» »

Poškodovano ogledalo (potreben zapisnik?)

Poškodovano ogledalo (potreben zapisnik?)

Kekokekič ::

Pozdravljeni,

Situacija, ki jo imam je: Žena se je z avtom peljala po neki x cesti. (baje) ji je nasproti prišel voznik, ki je pripeljal precej po sredini cesti. Udarila sta z ogledali tako, da je sedaj ogledalo na mojem avtu fuč. Policije ni klicala, da bi se delal kak zapisnik. Tudi drugi voznik je baje odpeljal naprej..

Ogledala imam sicer zavarovana, ampak verjetno brez zapisnika ne bom mogel uveljavljati?

Hvala.

Utk ::

Zakaj ne, bo šlo. Če ne pa zamenjaj zavarovalnico. Lahko greš pa tudi še zmeraj na policijo po zapisnik, čeprav je brez veze.

IL_DIAVOLO ::

Zavarovalnica mora imeti samo dobro opisan kraj in cas nesreče. Nepregleden ovinek, pozne vecerne ure z gosto meglo etc...

Imas spletno prijavo skode. Vsaj sava ima.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

tomaz- ::

Najlažje je kar na pooblaščen servis, če imajo tudi cenitveno mesto - meni so pred leti vse tam uredili in naročili novo ogledalo

donvito ::

Kekokekič je izjavil:

Pozdravljeni,

Situacija, ki jo imam je: Žena se je z avtom peljala po neki x cesti. (baje) ji je nasproti prišel voznik, ki je pripeljal precej po sredini cesti. Udarila sta z ogledali tako, da je sedaj ogledalo na mojem avtu fuč. Policije ni klicala, da bi se delal kak zapisnik. Tudi drugi voznik je baje odpeljal naprej..

Ogledala imam sicer zavarovana, ampak verjetno brez zapisnika ne bom mogel uveljavljati?

Hvala.

Zakaj ne bi rekel, da se je zgodilo na park placu in nimaš nobenih težav.

socialec ::

Ne komplicirajo, če imaš zavarovano ekstra, samo napišeš zapisnik, cenilec pa bo potreben.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Očetova prometna nesreča (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
7615960 (13389) St235
»

Poškodba podvozja vozila!

Oddelek: Loža
173037 (2494) Pšenični
»

Zahteva za sodno varstvo - pomoč

Oddelek: Loža
1813777 (13307) St235
»

Prometna nesreča - pravno vprašanje (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

43534620 (23299) šernk
»

Prometna nesreca-vase mnenje (strani: 1 2 )

717524 (5931) Matev

Več podobnih tem