Forum » Problemi človeštva » Sredi BTC v LJ albanske zastave in pištole
Sredi BTC v LJ albanske zastave in pištole
Mark2806 ::
Pozdravljeni,
zanima me, kaj si mislite o tej epizodi albanskega dogajanja včeraj v BTC v Ljubljani.
POSNETEK dogajanja na TikTok
Kaj si mislite o takšnih incidentih? Kaj bi morala narediti država? Kam gremo?
LP
zanima me, kaj si mislite o tej epizodi albanskega dogajanja včeraj v BTC v Ljubljani.
"Včeraj popoldne je večja skupina v avtomobilih in peš sredi BTC-ja hupala, ovirala promet, streljala v zrak. Plapolale so albanske zastave," so nam dogajanje v prestolnici opisali bralci. Albanija je včeraj obeleževala dan neodvisnosti. Vir: 24URČlanek 24UR
LP
- zaklenil: bluefish ()
lynxslo5 ::
Policija proti njim ne upa nič, enako kot proti ciganom. Bojijo se maščevanja.
Policisti pri nas so hrabri samo takrat, ko je treba kašno upokojenko pred sodiščem v Celju maltretirati.
Poleg tega je pa je policija pod pritiskom nevladnih organizacij, ki ščitijo vse razen Slovencev.
Policisti pri nas so hrabri samo takrat, ko je treba kašno upokojenko pred sodiščem v Celju maltretirati.
Poleg tega je pa je policija pod pritiskom nevladnih organizacij, ki ščitijo vse razen Slovencev.
Core i7-14700F, Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5600MHz,
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt
mtosev ::
Ne vem no. Ne zdi se mi nič kritičnega. Naj jim dajo kazni zaradi motenja miru
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
enemon ::
Robocope pa tolči po njih, ne pa referentov s plačilnimi nalogi pošilja tja. Naj praznujejo neodvisnost na neodvisnem Kosovu, ki so si ga tako želeli, ne pa tukaj špilat patriote pa cuzat socialno. Marš, gamad!
Aha, oviranje prometa in streljanje v zrak v množici ni tak problem? Ok, bom na tak način praznoval neodvisnost Slovenije na Kosovu, pa poročam, kako je šlo.
In zakaj točno se zdaj kliče na pomoč državo? A to naj bi bil grozen problem al kaj?
Aha, oviranje prometa in streljanje v zrak v množici ni tak problem? Ok, bom na tak način praznoval neodvisnost Slovenije na Kosovu, pa poročam, kako je šlo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: enemon ()
zodiak ::
Verjetno bi radi veliko Albanijo. To je interes vseh narodov, da postanejo "veliki". Kdor ne vem naj pogugla - velika Albanija.
CiClon ::
Kaj vas pa tako triggerira, ko vidite neke tuje zastave?
Taki emocionalni izpadi, kot da bi vam vsi teli ženo porihtali :)
Taki emocionalni izpadi, kot da bi vam vsi teli ženo porihtali :)
Telbanc ::
Ne morte tko na tak način tko grdo. Poleg tega so zaenkat enklave sam v Ljubljani, Jesenicah in Kranju.
Se sam smejim frendu, ki ma mantro, kako smo se l. 90. rešil srbov.
Se sam smejim frendu, ki ma mantro, kako smo se l. 90. rešil srbov.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()
michael32 ::
Je pa zanimivo, da čimbolj je narod reven, bolj je "patriotski". Šiptarji so raztreseni po celi Evropi, še v Londonu jih je cel kup. In povsod so zelo ponosni na Albanijo. Če so tako ponosni na Albanijo, naj gredo nazaj v to bedno državo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: michael32 ()
Zdaj precej bolj razumem Miloševića in zakaj jih Srbi ne marajo. No, saj kosovski problem v Srbiji se je rešil sam od sebe, preselil se je v Slovenijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: enemon ()
ginekk ::
Robocope pa tolči po njih, ne pa referentov s plačilnimi nalogi pošilja tja. Naj praznujejo neodvisnost na neodvisnem Kosovu, ki so si ga tako želeli, ne pa tukaj špilat patriote pa cuzat socialno. Marš, gamad!
In zakaj točno se zdaj kliče na pomoč državo? A to naj bi bil grozen problem al kaj?
Ker nisi dovolj informiran, naj ti pomagam; zastava je albanska, Kosovo in Albanija je podobno kot Avstrija in Nemčija.
Drugače ni panike, podobno kot razgreti in pijani navijači recimo ki jih je bil Carigrad poln leta 2017 na Eurobasketu. Sigurno je kakšen Turk takrat pizdil kaj se grejo te Slovenci, tu je Turčija.
