» »

Glasen reolink snemalni

Glasen reolink snemalni

Laki_laik ::

Trenutno imam tri reolink kamere (P340 in P430) priklopljene na reolink nvr ki pa je glasen ( vsaj za moje pojme) pa me zanima a se da kako uredit da se priklopi kamere na ruter na katerega bi bil priklopljen trdi disk in bi se na njega snemalo li sem pa prisiljen kupit kupit home hub? Vsak nasvet dobrodošel.
Hvala
Lp

bf4ed ::

Kupi drugi disk, ki je tišji v NVR.

blackbfm ::

kamere lahko nalagajo posnetke na zunanji disk prek FTP , vendar to pomeni da boš zgolj imel mapo posnetkov, in si boš moral sortiranje ali uvoz v predvajalnik narest sam

Daniel ::

Jaz sem v svojem RLN36 takoj v novem menjal ventilator za Noctuo z znižanimi obrati. Od takrat je najglasnejši disk.

P serije kamer so, če se prav spomnim namenjene za direkten priklop na NVR in drugače ne vejo delati. Sam uporabljam navadne RLC, DUO in ostale, ki jih lahko priklopiš kjerkoli na lastni mreži (seveda z dodanim napajanjem) in potem snemalnik v posebej prostoru. Pobira streame preko glavnega gigabitnega porta. Na portih za kamere nimam priključenega ničesar.

Likalnik ::

Daniel je izjavil:

Jaz sem v svojem RLN36 takoj v novem menjal ventilator za Noctuo z znižanimi obrati. Od takrat je najglasnejši disk.

katere diske uporabljaš v RLN36? sam imam isti NVR...vendar sem malo "škrt" pri diskih..recimo WD purple kateri je prav namensko za NVR mi je kar predrag oziroma mi je res škoda denarja...pa še 3 bi rabil, da zapolnim vse reže.
tako sem nabral neke stare rabljene diske in na dveh režah mi dva delata OK na tretji se pa stalno nekaj "kvari"...pač disk ne dela...tudi, če zamenjam drug disk na tretjo režo se čez čas isto ponovi.
sem pisal na Reolink in hotel uveljavljati garancijo...pa so mi napisali, da če niso primerni diski za NVR, da je čisto možno, da ne delajo v redu....
trenutno sem na dveh diskih...mogoče kdaj investiram v 3 purple:)

hojnikb ::

Zakaj se v 2025 ubadaš z NVR? Ajd, če maš firmo pa 50 kamer, bi še razumel...

Vrzi ta NVR v smeti in vrzi kvalitetne spominske kartice v kamere. Boom, problem rešen, pa še ena naprava manj...
#brezpodpisa

hojnikb je izjavil:

Zakaj se v 2025 ubadaš z NVR? Ajd, če maš firmo pa 50 kamer, bi še razumel...

Vrzi ta NVR v smeti in vrzi kvalitetne spominske kartice v kamere. Boom, problem rešen, pa še ena naprava manj...

ni 24/7 recorda...posnamejo se samo "dogajanja"...imam tudi tako kamero v svojem repertuarju..

MadMax ::

Likalnik je izjavil:

ni 24/7 recorda...posnamejo se samo "dogajanja"...imam tudi tako kamero v svojem repertuarju..

24/7 record seveda je, ampak v polni kvaliteti le nekje 3 dni/256GB, kar pa zna biti včasih malo premalo...

Mimogrede, je v Reolink kamerah kdo poskusil 512GB kartice? Uradno gre namreč samo 256.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

velikBrokoli ::

Torej, motijo te glasni diski, ampak si pa preveč škrt, da bi kupil kvalitetne diske, ki so narejeni za NVRje in so zato tudi dosti bolj tihi?

Imam WD purple in se jih praktično ne sliši.

velikBrokoli je izjavil:

Torej, motijo te glasni diski, ampak si pa preveč škrt, da bi kupil kvalitetne diske, ki so narejeni za NVRje in so zato tudi dosti bolj tihi?

Imam WD purple in se jih praktično ne sliši.

prjatu..mal si zabrkal vse skupaj...lepo od začetka preberi temo in poglej, kdo kaj piše...jaz (škrt) nisem OP in me glasni diski ne motijo.
OP ima težavo z glasnim NVR-jem

res pa je, da jaz (škrt) sem vmes podal vprašanje...katere diske uporabljate in da v redu delujejo...ker trenutni moji so že stari in niso namenjenji za v NVR snemalnik...sem pa preškrt, da bi šel in kupil po polni ceni nove WD purple diske...in sem se zato sprijaznil z starimi rabljenimi diski....

bo sedaj šlo...boš razumel kaj sem jaz napisal/vprašal in kaj OP?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Likalnik ()

MadMax je izjavil:

Likalnik je izjavil:

24/7 record seveda je, ampak v polni kvaliteti le nekje 3 dni/256GB, kar pa zna biti včasih malo premalo...

