» »

Švedska strelski pohod

Švedska strelski pohod

dejanG ::

Z zanimanje spremljam, kako se vsi osrednji mediji v Slo. in tudi v tujini izogibajo objave identitete strelca, prav tako se briše večina komentarjev, oz.so blokirani...
Pri tovrstnih strelskih pohodih, se vedno izpostavlja, da ne gre za teroristični napad, da je storilec deloval sam, da je storilec duševni bolnik itd...Ne razumem kdo daje direktive medijem, kdo ima korist od tega...?
  • zaklenil: bluefish ()

mtosev ::

Izrekam moje sožalje.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

bm1973 ::

MSM poročanje kaj češ...

Migranti so super...

kow ::

Najboljs, da ti napises kaj tocno se je zgodilo. Ocitno si dobro obvescen.

Blinder ::

Verjetno noben medij ni napisal vseh informacij o napadu v Madgeburgu, kjer je musliman z avtom zapeljal v neko pred-božično tržnico.
Security firma, ki bi bila morala postaviti fizične ovire, da ne bi avti mogli zapeljat v tržnico, se kliče Mekka security. Sumi se, da je storilec napada imel poznanstva v tisti firmi in so se dogovorili, da ne bodo postavili ovir.
V krščanstvu, če se greši se gre h spovedi in če je človeku žal, za to kar je naredil, lahko dobi odpuščanje. V islamu imajo drugačne načine za brisanje svojih grehov. En teh načinov je ta, da se gre ubijat drugače-vernike. To je bila motivacija za napad v Magdeburgu.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

DarwiN ::

Kaj pa zdaj? Nima prave barve kože? Nevermind, tema se lahko zapre? :///
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Bezukhoff ::

Hold your horses.

"Do sedaj so se vsi islamistični napadi, na čelu z 9/11, izkazali false flag spletke Mossada, pa tudi anti-islamistični terorizem je večina false flag židovsko maslo, saj sta tako Breivik kot oni morilec v Christchurchu židovski psyops, katerega obvezni del je potem tudi enotno vreščanje levičarjev, se spomnim kako je tedanji minister ZDA za pravosodje, žid Merrick Garland, bil vpleten v psyops z imenom Oklahoma bombing, kjer je zločinska FBI izvedla masovni pomor vrtčevskih otrok in to pripisala patsyju T. McVeighu, židje in pedrolevaki pa so potem desetletja moralizirali o belih decih nekaj, nekaj, skratka, levi vreščalci začnejo po nareku iz Langleya (NED) v enotnem žargonu v femi-pedersko izvenkuhinjski maniri moralizirati o grdih, grdih, potencialno nujno, kajneda, morilskih decih bele vrste, s čimer kontraobveščevalno zavirajo oziroma nadzorujejo belodecovski bes, ki se vedno bolj poraja ob židovski woke in sionistični tiraniji, a to lahko delajo le dokler, večina itak židovski, vodje strank levice in desnice uspešno, na talmudno brezvezni način kreganja okrog oslove sence, delijo politični prostor na levo in desno."

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Samael ()

Samael ::

DarwiN je izjavil:

Kaj pa zdaj? Nima prave barve kože? Nevermind, tema se lahko zapre? :///

To me spominja na tisti dogodek iz 2019, ko je v Ljubljani neznana oseba ugrabila avtobus s potniki in so vsi naši forumski klerofašisti od vznemirjena spustili lužico, na novi24 odpirali šampanjec in podobno, ker oh veselje in radost "kooočno se je zgodilo tudi pri nas" potem pa razočarano izvedeli, da je ugrabitelju ime Primož. Primož Zupan. Ah, ti šment, pa drugič... :(
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Samael ()

hamez66 ::

Ponavadi se ne zmotimo, lepo pa, da odpirata šampanjec, ker so se tokrat nekateri motili. Saj smo takoj po migranten willkommen dobili tarahuš al kako se že reče, ko se za novo leto malo šlata.

Pa charlie hebdo, pa pokoli v Parizu, bombni napad v Londonu, 9/11, ni da ni.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hamez66 ()

arnecan1 ::

Človek bi mislil, da so emigranti sami inženirji in doktorji. Nobenih posilstev, umorov ali kaj podobnega. Vsi delajo, več prispevajo v blagajno, kakor dobijo iz nje.

Ja, same rožice.

Saj ni point v tem, point je, kakšni hipokriti ste. Tako glumite, kako vas skrbi za človeka, potem pa skoraj upate, da se je res zgodil teroristični napad, da nekako osmislite svoje bistvo.
Podobno, kot vas kao skrbi, kako migranti posiljujejo bela dekleta. Ampak samo do momenta, dokler dekle družno piha v isti rog. Če ne je pa kurba, ki si zasluži.
Evo to je to. Ma kakšna skrb za sočloveka, navadni škodoželjni drekači ste.
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Samael ()

Bezukhoff ::

Samael, (/'saem???l/; Hebrew: ????????, Samm???l, "Venom of God"; Arabic: ????????, Samsama'il or ?????, Samail; alternatively Smal, Smil, Samil, or Samiel) is an archangel in Talmudic and post-Talmudic tradition; a figure who is the accuser or adversary (Satan in the Book of Job), seducer, and destroying angel (in the Book of Exodus), samo potrjuješ kar sem citiral.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Bezukhoff ()

Ev, vse to sem! Pa ob koncu tedna še kozlička žrtvujem in pijem svežo kri. Pazi se me!

❤️
Samael != Samuel