Prav je tud da je shod razbila policija.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ginekk ()
Ker nisi dovolj informiran, naj ti pomagam; zastava je albanska, Kosovo in Albanija je podobno kot Avstrija in Nemčija.
Tole včeraj je bilo definitivno kosovarsko pleme in ne albansko, ker nisi dovolj informiran, k nam rinejo kosovarji in ne Albanci. Albanci so za kosovarje gospodi.
paradajzos ::
Oh ne, se mi zdi da poleg standardnih desničarjev tole triggerira tudi določene "ljubljanske volilce".
Ah jbg, everything that has a beginning has an end, Neo.
Ah jbg, everything that has a beginning has an end, Neo.
Levakarski forum. Moderiranje prolevakarsko.
Prikrito so proruski, tako kot naša oblast.
Še malo in komunajz ban ;-)
Prikrito so proruski, tako kot naša oblast.
Še malo in komunajz ban ;-)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: paradajzos ()
BlaY0 ::
Policija proti njim ne upa nič, enako kot proti ciganom. Bojijo se maščevanja.
Cela Slovenija ima toliko policistov kot srednje veliko nemško mesto. Hja, več bo zgleda treba prispevat za represivne organe in na sploh za policijsko državo.
Mal je smešno, da se na take nacionalistične izpade, odgovarja z nacionalističnimi izpadi "tu je slovenija!!!!1111" "nazaj naj grejo" "kaj imajo oni za mahat z zAstavami v SLOVENIJI AAAAARRRGGHGHHHH" vse zapret vse izgnat vse pobit
In to skor leta 2025 :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: CiClon ()
Je pa zanimivo, da čimbolj je narod reven, bolj je "patriotski". Šiptarji so raztreseni po celi Evropi, še v Londonu jih je cel kup. In povsod so zelo ponosni na Albanijo. Če so tako ponosni na Albanijo, naj gredo nazaj v to bedno državo.
Enako je s Hrvati, Rusi in še marsikatero drugo nacijo. Nas na žalost ni med njimi.
Mal je smešno, da se na take nacionalistične izpade, odgovarja z nacionalističnimi izpadi "tu je slovenija!!!!1111" "nazaj naj grejo" "kaj imajo oni za mahat z zAstavami v SLOVENIJI AAAAARRRGGHGHHHH" vse zapret vse izgnat vse pobit
Ja, itak. Ko jih pa vprašaš kako dejansko bi to izvedli pa nimajo ideje... samo ponavljajo: "Ja ejga zapre nej SE ih, ižene nej SE ih, ejga, hrk, hrk!!!!11"
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BlaY0 ()
Kayzon ::
Wtf je s komentarji v tej temi? Ni cudno da smo kjer smo kot slovenci,brez hrbtenice in ponosa.
Ce bi bili verodostojna drzava, bi uleteli specialci in uklenili vse ki imajo orozje pri sebi. Ostale pa namlatit.
Ce bi bili verodostojna drzava, bi uleteli specialci in uklenili vse ki imajo orozje pri sebi. Ostale pa namlatit.
Wtf je s komentarji v tej temi? Ni cudno da smo kjer smo kot slovenci,brez hrbtenice in ponosa.
In katera je taka "verodostojna" država, kjer bi na tak "zbor" uleteli specialci in vse namlatili? Bi res rad slišal.
Sicer pa tvoj odziv kaže na to, da si tudi ti na istem nivoju kot ti albanci. Tudi tebe bi blo za namlatit. Če te ne bi še to tako vzburilo kot te zastavice.
Se sploh poslusas, branis prisleke ki ogrozajo ostale z ilegalnim orozjem in streljanjem naokoli? Enako bi rekel ce bi to zganjali slovenci.
habakuk1769 ::
Ne vem v čem vidite problem, Albanci vsaj davke plačujejo za razliko od Slovenceljnov. Kar se mene tiče so bolj koristni kot večji del foruma, tako, da ne vidim problema, če se malo poveselijo.
Kaj, a ker ste v Sloveniji rojeni (oni tudi, 2nd generacija in naprej), pa mislite, da lahko goljufate vse ostale slovence in se tolčete po prsih, kakšne Dase(tm) ste, Albanci pa morajo biti omaleževani, ker se obnašajo bolj slovensko kot se sami?
Meni še noben Albanec ni ničesar storil, zagovedno slovenceljsko sranje pa mi poizkuša uničiti življenje na vsakem koraku, mi krade in me poizkuša izkoriščat. Kar se mene tiče so Albanci carji, slovenceljni pa navaden gnoj.
