Forum » Pomoč in nasveti » TV kartica Winfast 2000 XP
TV kartica Winfast 2000 XP
Dethbot ::
Jst sm lastnik omenjene kartice in me zanima, če ima še kdo težave z to kartico in sicer: imam Win XP in ko instaliram to kartico na računalnik se pojavi težava ; če nimam prižgan Outlook-a potem mi ob gledanju televizije izgine zvok moram ugasnt in ponovno prižgat TV kartico,da dobim zvok nazaj seveda če pa v ozadju laufa outlook pol pa je OK...
Pa še to od celga začetka mi to dela menjam gonilnike vedno ko pridejo ven in težava še vedno ne izgine...
Hvala
Dethbot
Pa še to od celga začetka mi to dela menjam gonilnike vedno ko pridejo ven in težava še vedno ne izgine...
Hvala
Dethbot
- spremenil: Dethbot ()
Nejc1 ::
Jst sm mel tut tak problem pa mi noben drver ni pomagal ampak verjeu al ne mi je ta napaka s časom izgilna brez heca! Ne vem zaka ampak mislim, da ko sm kliku tipko Boss key na dalincu ko sm jo pritinil cca. 10-15 zapored se mi je ta težava s časom razblinla. Bolšga odgovora ti ne znam povedat. Mislm pa 100% resno čeprov vem da mislš da je to štos PA NI!!
TribesMan ::
Jest mam popolnoma isti problem. Pojavi se tud, če radio poslušaš pa outlook zalaufaš. Zgleda da je en problem z driverji, pa sem probal že vse driverje sam nobeni ne pomagajo.
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
TribesMan ::
Jest nimam nortona.
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | OS X Tiger x86 edition (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 9269 (5671) | borchi |
» | Katero TV Katico(tuner)? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 19435 (12475) | Izi |
» | sem ubil r9800? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5577 (3059) | Tilen |
» | Kateri trdi disk? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 10528 (7713) | Keyser Soze |
» | Volt mod na grafični (stari grafični)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1873 (1175) | Tic |