Forum » Problemi človeštva » Parlamentarne volitve za 16 vlado RS (2025/26)
Parlamentarne volitve za 16 vlado RS (2025/26)
nejc_nejc ::
Dejansko je spomladi možnost za to, Prebilič namesto SDja.
In Prebelič, je tolio čuden, da bo z veseljem igral drugo violino.
Halooo
Ales78 ::
Dejansko je spomladi možnost za to, Prebilič namesto SDja.
In Prebelič, je tolio čuden, da bo z veseljem igral drugo violino.
Halooo
Itak, da jo bo, rade volje. Pač enako kot je zdaj, vsak dobi svoj vrtiček za okopavat in to je to. Če je Golob sfural z SDjem, bo s Prebeličem še toliko lažje, sploh ker Prebilič ve, da nima dovolj dosega za vodit vlado. Še.
Zakaj SDS profitira, če ne greste volit, oddate neveljaven glas ali
volite stranko, ki ne pride v parlament. Razloženo:
https://slo-tech.com/forum/t835230/p8641476#p8641476
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ales78 ()
NuMaN ::
bbbbbb2024 je izjavil:
bleferskega golobarja z njegovo starleto nočem, JJ je star, ciničen in pogreva neke kosti, Prebilič, no glej, ne zgleda mi operativen. Han, brez zamere, ni za ta posel. Zapovrh so v SD najbolj skorumpirani, ever. Je še kdo drug primeren, razsvetli me.
Preveril sem... Jap, Drnovšek je mrtev. Ne da se ga spraviti k sebi, niti z elektriko nad 230V. Pa verjetno je že malo razpadel in preprosto ta plan ni uresničljiv.
Potem ostane Logar.
Za te volitve ni dobrih kandidatov, je potrebno gledati že na naslednje... Itak bo Golob znova sestavil... In ja, čeprav žalostno, je Golob trenutno najbolj primeren PV
Dejansko bi bila Golob + Levica + Prebilič lahko čisto ok vlada.
V senci ...
Bolj realna je vlada Logar - Prebelič - SD - Vesna - Nsi ...
Samo da ni Jajo ali Taubi.
Imam 124,9 delnic Vzajemne.
Ales78 ::
bbbbbb2024 je izjavil:
bleferskega golobarja z njegovo starleto nočem, JJ je star, ciničen in pogreva neke kosti, Prebilič, no glej, ne zgleda mi operativen. Han, brez zamere, ni za ta posel. Zapovrh so v SD najbolj skorumpirani, ever. Je še kdo drug primeren, razsvetli me.
Preveril sem... Jap, Drnovšek je mrtev. Ne da se ga spraviti k sebi, niti z elektriko nad 230V. Pa verjetno je že malo razpadel in preprosto ta plan ni uresničljiv.
Potem ostane Logar.
Za te volitve ni dobrih kandidatov, je potrebno gledati že na naslednje... Itak bo Golob znova sestavil... In ja, čeprav žalostno, je Golob trenutno najbolj primeren PV
Dejansko bi bila Golob + Levica + Prebilič lahko čisto ok vlada.
V senci ...
Bolj realna je vlada Logar - Prebelič - SD - Vesna - Nsi ...
Samo da ni Jajo ali Taubi.
Ni šans, če bo Logar imel dovolj glasov, bomo imeli SDS+Logar in NSi. Kakor vedno.
Zakaj SDS profitira, če ne greste volit, oddate neveljaven glas ali
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ales78 ()
NuMaN ::
In bo večno v Jajotovi senci?
Saj Logar spet ni več rosno mlad, trena je razmišljati o prihodnosti. Lahko da je mišljen kot trojanski konj, lahko pa da nepričakovano doživi uspeh in sestavi vlado brez Jajota.
Ljudje bi ga znali voliti, predvsem zato ker fura nek Pahi stajl, torej se ne izjasni o ničemer oziroma sila redko.
Znal bi biti še bolj radikalen kot Jajo ali Drnovšek 2.0, kdo bi vedel.
Saj Logar spet ni več rosno mlad, trena je razmišljati o prihodnosti. Lahko da je mišljen kot trojanski konj, lahko pa da nepričakovano doživi uspeh in sestavi vlado brez Jajota.
Ljudje bi ga znali voliti, predvsem zato ker fura nek Pahi stajl, torej se ne izjasni o ničemer oziroma sila redko.
Znal bi biti še bolj radikalen kot Jajo ali Drnovšek 2.0, kdo bi vedel.
Imam 124,9 delnic Vzajemne.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ⊘ | Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 18589 (16850) | Samael |
| ⊘ | EU volitve 2024 (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Problemi človeštva | 100160 (72779) | arnecan1 |
| ⊘ | Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Loža | 142295 (83526) | T440 |