Kaj, a ker ste v Sloveniji rojeni (oni tudi, 2nd generacija in naprej), pa mislite, da lahko goljufate vse ostale slovence in se tolčete po prsih, kakšne Dase(tm) ste, Albanci pa morajo biti omaleževani, ker se obnašajo bolj slovensko kot se sami?
Meni še noben Albanec ni ničesar storil, zagovedno slovenceljsko sranje pa mi poizkuša uničiti življenje na vsakem koraku, mi krade in me poizkuša izkoriščat. Kar se mene tiče so Albanci carji, slovenceljni pa navaden gnoj.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: habakuk1769 ()
habakuk1769 je izjavil:
Ne vem v čem vidite problem, Albanci vsaj davke plačujejo za razliko od Slovenceljnov.
Pri nas se iz dela na črno in švercanja drog plačujejo davki? Sicer pa tudi če bi plačevali davke, s svojimi številčnimi družinami poberejo veliko več od države, kolikor vanjo vplačajo.
Integracija je problem. Ne samo slovenski, ampak svetovni. Če nekam prideš, naj bi se tudi integriral.
Vprašanje pa je, če Slovenija sploh ve, na kakšen način želi te ljudi integrirati. Kdo sploh smo Slovenci? Kaj hočemo? Tukaj mislim, da je naš izvirni problem.
Vprašanje pa je, če Slovenija sploh ve, na kakšen način želi te ljudi integrirati. Kdo sploh smo Slovenci? Kaj hočemo? Tukaj mislim, da je naš izvirni problem.
habakuk1769 je izjavil:
Ne vem v čem vidite problem, Albanci vsaj davke plačujejo za razliko od Slovenceljnov.
Pri nas se iz dela na črno in švercanja drog plačujejo davki? Sicer pa tudi če bi plačevali davke, s svojimi številčnimi družinami poberejo veliko več od države, kolikor vanjo vplačajo.
Ne nabijaj in pojdi poiskat teme o utaji davkov. Še nobenega Albanca nisem videl, da bi jo odprl tukaj.
So pa kriptovalutne pizde zelo zainteresirane. Boš rekel, da Albanci utajijo več davkov kot sta jih Loginova in Boscarol?
Zgodovina sprememb…
Ljudi sodim po dejanjih, in kar se tega tiče, hujšega dreka od slovenceljnov ni. Albanci mi niso še nič naredili. Slovenci, so pa poizkušali veliko. Skratka "Albanec > Slovenec".
Kar je sploh Jansistom jasno v nulo.
Kar je sploh Jansistom jasno v nulo.
Zgodovina sprememb…
habakuk1769 je izjavil:
Integracija je problem. Ne samo slovenski, ampak svetovni. Če nekam prideš, naj bi se tudi integriral, prevzel kulturo (slovensko).
habakuk1769 je izjavil:
habakuk1769 je izjavil:
Ne nabijaj in pojdi poiskat teme o utaji davkov. Še nobenega Albanca nisem videl, da bi jo odprl tukaj.
Seveda je ne odprejo, če pa ne znajo slovensko.
Zakaj pekarnice poslujejo samo v gotovini, bo šlo?
Stopi na lokalno pošto in počakaj par minut, da pride možakar z deset jurji gotovine, da jo spravi bossu na Kosovo. Vse po že plačanih davkih seveda.
habakuk1769 je izjavil:
Integracija je problem. Ne samo slovenski, ampak svetovni. Če nekam prideš, naj bi se tudi integriral, prevzel kulturo (slovensko).
Ne nabijaj, slovenceljni so neintegrirani do konca. Pa mislijo, da so nekaj vec. Ne mores od drugih zahtevat cesar se sam nisi sposoben.
OutOfTheBox ::
Drži. Sam nimam popolnoma nobenega problema, če pride folk sem živet pa se obnašat normalno. Sicer drži, oni se kulturno obnašajo, ampak po njihovo, ne pa po naše, in v tem je problem.
Ne vem zakaj se eni tojk sekirate okol te integracije. Kolk situacija zej kaže, se bomo mi lepo integrirali.
Zgodovina sprememb…
OutOfTheBox je izjavil:
Drži. Sam nimam popolnoma nobenega problema, če pride folk sem živet pa se obnašat normalno. Sicer drži, oni se kulturno obnašajo, ampak po njihovo, ne pa po naše, in v tem je problem.
