» »

Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi

Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi

«
1
2 3 4

Ring0Ruin ::

Ampak tukaj se skriva velik problem. Ne povedo nicesar, s cim bodo oni boljsi? Kaj bodo ukrenili za javno zdravstvo (kdorkoli je bil pri privat zobozdravniku, mu je 100% jasno kaj se mu obeta).

Imajo polna usta kaj vse je narobe s sedanjo vlado, ni pa nic pametnega, kako bodo sami to izboljsali. Razumem, pljuvati kar nekdo naredi je preprosto, se pritozujes kot 5 letni otrok.

Ampak mene ne zanima, kaj je sedanja vlada naredila narobe. Mene zanima kaj bo potencialno nova vlada naredila prav, drugace, da bo recimo, javno zdravstvo obstalo, zavarovalniske tvorbe, pa bodo izumrle?
Tega ne pisem jaz, sem se cepil proti Covidu in sem ze leta mrtev. Baje.

Ljudje, ki najbolj mahajo z zastavami, si je ne zasluzijo imeti.
  • zaklenilo: Samael ()

Scaramouche3 ::

Vsi ki vladajo imajo sebe kot prvega, vse ostalo je sekundarno...
Desnjaki bi prvo radi rehabilitirali domobrance, vse ostalo je sekundarno
Levica bi odprla meje za Afriko, tudi če smo manjšina v 10 letih..

Kar koli vzameš je ekstrem!

Furbo ::

Ta del me ne zanima. Mene zanima, kaj bo nova vlada naredila boljsega.

Če sedi cel mandat križem rok, bo bolje kot to, kar je sedaj.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

Zgodovina sprememb…

Furbo je izjavil:

Ne, spet blebetas kaj je trenutna vlada. Boli me kurac. Ti meni povej, zakaj bo naslednja vlada kaj boljsa.

Ocitno si SDSovec. Daj razlozi mi, kaj bo naslednja, potencialno SDSova vlada naredila zame. Da bom imel jaz korist?

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Bellator ()

kriptobog ::

A je CookieCutter nek zaprisezen SDSovec, da brise poste?

Napisem se enkrat.
Ko bomo imeli vecinsko koalicijo, ki ne bo obremenjena z levimi in desnimi, s partizani in domobranci, itd., takrat lahko pricakujemo spremembe na bolje.

Ring0Ruin je izjavil:

Furbo je izjavil:

Ne, spet blebetas kaj je trenutna vlada. Boli me kurac. Ti meni povej, zakaj bo naslednja vlada kaj boljsa.

Ocitno si SDSovec. Daj razlozi mi, kaj bo naslednja, potencialno SDSova vlada naredila zame. Da bom imel jaz korist?

SDSova nic. Tako kot sedanja nic. In tako kot prejsnje nic.

Zgodovina sprememb…

kriptobog je izjavil:

Napisem se enkrat.
Ko bomo imeli vecinsko koalicijo, ki ne bo obremenjena z levimi in desnimi, s partizani in domobranci, itd., takrat lahko pricakujemo spremembe na bolje.

To je spet blabla... od tega nimam jaz nic. Vseeno mi je.

Zgodovina sprememb…

feryz ::

Kdo so to "fašisti"? A vsaj to vemo?
Tiste, ki so že desetletja v grobovih, zanemarimo.

Vsaka vlada, bivša, sedanja, bodoča, bo za vse ljudi naredila točno eno. Poskusila jim bo pobrati čim več denarja in za to čim manj dati.
Vse ostalo je bs.

Ring0Ruin je izjavil:

kriptobog je izjavil:

Napisem se enkrat.

To je spet blabla... od tega nimam jaz nic. Vseeno mi je.

Seveda imas. Oziroma bos imel. Dokler ne bomo imeli take vlade, ne bo nic.

feryz je izjavil:

Kdo so to "fašisti"? A vsaj to vemo?
Tiste, ki so že desetletja v grobovih, zanemarimo.

Vsaka vlada, bivša, sedanja, bodoča, bo za vse ljudi naredila točno eno. Poskusila jim bo pobrati čim več denarja in za to čim manj dati.
Vse ostalo je bs.

Ja, fasisti so ti in ostali SDSovci in NSIjevci. Saj to ni nobena skrivnost.

Mene zanima, zakaj bi volil vaso fasisticno opcijo, ce pa niste sposobni povedati, kaj bom imel od tega?

Zgodovina sprememb…

endelin ::

Ringo: vsi ki niso za aktualno vlado Levice so fašisti?
Ti si bolan v glavo. Umij si usta

Uživaj v cakalnih vrstah v zdravstvu ki jih je vsak dan več.;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

endelin je izjavil:

Ringo: vsi ki niso za aktualno vlado Levice fašisti?
Ti si bolan v glavo

Ja, to se fino slisi, ne slisi pa se, da bo druga vlada karkoli spremenila. Skratka, isto sranje. Zakaj bi jih torej volil, ker so ENAKI?

Zanima me razlika, kaj bom imel od tega, da volim SDS?

Zgodovina sprememb…

Ringo zakaj imamo cedalje vecje vrste v zdravstvu. Z vsakim letom te vlade je slabše stanje. Razen ce je cilj, da gremo vsi privat?

Furbo ::

Ring0Ruin je izjavil:

Furbo je izjavil:

Matr mi greste na penis kreteni, ki takoj označite vsakega, ki ne futra golobe, za SDSovca. Vse stranke so za en drek, ampak tale zdajle pa dela še večje faile kot prejšnji vsi. Plus s prijateljicami noči paradirajo okol.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

Ring0Ruin je izjavil:

endelin je izjavil:

Ringo: vsi ki niso za aktualno vlado Levice fašisti?
Ti si bolan v glavo

Ja, to se fino slisi, ne slisi pa se, da bo druga vlada karkoli spremenila. Skratka, isto sranje. Zakaj bi jih torej volil, ker so ENAKI?

Zanima me razlika, kaj bom imel od tega, da volim SDS?

Nic ne bos imel. Ce bos volil Svobodo, tudi ne bos imel nic. Dokler se bodo delili, ne bos imel nic. Od nobene vlade.

endelin je izjavil:

Ringo: vsi ki niso za aktualno vlado Levice so fašisti?
Ti si bolan v glavo. Umij si usta

Seveda je bolan v glavo, ce ga moti, da sosed obesa slovensko zastavo.

Zgodovina sprememb…

endelin je izjavil:

Ringo zakaj imamo cedalje vecje vrste v zdravstvu. Z vsakim letom te vlade je slabše stanje. Razen ce je cilj, da gremo vsi privat?

Glede na to, da nobena vlada se ni intervenirala glede tega, niti vse SDSove ne, bi clovek rekel, da najmanj ni razlike. Torej mi ne prodajaj tega za razliko. Ker je enako.

Zdravstvo še nikoli ni tako cvetelo kot pod to vlado 8-)

endelin je izjavil:

Zdravstvo še nikoli ni tako cvetelo kot pod to vlado 8-)

To ni odgovor, zakaj bi bilo pod SDSovo kaj boljse. Sploh po tem, ko 30 let niste naredili nic. Golob se ni tu niti 4 leta.

Zgodovina sprememb…

Zdravniki sami vohajo kri in bi radi dobili zastonj plačano šolstvo, potem pa izkoristili javno,da ga upočasnjujejo,da potem tiste, ki imajo denar prisilijo,da gredo privat, sem že sam doživel...

Nekdo mora temu reči konec, samo leva in desna, sta tukaj pogorela!

Scaramouche3 je izjavil:

Zdravniki sami vohajo kri in bi radi dobili zastonj plačano šolstvo, potem pa izkoristili javno,da ga upočasnjujejo,da potem tiste, ki imajo denar prisilijo,da gredo privat, sem že sam doživel...

Nekdo mora temu reči konec, samo leva in desna, sta tukaj pogorela!

Whatever, dol mi visi. Mene zanima, kaj bo SDSova vlada naredila, da bo za drzavljane kaj boljse.

UkrFTW!! ::

Vprašanje je, zakaj sploh moraš voliti, z volitvami so vas itak nafarbali, da je to kao demokracija, ko izbereš tistega, ki naj bi naredil manj škode oziroma je manjši idiot.
Raje si zrihtaj podstrešje, ker je tam problem, oziroma je večji od tega, kdo je na oblasti.

fur80 ::

Ring0Ruin je izjavil:

Ampak tukaj se skriva velik problem. Ne povedo nicesar, s cim bodo oni boljsi? Kaj bodo ukrenili za javno zdravstvo (kdorkoli je bil pri privat zobozdravniku, mu je 100% jasno kaj se mu obeta).

Imajo polna usta kaj vse je narobe s sedanjo vlado, ni pa nic pametnega, kako bodo sami to izboljsali. Razumem, pljuvati kar nekdo naredi je preprosto, se pritozujes kot 5 letni otrok.

Ampak mene ne zanima, kaj je sedanja vlada naredila narobe.
Mene zanima kaj bo potencialno nova vlada naredila prav, drugace, da bo recimo, javno zdravstvo obstalo, zavarovalniske tvorbe, pa bodo izumrle?

Ti dam primer:

Prej si imel obvezno zdravstveno zavarovanje in dodatno zdravstveno zavarovanje. Če si imel obvezno zdravstveno zavarovanje pokrito, si lahko šel k zdravniku in si pač doplačal tisto, kar ti to zavarovanje ni krilo. Dodatno npr. ti je krilo operacijo v mojem primeru v polni vrednosti, če tega ne bi imel bi moral doplačati 1000€, vse skupaj je bila operacija 3000€. Se pravi, da so ljudje dobili osnovna zdravila, pregled pri zdravniku na osnovno zavarovanje, dodatno je bilo prostovoljno si pač pregled pri zdravniku plačal 2€.
Danes je tako, da je dodatno prostovoljno zdravstveno zavarovanje postalo obvezno. Če tega ne plačuješ ti zablokirajo kartico in sploh ne moreš k zdravniku na pregled. In kaj na vladi govorijo, da so ukinili dodatno zdravstveno zavarovanje. Ja so ga in so za isti denar nardili obvezno, ki če ga ne pokriješ nimaš pravice iti k zdravniku.

Bravo. in kaj so tukaj izboljšali?

UkrFTW!! je izjavil:

Vprašanje je, zakaj sploh moraš voliti, z volitvami so vas itak nafarbali, da je to kao demokracija, ko izbereš tistega, ki naj bi naredil manj škode oziroma je manjši idiot.
Raje si zrihtaj podstrešje, ker je tam problem, oziroma je večji od tega, kdo je na oblasti.

Ok, se pravi, tvoj odgovor je, da boste vzpostavili diktaturo in bo vse samo se slabse, meni pa se ne bo treba belit glave, ker tako ali tako ne bom mogel nic narediti?

Ring0Ruin je izjavil:

UkrFTW!! je izjavil:

Ok, se pravi, tvoj odgovor je, da boste vzpostavili diktaturo in bo vse samo se slabse, meni pa se ne bo treba belit glave, ker tako ali tako ne bom mogel nic narediti?

Diktatura je že.
Tebi si ni treba beliti glavo, ker imaš dovolj problemov sam s sabo. Zrihtaj si podstrešje.

fur80 je izjavil:

Ring0Ruin je izjavil:

Ampak mene ne zanima, kaj je sedanja vlada naredila narobe.
Mene zanima kaj bo potencialno nova vlada naredila prav, drugace, da bo recimo, javno zdravstvo obstalo, zavarovalniske tvorbe, pa bodo izumrle?

Ti dam primer:

Prej si imel obvezno zdravstveno zavarovanje in dodatno zdravstveno zavarovanje. Če si imel obvezno zdravstveno zavarovanje pokrito, si lahko šel k zdravniku in si pač doplačal tisto, kar ti to zavarovanje ni krilo. Dodatno npr. ti je krilo operacijo v mojem primeru v polni vrednosti, če tega ne bi imel bi moral doplačati 1000€, vse skupaj je bila operacija 3000€. Se pravi, da so ljudje dobili osnovna zdravila, pregled pri zdravniku na osnovno zavarovanje, dodatno je bilo prostovoljno si pač pregled pri zdravniku plačal 2€.
Danes je tako, da je dodatno prostovoljno zdravstveno zavarovanje postalo obvezno. Če tega ne plačuješ ti zablokirajo kartico in sploh ne moreš k zdravniku na pregled. In kaj na vladi govorijo, da so ukinili dodatno zdravstveno zavarovanje. Ja so ga in so za isti denar nardili obvezno, ki če ga ne pokriješ nimaš pravice iti k zdravniku.

Bravo. in kaj so tukaj izboljšali?

Ok, se vedno ne vem, kaj boste izboljsali. Kmalu bo ena stran sranja, ampak razen napadov na Goloba in mene osebno, se niste sposobni odgovoriti na preprosto vprasanje, zakaj bi vas sploh volil, ce bo vse enako ali slabse?

Kaj boš ti izboljšal? Vedno so drugi krivi.