Mimogrede, je v Reolink kamerah kdo poskusil 512GB kartice? Uradno gre namreč samo 256.

hm, gledam v nastavitvah možnosti, da izberem 24/7 recording...pa ne najdem....

P.S. moja Argus 4 Pro nima možnosti 24/7 snemanja....

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Likalnik ()

bauci ::

Jst imam 4 tipe Reolink kamer in nobena ne omogoča 24/7 snemanja na SD kartico.

sam rule je treba prav nastavit, pa bo snemala 24/7... Ni pa pr teh kamerah vedno očitno ali intuitivno kako to nardit.

BTW, če se gre 24/7 snemanje, OBVEZNO kupit high endurance kartice, ker če ne, jih bo zradiralo v roku par tednov/mescov.

Likalnik je izjavil:

MadMax je izjavil:

Likalnik je izjavil:

ni rečeno, da bo pisalo eksplicitno 24/7 snemanje. Lahk da je treba poklikat dneve/tedne in nastavit rule, da snma skos. Pr dahui je recimo treba pr recording poklikat "General" pa bo snemala skos...

#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()

blackbfm ::

reolink baterijske ne omogočajo 24/7

Jst imam 4 tipe Reolink kamer in nobena ne omogoča 24/7 snemanja na SD kartico.

na pc aplikaciji je to v Surveillance > Record > Schedule > Timer

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: blackbfm ()

Likalnik je izjavil:

Daniel je izjavil:

katere diske uporabljaš v RLN36? sam imam isti NVR...vendar sem malo "škrt" pri diskih..recimo WD purple kateri je prav namensko za NVR mi je kar predrag oziroma mi je res škoda denarja...pa še 3 bi rabil, da zapolnim vse reže.
tako sem nabral neke stare rabljene diske in na dveh režah mi dva delata OK na tretji se pa stalno nekaj "kvari"...pač disk ne dela...tudi, če zamenjam drug disk na tretjo režo se čez čas isto ponovi.
sem pisal na Reolink in hotel uveljavljati garancijo...pa so mi napisali, da če niso primerni diski za NVR, da je čisto možno, da ne delajo v redu....
trenutno sem na dveh diskih...mogoče kdaj investiram v 3 purple:)

Samo en 8TB Toshiba disk namenjen za NVR. Zadostuje za 11 dni snemanja za 13 navadnih kamer in tri baterijske, ki pošiljajo samo dogodke.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Daniel ()

bauci ::

Imam vse 4 baterijske in ne gre.

Fantje ni govora o disku ampak o ventilatorju. Diska zaradi ventilatorja sploh ni slišat. Tisti ki imate NVR veste o čem govorim.

darkolord ::

Imam več NVRjev in ne vem, o čem govoriš.

Zamenjaj ventilator?

darkolord je izjavil:

Imam več NVRjev in ne vem, o čem govoriš.

Zamenjaj ventilator?

Tebi mogoče ni glasno zame pa je vsak pač oma drugačen sluh. Če pa hočem menjat ventilator pade garancija. Sedaj se nagibam k home hub pro ki je dosti tišji no vsaj ta ki sem ga jaz v živo videl in slišal.

Furbo ::

Jebeš garancijo, zamenjaj ventilator, namesto da spet plačaš toliko, kot je NVR lol.
Če crkne, boš pa potem kupil hub pro.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

Furbo je izjavil:

Jebeš garancijo, zamenjaj ventilator, namesto da spet plačaš toliko, kot je NVR lol.
Če crkne, boš pa potem kupil hub pro.

Nebom menjal gre v prodajo in kupim hub pro.

Furbo ::

Kakor hočeš.
Malo si prej poguglaj zadevo in predvsem izkušnje, parkrat sem opazil, da so uporabniki nezadovoljni s pro.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

To bo verjetno prehod iz dežja pod kap. Ampak kakor ti ustreza.

johnnyyy ::

Ok, zakaj bi imeli 24/7 snemanje? Mar ni boljše da se snema samo ko pride do nekih gibanj itd. ?

ker tisti algoritem včasih ne ujame vsega...
#brezpodpisa

Furbo je izjavil:

Kakor hočeš.
Malo si prej poguglaj zadevo in predvsem izkušnje, parkrat sem opazil, da so uporabniki nezadovoljni s pro.

Glede tega je tako da tudi če nekaj perfektno dela se bodo eni našli ki jim kao ne dela. Jaz kar sem spraševal so imeli vsi pozitivne izkušnje.

Daniel je izjavil:

To bo verjetno prehod iz dežja pod kap. Ampak kakor ti ustreza.

Zakaj daj napiši kaj je slabše pri home hub-u?

johnnyyy je izjavil:

Ok, zakaj bi imeli 24/7 snemanje? Mar ni boljše da se snema samo ko pride do nekih gibanj itd. ?

Ti je že uporabni hojnikb odgovoril.

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero nadzorno kamero izbrati?

Oddelek: Kaj kupiti
231276 (319) Laki_ laik
»

Nadzorne kamere (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika