» »

Parlamentarne volitve za 16 vlado RS (2025/26)

Parlamentarne volitve za 16 vlado RS (2025/26)

««
18 / 18
»
»»

Ales78 ::

primoz4p je izjavil:

Corruption Perceptions Index ima zanimiv trend (višja vrednos pomeni manjši občutek korupcije). Kakšen bo trend po volitvah, če zmaga Janša, si upam napovedati.
https://www.transparency.org/en/cpi/202...

Ne rabiš. So imeli že 3 mandate in vsakič znova je korupcija narastla (naj samo spomnim, na Patrio in TEŠ6, kjer so odlično sodelovali z SD). V primeru, da zmaga, ne bo nič drugače, napolnil bo javno upravo z privrženci (kjer so rekorderji v zaposlovanju nesposobnih kadrov v javni sektor, še Cerar je bil amater napram njim - v dvoletnem mandatu so naredili toliko škode kot Cerar v 4 letih), kradel kot zmešan in uničil javno zdravstvo do konca, v imenu privatnih zavarovalnic in svojih delnic v njih.
Zakaj SDS profitira, če ne greste volit, oddate neveljaven glas ali
volite stranko, ki ne pride v parlament. Razloženo:
https://slo-tech.com/forum/t835230/p8641476#p8641476

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Daniel ()

primoz4p ::

Zanimivo mi je tudi to, ko ni Janša nikoli ne prebijemo 61/100. Zakaj?

primoz4p je izjavil:

Zanimivo mi je tudi to, ko ni Janša nikoli ne prebijemo 61/100. Zakaj?

Ker svoje sposobnosti zapravlja, za delanje škode Sloveniji, namesto, da bi jo izkoristil za delati dobro.

Kar se mene tiče, je najboljši slovenski politik, pa svoj potencial, žal, zapravlja za komplekse Tita.

Lahko bi bil pozitivna oseba, pa se je, žal, odločil, da bo kreten.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Ales78 ()

Utk ::

Ja, to se celo strinjam. V nasprotju z levaki, ki so kreteni iz čiste nesposobnosti in ne zarad odločitve.

Utk je izjavil:

Ja, to se celo strinjam. V nasprotju z levaki, ki so kreteni iz čiste nesposobnosti in ne zarad odločitve.

Ne. Nesposobnost tukaj nima nobene veze. JJ je ekstra sposoben. Težava je samo, da se je odločil, da je/bo svojo sposobnost uporabil za delanje škode.

In tudi tukaj je ekstra sposoben, toliko škode, kot jo je naredil Sloveniji, je ni nihče drug.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: fpbs ()

Še zmeraj nisi razložil kater kapital bi s čim obdavčil in zakaj tvoji tega v 4 letih niso naredili.

Utk je izjavil:

Še zmeraj nisi razložil kater kapital bi s čim obdavčil in zakaj tvoji tega v 4 letih niso naredili.

Seveda sem. Ves, v celoti, ki ga obdavčujejo ostale EU države, ki zaradi tega ne rabijo imeti prekomerne davčne obremenitve plač.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: FireSnake ()

ripmork ::

3+ leta nazaj je levi pol sestavil najmočnejšo / najštevilčnejšo koalicijo, kakršno smo kdaj videli. Vse kar so uspeli pokazat je rekordno in iracionalno zapravljanje skupnega premoženja, totalna nesposobnost, koruptivnost v lastnih vrstah in ekonomska škodljivost, za katero bomo še dolga leta plačevali visoko ceno. Jamrat o Janši v tej situaciji je naravnost patetično. In to pišem kot nekdo, ki sem praktično 20+ let volil proti.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ripmork ()

Ales78 je izjavil:

Utk je izjavil:

Seveda sem. Ves, v celoti, ki ga obdavčujejo ostale EU države, ki zaradi tega ne rabijo imeti prekomerne davčne obremenitve plač.

ripmork je izjavil:

3+ leta nazaj je levi pol sestavil najmočnejšo / najštevilčnejšo koalicijo, kakršno smo kdaj videli. Vse kar so uspeli pokazat je rekordno in iracionalno zapravljanje skupnega premoženja, totalna nesposobnost, koruptivnost v lastnih vrstah in ekonomska škodljivost, za katero bomo še dolga leta plačevali visoko ceno. Jamrat o Janši v tej situaciji je naravnost patetično.

Le povej, po katerem kriteriju. Ker SDS je glede škodljivosti prekašal vse dosedanje vlade, do zdaj. Še celo glede zaposlovanja v javnem sektorju. Torej, le razloži.

