Forum » Zvok in slika » Nadzorne kamere
Nadzorne kamere
Daniel ::
Reolink Argus 4 pro ali Argus track. Seveda s panelom. Sicer mene baterijske variante ne prepričajo ravno. Imam raje POE in konstantno snemanje.
Karen ::
Zdej mam pa dodaten problem. Jaz talent si ob registraciji kamere nisem napisal gesla.
A je kdo mel podoben problem in ve kako resetirat geslo?
Ni blema.
Daj pogooglaj - mislim da bo treba hard reset tipko najt pa držat ene 30 sekund (kar pomeni da boš spet plezal na lojtro ). Ene kamere so pa na online aktivacijo, samo če sem iskren sem pozabil kako se aktivirajo, tega je že ohoho let.
rado7rado ::
Odločil sem se da namo tiram varnostne kamere in v tej poplavi teh kamer se ne znajdem najboljše. A bi ta komplet bil vredu https://kamerca.si/?product=video-nadzo... ali naj raje vzamem kaj drugega?
Matija82 ::
Kakšne so možnosti za remote dostop do kamere, če ni Ethernet/WiFi dostopa na lokaciji kamere (objekt cca. 100m od hiše)?
A se da kako naštimat neko SIM pa mobilne podatke da se spravi to kamero online?
A se da kako naštimat neko SIM pa mobilne podatke da se spravi to kamero online?
Daniel ::
Postaviš WiFi most. Jaz eno kamero konstantno snemam na snemalnik, pa je kamera 3,4 km stran.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero zunanjo IP kamero kupiti?Oddelek: Pomoč in nasveti | 6893 (2013) | blackbfm |
» | Kamera za nadzor dvorišča (s snemanjem)Oddelek: Pomoč in nasveti | 4968 (1095) | dvihtelic |
» | Nadzorne kamere - non-chineseOddelek: Kaj kupiti | 4271 (1469) | Likalnik |
» | Profesionalni sistem nadzora hiseOddelek: Loža | 3057 (1660) | c3p0 |
» | Varnostne kamereOddelek: Kaj kupiti | 3242 (1333) | jumpy |