» »

Kako prenesti VLC iz PC-ja na TV

Kako prenesti VLC iz PC-ja na TV

fruc900 ::

Imam google TV, zanima me kako prenesti brezžično VLC na TV da bo VLC deloval...

Skratka: youtube, google, normalno brezžično prenesem iz stacionarnega PC-ja na TV...prenese mi tudi VLC, vendar ta ne deluje, kaj delam narobe ??? so še kakšne nastavitve ???

Kakšna ideja, nasvet ???

mihagr ::

ali ti prenašaš aplikacijo-program, ki je namenjen za windowse na tv?
to ne more delovati!

mihagr je izjavil:

ali ti prenašaš aplikacijo-program, ki je namenjen za windowse na tv?
to ne more delovati!

ja windows aplikacijo sem prenašal, je možno potem android aplikacijo vlc naložit na windows ?

gozdar1 ::

Obstaja tako windows kot android verzija VLC playerja.

mihagr ::

Windows pc in Androidna naprava sta DVA POPOLNOMA RAZLIČNA SVETOVA, potem pa še TV če ni res pravi Android je tretji svet in jasno, to ne more delovati.
Na spletni strani vlc-ja poišči verzijo za android in če imaš ustrezno TV napravo, bi morda šlo. Edino pravilno pa bi bilo, da preveriš v navodilih televizorja ali na internetu kakšen operacijski sistem ima tvoj model in če zanj obstaja kakšna taka aplikacija.

DamijanD ::

Jaz mislim, da OP ne prenaša fizično aplikacije na TV, ampak bi rad streamal/castal na TV

Racunalnik ::

Jaz imam ne tolk star samsung in mi t2 aplikacijo noce naloziti kljubtemu da t2 aplikacija omogoca ta samsungov os Tizen al kaj je ze

Zgodovina sprememb…

ššš ::

Za streamat na Android tv mate na macu app Beamer. Odpre se okn, notr vržete file in zadeva špila. Bolj enostavno ne bi moglo biti.

Tiger ::

fruc900 je izjavil:

Imam google TV, zanima me kako prenesti brezžično VLC na TV da bo VLC deloval...

Skratka: youtube, google, normalno brezžično prenesem iz stacionarnega PC-ja na TV...prenese mi tudi VLC, vendar ta ne deluje, kaj delam narobe ??? so še kakšne nastavitve ???

Kakšna ideja, nasvet ???

--prvi rezultat iz Googla
FAQs about Casting from VLC
To cast VLC simply launch the VLC media player and click on Playback > Renderer present in the menu bar. Then select the TV you wish to cast on from the list of available devices.
--
Seveda prenaša samo sliko, če imaš podnapise kot dodatno .srt datoteko, bo brez njih.

Evo uredil, da lahko video prenesem preko plex-a in tudi podnapisi so :)

DamijanD ::

fruc900 a lahko malo bolj točno poveš, kaj je bil sploh problem in kaj si zdaj uredil, sploh, ker plex in VLC nimata nobene skupne točke...

mancini ::

Glede na zmedeno pisanje OP, mislim da rabi samo HDMI kabel

Hotel sem brezžično povezavo z PC-jem na google TV, ker pač VLC ni deloval sem to rešil preko plex-a. Hdmi kabel mi pač ne pride v poštev ker grdo izgleda, da mi po steni visi kabel :) Zadeva rešena, vsem hvala za informacije in nasvete.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NEO Telekoma Slovenije (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Omrežja in internet
1957492836 (392) socialec
»

NVIDIA Shield (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Konzole
839166942 (4175) Ganon
»

Casting ali streaming brezžično iz PC na TV

Oddelek: Zvok in slika
231468 (473) PINki
»

Ideje za posodobitev TV/media sistema

Oddelek: Zvok in slika
71474 (1020) marsovcek

Več podobnih tem