Forum » Igre » CM 03/04
CM 03/04
_Mortal_ ::
A je kdo igral, kakšna se vam zdi. Trening mi je boljši in je še nekaj novih funkcij... Ko sem inštaliral patch THE SHIT HITS THE FAN. Zidan ma na tekmo 10-20 strelow na gol(long shot izklopljen), seveda nobenega ne zadene ampak piše samo, went wide, over the cross bar ipd... , napadalci dajejo velik golov, primer: Raul 17 tekem, 8 golov, Ronaldo 6 golov, Beckham 5, Carlos, Zidane,Guti... pa 1ga. Ni fora v tem da bi jaz izgubljal tekmo, trenutno sm drugi v španski ligi, ampak razultati 1-0,0-0,1-1, me ne osrečujej preveč. Vsi strelajo v višave, Ronaldo, Raul in co. igrajo kot amaterji iz tretje albanske lige. V španskem pokalu sem zem zmagal 3 ligaša po 11-metrovkah(niso mu mogli dati gola, čeprav so meli 20-30 strelov na gol), v CM4 bi jih z enako ekipo nabil 4,5-0...V glavnem čakam patch za to sranje...
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?
Ko sem inštaliral patch THE SHIT HITS THE FAN
...
Kok je to bedno, v ligi od 12 tekmah dal 11 golov, Real ima trenutno v tej sezoni(03/04) povrečje 2 gola na tekmo...zelo realno...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: _Mortal_ ()
nuclear ::
preprosto povedano... a brez patcha je blo vse ok? js niam nobenih težav...
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB
Ma sploh nism igral velik brez patcha, takoj sm ga inštaliru, na tujih forumih sm opazu da majo iste probleme...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naš fuzbal (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 26246 (22143) | boštjan |
» | Real Madrid je božja ekipa!!! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7613 (6318) | _Mortal_ |
» | Italjani,španci....Oddelek: Loža | 2108 (1571) | _Mortal_ |