UkrFTW!! je izjavil:

Kaj boš ti izboljšal? Vedno so drugi krivi.

Tudi to ni odgovor. Mene zanima zakaj boste boljsi. Ne zakaj bolste enaki.

Miki N ::

Ring0Ruin je izjavil:

Zakaj bi jih torej volil, ker so ENAKI?

Ja če so pa glih. Vržeš kovanec pa je. :))

Miki N je izjavil:

Ring0Ruin je izjavil:

Zakaj bi jih torej volil, ker so ENAKI?

Ja če so pa glih. Vržeš kovanec pa je. :))

Bi si zelel, ampak to, da bodo enaki je v najboljsem primeru, kjer ne vidim razloga, zakaj bi menjal stranko, ki jo volim. Je pa veliko primerov, kjer so lahko neskoncno slabsi.

Ravno zato sprasujem, zakaj bi jih kdo sploh volil. Pa niso sposobni odgovoriti.

Zgodovina sprememb…

Gambino ::

Zakaj SDS, zakaj ne kaj bolj pametnega? Ad hominem si zrihtaj podstrešje, če te tako moti obstoj SDS. Tableta, pa to. Nekaj proti depresiji. Who cares for SDS, razen vas, ki jo vedno na plano vlečete. Ko bo veliki vodja riknil, je konec z SDS.

Skratka se vedno nimas odgovora, ceprav ze 3 leta nabijas proti Golobu? Mene ne zanima kako je Golob slab, mene zanima, kako si ti boljsi.

Ker glede na zadnje sranje v tej temi, ne samo, da niste boljsi, sploh nimate pojma, zakaj bi za vas kdorkoli volil.

Definitivno je desna vlada bolj naklonjena gospodarstvu, večje dohodninske olajšave za delavca (to je že bilo, dokler ni prišel Golobček, ki je spremenil delavcem na slabše!

Vlada mora podpirati gospodarstvo in ne požrešno in preglomaznio javno upravo!

Zgodovina sprememb…

Levica v vladi = samodejno najboljša vlada. Vsi ostali so fašisti
8-)

Celo ministrstvo so si ustanovili da kadrirajo svoje podanike pri maljevcu8-)

Janša je naredil SDS v2.0, celo podoben mu je vodja, uganite, kdo je naslednik, katera je stranka?

Gambino je izjavil:

Zakaj SDS, zakaj ne kaj bolj pametnega? Ad hominem si zrihtaj podstrešje, če te tako moti obstoj SDS. Tableta, pa to. Nekaj proti depresiji. Who cares for SDS, razen vas, ki jo vedno na plano vlečete. Ko bo veliki vodja riknil, je konec z SDS.

Skratka se vedno nimas odgovora, ceprav ze 3 leta nabijas proti Golobu? Mene ne zanima kako je Golob slab, mene zanima, kako si ti boljsi.

Ker glede na zadnje sranje v tej temi, ne samo, da niste boljsi, sploh nimate pojma, zakaj bi za vas kdorkoli volil.

Definitivno je desna vlada bolj naklonjena gospodarstvu, večje dohodninske olajšave za delavca (to je že bilo, dokler ni prišel Golobček, ki je spremenil delavcem na slabše!

Vlada mora podpirati gospodarstvo in ne požrešno in preglomaznio javno upravo!

Prvi konstruktiven odgovor. Cestitke. Se pravi trdis, da bi moral voliti tebe, ker je bolj pomembno, da ti dobro zivis, kot, da sam dobim visjo placo?

Mogoce necesa ne razumem, prosim popravi me.

Zgodovina sprememb…

Ringo: si prebral knjigo od maljevca?

Scaramouche3 je izjavil:

...

endelin je izjavil:

...

Ja, saj znata nekaj nakladati, ampak se vedno mi nista povedala, zakaj bi bila desnica boljsa? Kaj je ta razlog, ki ga sama ne poznata, naj bi bila pa desnica prava pot?

endelin je izjavil:

Ringo: si prebral knjigo od maljevca?

Odpri temo pri sedmih umetnostih, tule se ne bom pogovarjal v tem, ker je cilj samo derailati vprasanje na keterega nimas odgovora.

Zgodovina sprememb…

Samo zato ker je Golob boljši od Janše ne pomeni,da bi moral biti edina opcija...

Scaramouche3 je izjavil:

Samo zato ker je Golob boljši od Janše ne pomeni,da bi moral biti edina opcija...

Namigujes na Jansino fotokopijo? Saj vsi vemo, da je Logar enak.

