevas, dvolično Teslo os. Trol ali karkoli že si.
Jaz bi v bliznji prihodnosti kupoval pod 180$ (delnice sem prvic kupil nekaj tednov nazaj) in prodajal nad 210$. Zdaj si na vrsti ti.
Skratka, ti nakladas. Jaz pa ne.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()
kow ::
Saj je vseeno kdo ima prav. Kar je ocitno je, da tikitoki gobca po internetu. Drugace bi nam povedal da delnico shorta.
Je vendarle skrajni levicar. Nic ne bi tvegal osebno. Vse bi prevalil na druzbo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()
ChirkKarlie ::
Saj je vseeno kdo ima prav. Kar je ocitno je, da tikitoki gobca po internetu. Drugace bi nam povedal da delnico shorta.
Tole se vse črpa iz Reddita, ki pač misli, da bo vse propadlo zaradi Trumpa. Takšen lep shizo mehurček, jaz delam obratno kar servira Reddit.
Chalky ::
BREAKING: SpaceX considering confidential IPO filing as soon as March, potentially seeking valuation of over $1.75 trillion, according to Bloomberg report.
https://x.com/spectatorindex/status/202...
https://x.com/spectatorindex/status/202...
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Nvidia odlično, a ne dovolj odlično (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Rezultati | 2033 (323) | tikitoki |
| » | Trump predlagal obrambni proračun v višini 1500 milijard dolarjev (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 9089 (1719) | Mr.B |
| » | Nvidia presegla pričakovanja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Rezultati | 5147 (3048) | iKst_ |
| » | Kitajska družba DeepSeek razburkala področje umetne inteligence s poceni jezikovnim m (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 27319 (16634) | kanarin |
| » | Altman išče sedem bilijonov dolarjev (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 10752 (5827) | FrRoSt |