Novice » Tožbe » Iniciativa proti uničevanju starih iger v EU zbrala dovolj podpisov

kow ::
Ker imas slabe argumente, si sedaj kar nekaj izmisljujes. Jaz ne igram online iger. Igro pa sem nazadnje kupil vsaj 10 let nazaj. Meni dol visi za korpocije.
No, pa saj bomo videli. Jaz sem precej preprican, da se bo pac napisalo gore zakonodaje, v praksi pa ne bo nic bistveno drugace. Ker ne more biti. Ekonomske zakonitosti so jasne. Zakljucujem.
No, pa saj bomo videli. Jaz sem precej preprican, da se bo pac napisalo gore zakonodaje, v praksi pa ne bo nic bistveno drugace. Ker ne more biti. Ekonomske zakonitosti so jasne. Zakljucujem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iniciativa proti uničevanju starih iger v EU zbrala dovolj podpisov (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Tožbe | 7564 (2412) | kow |
» | Stop killing gamesOddelek: Igre | 2328 (244) | JanBrezov |
» | Evropska iniciativa proti "uničevanju" računalniških igerOddelek: Igre | 1725 (477) | Jarno |
» | Peticija zaradi zbijanja vrednosti šole (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Šola | 54158 (46965) | detroit |
» | Po mnenju nemškega administrativnega sodišča v Wiesbadnu je obvezna hramba prometnihOddelek: Novice / Zasebnost | 6199 (4363) | MrStein |