Utk je izjavil:

Ales78 je izjavil:

Utk je izjavil:

Beri zgoraj. Če si nepismen, spokaj iz te teme, ker samo vnašaš zmedenost nepismenega človeka.

Zgodovina sprememb…

Lahko preberem cel internet, ampak Še zmeraj nisi razložil kater kapital bi s čim obdavčil in zakaj tvoji tega v 4 letih niso naredili.

Utk je izjavil:

Lahko preberem cel internet, ampak Še zmeraj nisi razložil kater kapital bi s čim obdavčil in zakaj tvoji tega v 4 letih niso naredili.

Ne, ne bom se prerekal s tabo. Slovenija ima nenormalno visoko obdavčitev na plače, ostale EU države imajo manjšo. To je vse kar me zanima. Obdavčimo vse kar ni obdavčeno, pa je obdavčeno v drugih državah in bomo naredili nekaj, kar 100% pripelje do pravega cilja. Ker so to druge države že dokazale.

Zgodovina sprememb…

Skratka, še zmeraj nisi razložil kater kapital bi s čim obdavčil in zakaj tvoji tega v 4 letih niso naredili.

Ales78 je izjavil:

ripmork je izjavil:

3+ leta nazaj je levi pol sestavil najmočnejšo / najštevilčnejšo koalicijo, kakršno smo kdaj videli. Vse kar so uspeli pokazat je rekordno in iracionalno zapravljanje skupnega premoženja, totalna nesposobnost, koruptivnost v lastnih vrstah in ekonomska škodljivost, za katero bomo še dolga leta plačevali visoko ceno. Jamrat o Janši v tej situaciji je naravnost patetično.

Le povej, po katerem kriteriju. Ker SDS je glede škodljivosti prekašal vse dosedanje vlade, do zdaj. Še celo glede zaposlovanja v javnem sektorju. Torej, le razloži.

Z lahkoto, izvoli branje.

ripmork je izjavil:

Ales78 je izjavil:

ripmork je izjavil:

To ničesar ne razloži, ne samo to, vsebuje vse sranje, ki smo ga tukaj, iz moje in iz vaše strani ovrgli. Kar dela tvoj link samo še za eno fašistično sranje, s katero se niti fašisti sami ne strinjate in sami dokazujete, da je laž. Očitno nisi na tekočem, ti pa ne zamerim, ker je težko slediti vsem lažem, ki jih sproti sproducirate, kaj šele obsesivno kompulzivnim primitivcem, ki delajo take spiske in si domišljajo, da jih bo kdo bral.

Zgodovina sprememb…

Ales78 je izjavil:

ripmork je izjavil:

Ales78 je izjavil:

ripmork je izjavil:

To ničesar ne razloži, ne samo to, vsebuje vse sranje, ki smo ga tukaj, iz moje in iz vaše strani ovrgli.

Link na razlago, ki opisano ovrže, prosim.

ripmork je izjavil:

Ales78 je izjavil:

ripmork je izjavil:

Ales78 je izjavil:

ripmork je izjavil:

To ničesar ne razloži, ne samo to, vsebuje vse sranje, ki smo ga tukaj, iz moje in iz vaše strani ovrgli.

Link na razlago, ki opisano ovrže, prosim.

Na, link z ovržbami, z razlagami, ovrži, prosim: https://www.wikipedia.org (pa še cel svet bo vesel, za tvoje prijazno delo).

Zgodovina sprememb…

Daniel ::

Torej dejstva, ki jih navajaš utemeljuješ s prvo stranjo Wikipedie? Ja bravo no, to te res naredi kompetentnega.

:))
Vsak, ki zadnja leta vsaj v grobem spremlja dogajanje v Sloveniji (če bolj natančno, pa še toliko bolj) razbere, kako škodljiva in slaba je aktualna vlada. @FireSnake sestavi orjaški post s stotinami virov in razlag, edini proti-argument je pa link na prvo stran Wokeipedie? Lol!

Zanimiva pomlad bo... :)

FireSnake ::

Pravkar sem govoril z osebo, ki je v državni upravi zelo visoko.
Golobji hunti je popolnoma jasno, da se bodo na volitvah peljali.
Obsedno mečejo denar vsem, ki bi jih predstavili v dobri luči.
Panika je pa nora in zdaj se že ked sabo grizejo. Črpanja evropskih sredstev so popolnoma zabluzili in treba bo poiskati krivca.
Še bo grdo, zna pokniti že pred volitvami.

Že to nedeljo pa na referendumu dobi zaušnico.

