Forum » Pomoč in nasveti » glasen disk, steka mis&tipkalo
glasen disk, steka mis&tipkalo
fictionel ::
Zivjo!
Včeraj sem dobil računalnik (je za fotra), ki je imel že vse naloženo (nekej programov, k jih nujno rab). Kot prvo sem opazil, da ima zelo počasen in glasen disk (ovira pri vsem delu). Poleg tega pa še tipkovnica in miš štekata.
Miš se na vsaki 2s neha za cca 0,2 sekundi odzivat, kar je zelo zoprno.
Tipkovnica pa pravtako na vsake nekaj časa štekne, in zapoznelo prikaže vse pritisnjene tipke (word npr.)
Kaj bi bilo lahko narobej? Najprej sem krivil miško, a tipkovnica isto je6e...
Ne mi težit s formatom, ker ne morm!
Konf.:
neka matsonicova plošča
celeron 633 (9.5x66)
64rama
atijeva agp grafična (8mb)
20gb disk (ne vem proizvajalca)
win98SE
hvala&lp!
Včeraj sem dobil računalnik (je za fotra), ki je imel že vse naloženo (nekej programov, k jih nujno rab). Kot prvo sem opazil, da ima zelo počasen in glasen disk (ovira pri vsem delu). Poleg tega pa še tipkovnica in miš štekata.
Miš se na vsaki 2s neha za cca 0,2 sekundi odzivat, kar je zelo zoprno.
Tipkovnica pa pravtako na vsake nekaj časa štekne, in zapoznelo prikaže vse pritisnjene tipke (word npr.)
Kaj bi bilo lahko narobej? Najprej sem krivil miško, a tipkovnica isto je6e...
Ne mi težit s formatom, ker ne morm!
Konf.:
neka matsonicova plošča
celeron 633 (9.5x66)
64rama
atijeva agp grafična (8mb)
20gb disk (ne vem proizvajalca)
win98SE
hvala&lp!
Spajky ::
Lahko bi bilo več rama! Pa disk v Device managerju poglej, če ima vklopljen BMA ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
fictionel ::
zdj sm ugotovu, da je kriv disk (sm prklopu druzga pa je delal!)
A mogoče veste za kkšno rešitev glede diska? gor mam take podatke, k jih ne smem zgubit! firme diska nevem
scandisk ne najde nobene napake, defragmentiran je tut, winsi na now naloženi..
any solution?
A mogoče veste za kkšno rešitev glede diska? gor mam take podatke, k jih ne smem zgubit! firme diska nevem
scandisk ne najde nobene napake, defragmentiran je tut, winsi na now naloženi..
any solution?
Dead_Eye ::
prekopiraj podatke na nov disk in tega vrži proč :) zgleda kot da je na koncu...
The one and only
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rate limit ali kako moderno USB misko priklopiti na star 16 bitni racunalnikOddelek: Programiranje | 2109 (1497) | BigWhale |
» | Apple novosti: 12-palčni MacBook, Apple Watch in kopica drugih izboljšav (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 127536 (105229) | opeter |
» | Prigode računalniških serviserjev/administratorjev (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 46520 (12204) | cortez |
» | kupujem novo mašinoOddelek: Kaj kupiti | 2029 (1251) | bond007 |
» | Zmodaj vse kar vidišOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2179 (1273) | krucymucy |