Ampak prav, v cem je Logar boljsi od sedanje vlade? Utemeljeno prosim.

fur80 ::

Si pa res idiot. Za Goloba mi dol visi. In tudi če te zanima, who cares!

Me veseli, torej povej, kaj bi rad. Po tem te sprasujem. Utemeljeno prosim. O Sneguljcicah in 7 palckih znamo vsi sanjat.

Torej, v cem je vasa izbira boljsa od sedanje, ki jo ze 3 leta na vsa usta pljuvate. Saj nocem nic posebnega, samo namesto pljuvanja, bi rad, da me prepricate.

Ker s tem, da je Golob slaba opcija, v nicemere ne dokazujete, da ste sami kaj boljsa.

Holob je katastrofalna opcija. Han je hotel svojim tam razdeliti 80 miljonov evrov keša. Pa so ga ustavlili, ko je prišlo na TV vse skupaj s prstom v marmeladi. Je Han kje pod ključem že? A ja ne bodo razpis ponovili, pkoda edino jim ni šlo skozi. To je kot bi ti hotel žensko posilit, pa ga ne bi imel še not, pa bi rekel, opa, to je pa bilo narobe! :D

Zgodovina sprememb…

Ring0Ruin je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

Namigujes na Jansino fotokopijo? Saj vsi vemo, da je Logar enak.

Ampak prav, v cem je Logar boljsi od sedanje vlade? Utemeljeno prosim.

Samo zato ker je Logar/Janša -10, Golob pa -5, ne pomeni,da ne rabimo boljšo vlado!

fur80 je izjavil:

Me veseli, torej povej, kaj bi rad. Po tem te sprasujem. Utemeljeno prosim. O Sneguljcicah in 7 palckih znamo vsi sanjat.

Torej, v cem je vasa izbira boljsa od sedanje, ki jo ze 3 leta na vsa usta pljuvate. Saj nocem nic posebnega, samo namesto pljuvanja, bi rad, da me prepricate.

Ker s tem, da je Golob slaba opcija, v nicemere ne dokazujete, da ste sami kaj boljsa.

Holob je katastrofalna opcija. Han je hotel svojim tam razdeliti 80 miljonov evrov keša. Pa so ga ustavlili, ko je prišlo na TV vse skupaj s prstom v marmeladi. Je Han kje pod ključem že? A ja ne bodo razpis ponovili, pkoda edino jim ni šlo skozi. To je kot bi ti hotel žensko posilit, pa ga ne bi imel še not, pa bi rekel, opa, to je pa bilo narobe! :D

Ne zanima me Golob. Za to imate drugo temo. Mene zanima, zakaj ste sami kaj boljsa opcija?

Mislim, tole je ze prav smesno, po celi strani niste sposobni razloziti, zakaj ste kaj boljsi od Goloba.

Dajmo, bodimo malo konstruktivni, namesto destruktivni. Zakaj ste boljsi? Zakaj bi vas recimo kdo volil, v cem se razlikujete od sedanje vlade?

Ce ste enaki, je itak vseeno, pac naj bo Golob se 4 leta, ce ne drugega, imamo zgodovinski dokaz, da v 30 letih niste naredili nic "na boljse".

Zgodovina sprememb…

V eni uri, niste bili sposobni spacati skupaj razloga, zakaj ste v cemerkoli boljsi od Goloba?

Tole je pa se kar pateticno...

bm1973 ::

kriptobog je izjavil:

Saj lepo, da si optimist, sam mislim, da tega midva ne bova dočakala...

Ring0Ruin je izjavil:

V eni uri, niste bili sposobni spacati skupaj razloga, zakaj ste v cemerkoli boljsi od Goloba?

Desni so bolj nesposobni, pa manj kradejo, ker nimajo svojih ljudi po inštitucijah...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bm1973 ()

Gambino ::

Ring0Ruin je izjavil:

fur80 je izjavil:

Ne zanima me Golob. Za to imate drugo temo. Mene zanima, zakaj ste sami kaj boljsa opcija?

Mislim, tole je ze prav smesno, po celi strani niste sposobni razloziti, zakaj ste kaj boljsi od Goloba.

Dajmo, bodimo malo konstruktivni, namesto destruktivni. Zakaj ste boljsi? Zakaj bi vas recimo kdo volil, v cem se razlikujete od sedanje vlade?