Še beseda o prašičevcu maljevcu: pri njem pa vlada totalen kaos. On ne zna, priskledniki okoli njega ne znajo in potem so tudi zunanji izgubljeni.
Nič od nič.
Info iz prve roke
Informacijski sistem: klicarijo okoli in cvilijo kot prašiči, da bi jim kdo pomagal. Tudi sam kaos.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

harmonkar9 ::

Ales78 je izjavil:

Na, link z ovržbami, z razlagami, ovrži, prosim: https://www.wikipedia.org (pa še cel svet bo vesel, za tvoje prijazno delo).

No levajz, saj vem, da je preveč odličnih objetktivnih domoljubnih argumentov od firesnaka, pa ne veš, kje začeti. Ti bom jaz pomagal, lahko tu začneš:

FireSnake je izjavil:

- kurbinsko poplesavanje mimo častne čete in obračanje hrbta

Ko pa s tem zaključiš, je še pa 1000 podobno kvalitetnih

ripmork je izjavil:

:))
Vsak, ki zadnja leta vsaj v grobem spremlja dogajanje v Sloveniji (če bolj natančno, pa še toliko bolj) razbere, kako škodljiva in slaba je aktualna vlada. @FireSnake sestavi orjaški post s stotinami virov in razlag, edini proti-argument je pa link na prvo stran Wokeipedie? Lol!

Zanimiva pomlad bo... :)

Nisi dobro razumel, delam se norce iz firečrvovega nakladanja. Izmisliti si kupe laži je preprosto, sploh, če je avtor mentalno moten, dokazati, da so pa laži, je veliko težje in bolj časovno potratno in s tem se sploh ne mislim ukvarjati. Sami pa se zaradi mene hvalite, kako imate kilomete laži in podtikanj, meni je vseeno.

Daniel je izjavil:

Torej dejstva, ki jih navajaš utemeljuješ s prvo stranjo Wikipedie? Ja bravo no, to te res naredi kompetentnega.

Ne, norčujem se iz fašistične demagogije. :)

Zgodovina sprememb…

Glugy ::

Če bi hotl eno spremembo v državi bi rabl vlado brez SDS in SD. Žal to ne uspe in ne uspe. Podobno kot republikanci pa demokrati v ZDA se obnašajo ker točn vejo da bodo prej al slej na vrst tud če nič ne naredijo dobrega. V tem je problem slovenske demokracije.

tilen03 ::

FireSnake je izjavil:

Še beseda o prašičevcu maljevcu: pri njem pa vlada totalen kaos. On ne zna, priskledniki okoli njega ne znajo in potem so tudi zunanji izgubljeni.
Nič od nič.
Info iz prve roke
Informacijski sistem: klicarijo okoli in cvilijo kot prašiči, da bi jim kdo pomagal. Tudi sam kaos.

Namene ima dobre :P
99.991% of over-25 population has tried ChatGPT.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.

WizzardOfOZ ::

Ales78 je izjavil:

WizzardOfOZ je izjavil:

Ales78 je izjavil:

Meni ni treba narediti nič. Samo ti moraš razumeti, da z oddajanjem neveljavnega glasu (ne prihodom na volitve in voljenjem stranke, ki ne pride v parlament), večaš % poslancev, v parlamentu, SDSu. :)

Sicer vem da ne bo padlo na plodna tla, ker vam na levi manjka malo v glavah (enako kot tistim na desni strani), ampak dajmo še enkrat:
Jaz že razumem, ti si tisti, ki ne razume, da so tvoje blodnje eno navadno sranje. Z neveljavnim listkom ne volimo ne sds ne nikogar drugega. To je samo neumnost v tvoji glavi, ki četudi jo milijonkrat ponoviš, ne pije vode. Mi nismo nikogar volili. Prazen list je prazen list in ne glas sdsu.

Ja, prazen list je res prazen list, ampak jaz govorim o njegovem učinku, ki je:

Preprost primer:
- Recimo, da 100 ljudi lahko voli.
- 50 jih pride na volitve.
- 25 glasuje za SDS, v tem primeru dobijo 50% oddanih glasov in s tem 50% sedežev v parlamentu
- Če pa pride vseh 100, in 25 glasuje za SDS je to samo 25%.

Še enkrat. Volit sem šel, glasovnica je pa neveljavna, torej glasu nisem dal nikomer.
Če ste pa neorganizirani, ste pa pač neorganizirani. Nesposobni ste pa itak bili, ste in boste.

Zdaj pa že nehaj nakladat o stvareh, ki jih ne razumeš.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
««
18 / 18
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
16018558 (16819) Samael

EU volitve 2024 (strani: 1 2 3 423 24 25 26 )

Oddelek: Problemi človeštva
1280100024 (72643) arnecan1

Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Loža
662142251 (83482) T440

Več podobnih tem