Forum » Problemi človeštva » Sredi BTC v LJ albanske zastave in pištole
Sredi BTC v LJ albanske zastave in pištole
Malidelničar ::
V kakšnem smislu je situacija kritična?
Mi vprašanje sploh ni jasno. Morda je mišljeno, da policija ne opravlja dobro svojega dela ?
Ja v tem smislu, Kavaški klan fenta pričo tožilstva, albanska okupacija Ljubljane. Policija neobstoječa. To je se pravi čisto normalno za vas?
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.
habakuk1769 ::
Še enkrat, nikoli v življenju mi še noben tujec ni nič naredil, ne Rom, ne Črnec, ne Albanec.
Poizkušajo pa mi delati škodo, na dnevni ravni, slovenceljni. Od goljufanja pri davkih, izkoriščanja, od delovnega mesta (no tega že dolgo več ne morejo, ker za slovenske pizde ne delam), kraje denarja od državne uprave, trgovcev, ki bi me radi odrli do gat, do VSEH politikov, ne glede na smer, avtomobilističnih pizd, ki mi zasmrajajo zrak, zaradi lastnega egoizma. Noben Albanec me še ni zalil s solzilcem, SDSovski prasci so me že 2x - v zadnjih dveh SDSovskih vladah (brez skrbi, bom večkrat opozoril na to, pred volitvami).
Ergo, zavajanja in kazanja na druge, so samo sranje slovenskih fašistov, ki bi radi prekrili dejanske svinjarije, ki jih sami počnejo.
Glavni gnoj slovenije, so slovenci, naredijo največ škode in so tudi najbolj gnojna rana Slovenije. Najprej počistimo z njimi, potem se bomo spravljali na tisti 1% Albancev, Romov, Črncev, ki so nepomemben pljunek v morje.
Kosovski Albanec Janez Ivan Janša excluded. On je pa edini Albanec, ki zares dela škodo. In njegovi wanna-be Albanci, ki se sicer imajo za slovenceljne, so pa navadni izdajalci.
Poizkušajo pa mi delati škodo, na dnevni ravni, slovenceljni. Od goljufanja pri davkih, izkoriščanja, od delovnega mesta (no tega že dolgo več ne morejo, ker za slovenske pizde ne delam), kraje denarja od državne uprave, trgovcev, ki bi me radi odrli do gat, do VSEH politikov, ne glede na smer, avtomobilističnih pizd, ki mi zasmrajajo zrak, zaradi lastnega egoizma. Noben Albanec me še ni zalil s solzilcem, SDSovski prasci so me že 2x - v zadnjih dveh SDSovskih vladah (brez skrbi, bom večkrat opozoril na to, pred volitvami).
Ergo, zavajanja in kazanja na druge, so samo sranje slovenskih fašistov, ki bi radi prekrili dejanske svinjarije, ki jih sami počnejo.
Glavni gnoj slovenije, so slovenci, naredijo največ škode in so tudi najbolj gnojna rana Slovenije. Najprej počistimo z njimi, potem se bomo spravljali na tisti 1% Albancev, Romov, Črncev, ki so nepomemben pljunek v morje.
Kosovski Albanec Janez Ivan Janša excluded. On je pa edini Albanec, ki zares dela škodo. In njegovi wanna-be Albanci, ki se sicer imajo za slovenceljne, so pa navadni izdajalci.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: habakuk1769 ()
Kayzon ::
paradajzos ::
Ko se pol Maribora stepe in zažiga avtomobile je pa navadn.
To je 1 promila v zraku.
Levakarski forum. Moderiranje prolevakarsko.
Prikrito so proruski, tako kot naša oblast.
Še malo in komunajz ban ;-)
Prikrito so proruski, tako kot naša oblast.
Še malo in komunajz ban ;-)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Današnji protest v LJ (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 22022 (16846) | 111111111111 |
⊘ | Zakaj je Slovenija zadnja leta tako privlačna tujcem? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5897 (4632) | Freezy |
⊘ | Napad na Dunaju (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 13390 (10237) | retjom |
» | Brezvizni režim BIHOddelek: Problemi človeštva | 6490 (5708) | guest #44 |