Forum » Hlajenje in modifikacije » Athlon XP 1800+ na max 37C, je to dobro?
Athlon XP 1800+ na max 37C, je to dobro?
Microsoft ::
Zdele sm si mal porihtal novo ohišje Antec, pa se mi zdi, da je kr dobro prevetreno. Mam not vse ventilatorje na 7V (Aerogate I ne gre na mej). Pa proc hladim z Vulcano 7+, tud na 7V. Pa uporabu sm Artic Silver 5.
Se prav zračno hlajenje, pa temperatura proca nekje med 33 in 37C. Je to vredu za zračno hlajenje?
by Miha
Se prav zračno hlajenje, pa temperatura proca nekje med 33 in 37C. Je to vredu za zračno hlajenje?
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
- spremenil: Microsoft ()
PhotoBlaz ::
moji bejbiki smo zrihtal v nc prevetreno)staro ohisje XP1900+ pa nc s pasto namazal, pa en najcenejsi hladilnik in vent (8cm) gor pa ma 33 C.....hihih...zgleda so dost dobri eni teli procesorcki,....k moj 1700+ (pa je fajn kista prevetrena, pa fajn namazan s pasto, pa vse QL)se pa kr na 54 greje....,..tko da tele temperature so cist cist odvisne
Microsoft ::
Mot me edino to, da nism mogu odklent procesorja. Bi ga lahka zdej navil, sploh dans zvečer, ko bom vzpostavu RADI0, ki je baje požere nekaj procesorja...
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Spajky ::
temperature enakih procov so približno enake pod enakimi pogoji, samo senzorji kažejo različno, če niso prav kalibrirani. Če pa procesor "zebe", je pa ga treba segrevat s fenom, kot se lahko najde na moji strani, ker tudi avto če je mrzel, ne gre nikamor ...
:-)))
:-)))
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ventilator za bartonaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1280 (1044) | ghostkop |
⊘ | Zakaj vodno hlajenje sploh bolše od zračnega?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4177 (3343) | morphling1 |
⊘ | Ce hocete res poceni RES dobro pa ne preglasno hlajenje (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 7452 (5086) | TESKAn |
» | Kaj mi proporočate za hlajenje Athlona XP+ 2500 Barton jedro??Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2231 (1498) | Ted |
» | hlajenje... moj amd!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2502 (1429) | Cuoresportivo |