A se ti zdi da se večina obnaša tako kot tile s TikTok videa? Malo vas hebe percepcija. Večina jih normalno živi in dela ter jih te reči ne zanimajo. Ti z videa so pa na nivoju Green Dragonsov ko se gredo tepst z Vijolami, pač skupina zdolgočasenih oportunistov.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BlaY0 ()
8====D~~ ::
Pozdravljeni,
"Včeraj popoldne je večja skupina v avtomobilih in peš sredi BTC-ja hupala, ovirala promet, streljala v zrak. Plapolale so albanske zastave," so nam dogajanje v prestolnici opisali bralci. Albanija je včeraj obeleževala dan neodvisnosti. Vir: 24URČlanek 24UR
LP
1. Ni mi všeč kar se dogaja.
2. Zaostriti pogoje priseljevanje in pridobivanje državljanstva kakor imajo v Švici, ukiniti "industrijo sociale" in talanje ostalih ugodnosti, povezanih z razmnoževanjem, deportacija nazaj v matično državo po treh prekrških, poostren policijskih nadzor v okolici njihovih bivališč, inšpekcije glede dela na črno itd.. . Vendar so to le pobožne želje, ker elita potrebuje poceni delovno silo.
3. Tja, iz kjer so taki ljudje prišli.
LP
Ful hecno, razne slovenske svinje me že celo življenje prepričujejo, kako so tisti "drugi" problem, ampak po toliko letih, mi je po prepotovanih vseh kontinentih, edini hotel nekaj slabega samo fucking slovencelj. Dokler je lahko me je izkoriščal v službi, mi kratil moje svoboščine, mi hotel dopovedati, da je tam nad oblaki nek bedak z brado, ki se ga moram bati, mi uničil zdravstvo, šolstvo in preostanek države.
In zdaj bi radi povedali, da so Albanci problem? Vam kakšen kolešček manjka?
habakuk1769 je izjavil:
Ful hecno, razne slovenske svinje me že celo življenje prepričujejo, kako so tisti "drugi" problem, ampak po toliko letih, mi je po prepotovanih vseh kontinentih, edini hotel nekaj slabega samo fucking slovencelj. Dokler je lahko me je izkoriščal v službi, mi kratil moje svoboščine, mi hotel dopovedati, da je tam nad oblaki nek bedak z brado, ki se ga moram bati, mi uničil zdravstvo, šolstvo in preostanek države.
Če je tukaj vse tako slabo, greš lahko komot nekam, kjer meniš, da bo bolje. Tudi na Kosovo ali v Albanijo.
habakuk1769 je izjavil:
Če je tukaj vse tako slabo, greš lahko komot nekam, kjer meniš, da bo bolje. Tudi na Kosovo ali v Albanijo.
To ni argument, ampak izogibanje dejstvu, da imam prav.
habakuk1769 je izjavil:
habakuk1769 je izjavil:
To ni argument, ampak izogibanje dejstvu, da imam prav.
Ne vem, kaj imaš od tega, da jamraš in ne iščeš rešitve. Tebi osebno tu ne paše, ostali ne jamrajo čez Slovenijo.
Malidelničar ::
Se vam ne zdi, da je situacija kritična?
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.
V kakšnem smislu je situacija kritična?
Mi vprašanje sploh ni jasno. Morda je mišljeno, da policija ne opravlja dobro svojega dela ?
Mi vprašanje sploh ni jasno. Morda je mišljeno, da policija ne opravlja dobro svojega dela ?
Zgodovina sprememb…
Malidelničar je izjavil:
Se vam ne zdi, da je situacija kritična?
Vsekakor. V sosednji temi imamo kavaski klan ter novi uboj v glavnem mestu slovenije.
Uglavnem katastrofa kaj se dogaja zadnja leta.
V Sloveniji imamo 10 umorov na leto. V resnici največkrat še toliko ne. Situacija je kritična.
Bolj je kritična, ko vidiš koliko pijanih voznikov je na cestah.
Bolj je kritična, ko vidiš koliko pijanih voznikov je na cestah.
LeQuack ::
Koliko mafijskih ubojev na leto je na Dunaju, ali pa v Zagrebu, toliko da imamo za primerjavo?
Quack !
Itak , skor 50% vseh umorov, ubojev se zgodi znotraj širše familije.
Zgodovina sprememb…
Je kar najbolj nevarno, da te kdo na cesti ubije.
Koliko mafijskih umorov je pa v Ljubljani? al pa Sloveniji?
Koliko mafijskih umorov je pa v Ljubljani? al pa Sloveniji?
kixs ::
sbawe64 ::
To je ta lepota multi-kulti, ki so nam jo obljubljali .
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Današnji protest v LJ (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 21934 (16758) | 111111111111 |
⊘ | Zakaj je Slovenija zadnja leta tako privlačna tujcem? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5872 (4607) | Freezy |
⊘ | Napad na Dunaju (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 13324 (10171) | retjom |
» | Brezvizni režim BIHOddelek: Problemi človeštva | 6486 (5704) | guest #44 |