Forum » Pomoč in nasveti » leva stran miške brezžična ne dela - poskusila vse razen,...
leva stran miške brezžična ne dela - poskusila vse razen,...
Jasnaaaa ::
Pozdravljeni
leva stran miške ne dela, poskusila sem veliko nasvetov iz Youtuba, vendar noben ne pomaga
edino tega spodnjega nasveta še nisem upoštevala, ker se bojim brisat map, ki jih ne poznam
1) video:
minuta: 1:35
v direktorju od računalnika iz mape "ContexMenuHandlers" naj bi izbrisala mapo "Sharing", pustim mapo "New" in "WorkFolders".
Kaj mislite, ali je to varno.
2) če kupim novo miško ali rešim problem?
sedaj si pomagam delno, ker sem si nastavila primarni gumb na desno, vendar je okrnjena verzija.
Prosim za pomoč.
Hvala.
leva stran miške ne dela, poskusila sem veliko nasvetov iz Youtuba, vendar noben ne pomaga
edino tega spodnjega nasveta še nisem upoštevala, ker se bojim brisat map, ki jih ne poznam
1) video:
minuta: 1:35
v direktorju od računalnika iz mape "ContexMenuHandlers" naj bi izbrisala mapo "Sharing", pustim mapo "New" in "WorkFolders".
Kaj mislite, ali je to varno.
2) če kupim novo miško ali rešim problem?
sedaj si pomagam delno, ker sem si nastavila primarni gumb na desno, vendar je okrnjena verzija.
Prosim za pomoč.
Hvala.
Han ::
Najprej stestiraj svojo miš na drugem računalniku. Če je tudi tam na pol mrtva, rabiš novo ali drugo brezhibno.
ferko2 ::
Kera miška (znamka, model), kakšen kompjuter? Če je brezžično povezana probaj s kablom še miško povezat na komp.
A gumb fizično dela (se ga da ali ne da pravilno stisnit)?
Pa kar je Han rekel.
A gumb fizično dela (se ga da ali ne da pravilno stisnit)?
Pa kar je Han rekel.
Jasnaaaa ::
torej je prej napaka na miški, kot v nastavitvah na računalniku
miška: brezžična LOGITECH M650 L
računalnik prenosni Lenovo
gumbi so ok
torej sprovam na drugem računalniku , kupim novo žično miško,...
miška: brezžična LOGITECH M650 L
računalnik prenosni Lenovo
gumbi so ok
torej sprovam na drugem računalniku , kupim novo žično miško,...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera miška? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 70191 (8891) | yayo |
» | Top gaming miška (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 99870 (56766) | Kr_Edn |
» | Tweakanje osveževanja USB mišk (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 139186 (55129) | BorutO |
» | Katero Gaming miško do 30€ (+/- 5€)? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6640 (5830) | TOP |
» | Logitech MX518...mnenje uporabnikov.Oddelek: Kaj kupiti | 1727 (1389) | strictom |