Forum » Strojna oprema » Popravilo Minisforum PC
Popravilo Minisforum PC

prowb ::
Kam se lahko obrnem za popravilo mini pcja Minisforum HX99G?
Je kupljen rabljen, par mesecev iz garancije, crknili so hdmi izhodi (od sebe ne da slike). Slike ni niti med bootom - bios ipd…, če priklopim zaslon na usb c dock, pa imam sliko. V windows device manager je graficna sicer vidna - ampak ne morem namestit driverjev.
Glede na objave na tujih forumih, bi naj crknil grafični čip Radeon 6600m. Večini so jim zamenjali za novo napravo v roku garancije
Ker Minisforum nima opcije popravil zunaj garancije, me zanima na koga se lahko obrnem, da mi to za normalen denar uredi. Predvsem, da ima dostop do novih grafičnih čipov…
Hvala!
Je kupljen rabljen, par mesecev iz garancije, crknili so hdmi izhodi (od sebe ne da slike). Slike ni niti med bootom - bios ipd…, če priklopim zaslon na usb c dock, pa imam sliko. V windows device manager je graficna sicer vidna - ampak ne morem namestit driverjev.
Glede na objave na tujih forumih, bi naj crknil grafični čip Radeon 6600m. Večini so jim zamenjali za novo napravo v roku garancije
Ker Minisforum nima opcije popravil zunaj garancije, me zanima na koga se lahko obrnem, da mi to za normalen denar uredi. Predvsem, da ima dostop do novih grafičnih čipov…
Hvala!

https://minisforumpc.eu/en/pages/kontak...

starfotr ::
Razumem ampak vprašaš lahko. Glede na to, da je poslano iz EU, verjetno veljajo tudi neka evropska pravila.

starfotr ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri mini PC? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 51644 (3362) | polozweii |
» | Intel NUC (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 36843 (3831) | Nebomgabiksa |
» | Varčen desktop (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 25302 (5947) | WizzardOfOZ |
» | Nakup mini pc (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 18969 (9960) | Ganon |
» | Prosim za pomoč pri prevodu v nemški in italijanski jezik.Oddelek: Loža | 2564 (2400) | SkyEye90 |