Ce ste enaki, je itak vseeno, pac naj bo Golob se 4 leta, ce ne drugega, imamo zgodovinski dokaz, da v 30 letih niste naredili nic "na boljse".

Že to, da je Golob hitrejši na jeziku, preden blekne, kar je resen dokaz, da on NI primeren za novo vlado. Tip obljublja in govori, potem pa spreminja in laže. To pač tako ne gre. Ti je jasno. Da ne pišem še o njegovih ekstra nesposobnih ministrih in lopovski klienteli, kjer so jih dobili že z prstom v marmeladi.

Ej pa volil sem tega idiota, samo v vednost (velika napaka!).

Zgodovina sprememb…

Gambino je izjavil:

Ring0Ruin je izjavil:

fur80 je izjavil:

Že to, da je Golob hitrejši na jeziku, preden blekne, kar je resen dokaz, da on NI primeren za novo vlado. Tip obljublja in govori, potem pa spreminja in laže. To pač tako ne gre. Ti je jasno. Da ne pišem še o njegovih ekstra nesposobnih ministrih in lopovski klienteli, kjer so jih dobili že z prstom v marmeladi.

Ej pa volil sem tega idiota, samo v vednost (velika napaka!).

Pa dobro, ste zmesani? Sprasujem vas, v cem je kaksna druga opcija boljsa, pa ste nesposobni najti karkoli.

Zgodovina sprememb…

Ring0Ruin je izjavil:

Pa dobro, ste zmesani? Sprasujem vas, v cem je kaksna druga opcija boljsa, pa ste nesposobni najti karkoli.

Ni nora na ekstremne migracije....

Zgodovina sprememb…

bm1973 ::

Scaramouche3 je izjavil:

Ring0Ruin je izjavil:

Ni nora na ekstremne migracije....

In na LGBTQ+, woke, DEI sceno...

Zgodovina sprememb…

tetriandoch ::

OP postavil si vprašanje tipa a bolj diši temnorjav ali svetlo rjav drek. Vse kar je trenutno parlamentu je za zaklep na verigo in hajdi na Pohorje tolčt kamne. Poleg firerja, ob katerem njegovi verniki malone omedlevajo, je na "desni" še klerofašistična struja, ki bi rada rehabilitirala domobrance. Tudi firerja bi se radi znebili. Na drugi strani so pa naši "levičarji", ki to niso. Še levica je toliko leva kot desna roka. Tam imajo le druge bedarije tipa sprejetja vseh ilegalcev brez izbiranja itd. Skratka druga stran istega kovanca tipa republikanci/demokrati.

tetriandoch je izjavil:

OP postavil si vprašanje tipa a bolj diši temnorjav ali svetlo rjav drek. Vse kar je trenutno parlamentu je za zaklep na verigo in hajdi na Pohorje tolčt kamne. Poleg firerja, ob katerem njegovi verniki malone omedlevajo, je na "desni" še klerofašistična struja, ki bi rada rehabilitirala domobrance. Tudi firerja bi se radi znebili. Na drugi strani so pa naši "levičarji", ki to niso. Še levica je toliko leva kot desna roka. Tam imajo le druge bedarije tipa sprejetja vseh ilegalcev brez izbiranja itd. Skratka druga stran istega kovanca tipa republikanci/demokrati.

Vse rečeno pravilno...

Caracas ::

Saj imata Kordiža vidva kaj se bunita. Ekonomske desnice pa nimamo niti za vzorec. Vse popolistično ekonomsko levo. Zato pa čedalje bolj izgubljamo konkurenčnost. Še hrčki nas bodo pojedli...

roCkY ::

Ring0Ruin je izjavil:

Ampak mene ne zanima, kaj je sedanja vlada naredila narobe. Mene zanima kaj bo potencialno nova vlada naredila prav, drugace, da bo recimo, javno zdravstvo obstalo, zavarovalniske tvorbe, pa bodo izumrle?

Kdo so fasisti?
Misliš morda one leve skrajneže, ki podpirajo najbolj radikalno krilo Levice?

Caracas je izjavil:

Saj imata Kordiža vidva kaj se bunita. Ekonomske desnice pa nimamo niti za vzorec. Vse popolistično ekonomsko levo. Zato pa čedalje bolj izgubljamo konkurenčnost. Še hrčki nas bodo pojedli...

Res je, človek bi mislil,da bo SDS šla po poti kapitalizma in pomagala ustanavljati firme..

Zanimajo jih pa samo domobranci...
«
1
2 3 4