Forum » Strojna oprema » Trdi disk je spečen
Trdi disk je spečen
No0ne ::
No nabavo sn novi computer ... cist poceni ki bi ga mel ... no nevem se cist za kaj
in tezava je v trdem disku... ko sm racunalnik prvepo domu sn ga najprej celga rastavo in nazaj v kisto zlozo samo floopy- ja nisn mogo priklucit in pol ko je racunalnik laufal sm sacel šarit po komputeri in po celek comuteru so zacele skakat iskrice in iz diska se je zaceli kadit in pol jaz ko fukjen vgasnem computer pa zacnem pihat not v kisto... in spet dalje prizgem komputer ...in se se bol skadi vun iz diska in pol spet vse skup izglopim pa HD vzamem vun .. in kaj vidim neki crni cip je totalno skurjen ... ... no .. kaj se da naredit ..da bi jas se priso do tistih podatkov na disku? in za kolk dnara se da nabavit "novi" hard disk okgor 20GB ?
[moderator: No0ne, ni zaželjeno, da pišeš cel naslov teme v capsu, prav tako poizkusi pisati malo lepše slovnično. Hvala.]
in tezava je v trdem disku... ko sm racunalnik prvepo domu sn ga najprej celga rastavo in nazaj v kisto zlozo samo floopy- ja nisn mogo priklucit in pol ko je racunalnik laufal sm sacel šarit po komputeri in po celek comuteru so zacele skakat iskrice in iz diska se je zaceli kadit in pol jaz ko fukjen vgasnem computer pa zacnem pihat not v kisto... in spet dalje prizgem komputer ...in se se bol skadi vun iz diska in pol spet vse skup izglopim pa HD vzamem vun .. in kaj vidim neki crni cip je totalno skurjen ... ... no .. kaj se da naredit ..da bi jas se priso do tistih podatkov na disku? in za kolk dnara se da nabavit "novi" hard disk okgor 20GB ?
[moderator: No0ne, ni zaželjeno, da pišeš cel naslov teme v capsu, prav tako poizkusi pisati malo lepše slovnično. Hvala.]
.:. No`0ne liVe§ 4eW3r .:.
- spremenil: V-i-p ()
disk je zlo star ..tak da ne vem ce bo kaj iz tega da bi najdo se kakega istega alektroniko pa sn ze dol vzel in grem ze v pondeljek na lov za podobno
Azrael ::
Ni prav enostavno z menjavo elektronike diska. Oba diska morata biti identična - velikost, tip, firmware, revizija, ..., praktično se lahko ločita samo po serijski številki. S približno "podobnimi" ne bo uspeha.
LP, Azrael
LP, Azrael
Nekoč je bil Slo-tech.
sej mi ne gre tolko da ohranim ta disk samo nocem dat 30 K za disk.. kr bi rabo en stari 20GB disk ..pa nevem ki ga naj nabavim
VASkO ::
glede na to, kaj si naredo z racunalnikom, da so iskre zacele vun lete in kaj mislis sedaj naredit z diskom - menjati elektroniko, ti priporocam, da to raje daj nekomu, ki se na to spozna
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Adapter USB - SATA / IDE (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5569 (4843) | T-Mac |
» | TeŽava s trdim diskomOddelek: Pomoč in nasveti | 1722 (1365) | bluefish |
» | Kake temp diskov imate in kdaj je prevec?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2682 (1859) | Mr.B |
» | HITACHI 7K250 160GB 7200 ATA133 8MB po štirih mescih šel žvižgat rakom.. (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5972 (3828) | SebaR |
» | Disk IBM 7k250 moj najboljsi nakup letos. Priporocam bolj kot karkoli drugega. (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Kaj kupiti | 14105 (8002) | e-marko |