Forum » Loža » Servis za ročno radioamatersko postajo?
Servis za ročno radioamatersko postajo?
cvalsr ::
Živjo
Ni ravno računalniški problem, a mogoče so tule tudi radioamaterji:
Na ročni postaji Kenwood TH K2 ET sem uspešno odlomil anteno, tako da je srednji pin obtičal v konektorju. Kdo v Slo bi mi to porihal? Mogoče tudi prodal novo anteno in 'pak' za baterije? Ne najdem nobenega ustreznega servisa; Čadež v Črnučah najbrž ne dela več...
Hvala za kak namig.
LP
Ni ravno računalniški problem, a mogoče so tule tudi radioamaterji:
Na ročni postaji Kenwood TH K2 ET sem uspešno odlomil anteno, tako da je srednji pin obtičal v konektorju. Kdo v Slo bi mi to porihal? Mogoče tudi prodal novo anteno in 'pak' za baterije? Ne najdem nobenega ustreznega servisa; Čadež v Črnučah najbrž ne dela več...
Hvala za kak namig.
LP
Vuli ::
Naglič, Domžale?
|Gb x570 Pro|R9 5900x|64GB DDR4 RAM G.Skill V@ 3600 cl16|6800XT Merc319 Black|
twom ::
Na radioamaterskem forumu bi morda znali svetovat.
Je pa res, da radioamaterstvo izumira, in edini prispevki na forumu so na temo prodaje...
Je pa res, da radioamaterstvo izumira, in edini prispevki na forumu so na temo prodaje...
ToniT ::
Brez skrbi. Oba Mirota sta stara radioamaterja in sta dala skozi ogromno radioamaterskih postaj. Ti kar pokliči in ti bodo pomagali.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rtl-sdr - Tetra/DMR/ZARE - težave/problemi (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 29450 (445) | hipertija |
» | Nakup PMR walkie-talkija? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 29286 (4730) | twom |
» | Prenosna CB postaja (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 17578 (5244) | ziggy42 |
» | UKV postajaOddelek: Pomoč in nasveti | 9047 (2345) | krneki0001 |
» | Hitri internet v vsako Slovensko vas..Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2339 (2126) | rfmw |