Forum » Hlajenje in modifikacije » vodni bloki
vodni bloki
e-marko ::
Točno tako.
Vzameš mamin pisker (tisti debeli za pečenko...) in namečeš notri vse kar imaš bakrenega in postaviš na štedilnik na drva. Pa kuhaš...
Saj ne, no... Daj malo poglej v starejše/druge teme, ker vem da je bilo o tem že govora. Na levi strani imaš še iskanje in ni vrag, da ne najdeš tega kar iščeš.
LP
E-marko
Vzameš mamin pisker (tisti debeli za pečenko...) in namečeš notri vse kar imaš bakrenega in postaviš na štedilnik na drva. Pa kuhaš...
Saj ne, no... Daj malo poglej v starejše/druge teme, ker vem da je bilo o tem že govora. Na levi strani imaš še iskanje in ni vrag, da ne najdeš tega kar iščeš.
LP
E-marko
...somebody, somewhere...
TribesMan ::
Metalka na topniški ima veliko izbiro. Je pa se mi zdi v kamniku eno distributersko podjetje, kjer bi mogoče lahko našel kak "odrezek" za zelo ugodno ceno. Preglej malo stare teme.
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
tiborrr ::
Tudi sam sem ga dobil v Kamniku, celo 20mm debelega.
Don't test the captain's validity or his vulnerability!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ravnanje alu felgeOddelek: Na cesti | 3745 (2176) | mahoni |
» | Kje dobit baker za vodni blokOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1443 (1224) | sverde21 |
» | Kje dobiti BAKER???Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3810 (3497) | mloncar |
» | NV Cooling predstavlja R9500PRO vodni blok - 'Ultrachill R1'Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2180 (1323) | Smorny |
» | Najglasnejša komponenta v mojem računalu je:Oddelek: Novice / Ankete | 2015 (2015) | Fury |