» »

Neuradni IP TV ponudniki

Neuradni IP TV ponudniki

mrTwelveTrees ::

Zanima me če kdo od vas spremlja te "neuradne" IP tv ponudnike ki ponujajo več tisoč kanalov za par eur na mesec.
Naredijo spletno stran, poberejo nekaj naročnin in "popihajo"
Zadnja leta je bilo tega več, zdaj pa je tega manj na voljo.

Zanima me vaše izkušnje, osebno, če ti "popihajo" in jih ni več na voljo, ali storitev še dela ?

Ker me ljudje sprašujejo na več lokacijah, kjer imajo po 8 televizij ali več, kako bi oklestili stroške. (brez časovnega zamika)

PA PROSIM BREZ NEPOTREBNIH KOMENTARJEV, pomagajte na vprašanje.

Scorpy84 ::

ne gledaj te, ki ponujajo 1000 kanalov. Glej tiste ki ponujajo 50-60 programov. En je dober, že 6-7 let so prisotni, tudi sam ga uporabljam in ni nobenih težav. Slika še lepša kot na neo lite... no zadnjo primerjavo sem lani naredil, ker slednjega nimam več. Je pa tvviet, ponujajo do 3 naprav naenkrat. So pa srbsko/hrvaški podnapisi not. Šport pa bolj ali manj vse pokrito.

bemfa ::

IPT ma iptv za vip memberje, 10$/mesec, z crypto pa referali se da še znižat. 40.000 tv kanalov in 30.000 VOD filmov/serij. Slovenski kanali včasih zaštekajo pa kak ŠK zna manjkat (je ŠK3 2x, manjka pa ŠK1 recimo) in podobno, ampak maš isto tekmo na 100 tujih kanalih, ni hudič da en ne bo delal. Hrvaški že lepše delajo, USA/UK pa praktično brezhibno.

StajercSSS ::

To ni res.
IPT
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.

starfotr ::

Po Balkanu so v nastanitvah pogosto te IPTV ponudniki. Pa imajo zagotovo 10-20 sob in očitno vse dela.

Stayerc ::

jaz sem na alibabi kupil za 20 ali 25 evrov za celo leto. Dela zadovoljivo imam pa full programov ni da ni. Kvaliteta malo pesa vcasih kak kanal ne dela... ni gledanja za nazaj ampak za 25 evrov na leto je ok. Meni je samo vazno da mi dela sport klub, da lahko gledam motoGP, ker onih dveh slovenskih lolekov ne morem poslusat odkar so Gabra Kerzisnika nagnali. Aja imam pa ze sedaj drugo leto tako da to ni da denar poberejo pol pa se ugasne.

Lp, S.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Stayerc ()

Scorpy84 ::

na z2u imate poceni posrednike, sedaj je dosti atraktiven b1g iptv. Sploh za šport. Najboljše najti tistega, ki se ne oglašuje, še manj, da ima spletno stran.

mrTwelveTrees ::

Hvala za vse namige.
Najbolj ugodna je res ta iz Z2U, za 17eur na leto ?! Ne morem verjet, upam da ni nateg.
MegaOTT IPTV Subscription 12 Months - 4K Streaming -Worldwide Channels + VOD

mardziha83 ::

Če te zanima IPTV si sam najdi m3u linke al pa stalker pa mac kode. Jaz si jih sam iščem in to celo brezplačno. Hint: telegram je tvoj prijatelj.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NEO Telekoma Slovenije (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Omrežja in internet
1976509588 (1525) socialec
!

Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

1983651510 (3983) starfotr
»

Pop TV in Kanal A plačljiva? (strani: 1 2 3 469 70 71 72 )

3594640316 (92612) BorutK-73
»

Smiselnost TV paketov in alternative (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
13323516 (12498) kanarin
»

Kolk plačujete interneta? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11323687 (17670) kixs

Več podobnih tem