Forum » Omrežja in internet » Trenutno najboljši internetni operater? (optika)
Trenutno najboljši internetni operater? (optika)
Infusion ::
Pozdrav,
Rune nam je pravkar postavil optiko in nas povezal, sedaj je na nas da izberemo operaterja.
Moja najboljša osebna izkušnja, ko sem živel na drugi lokaciji je bila s T-2, internet je bil vedno zelo stabilen in časovni preskok je s tistimi slikcami deloval zelo smooth. Definitivno bolj kot Telekomovo previjanje po hitrosti ki ni toliko natančno... Tudi tehnično pomoč smo vedno hitro dobili, kar za Telekom ne morem trdit.
Moj oče pa vztraja pri temu da bi ostali na Telekomu ker mu je všeč glasovno upravljanje. Sklepam da je Telekom še vedno edini ki ponuja glasovno upravljanje?
Zahteve so:
1 Gbit internet
Velik HD programski paket
Telefonija ni pomembna.
Pri komu bi dobil najboljši paket pri tej hitrosti in kater ponudnik trenutno velja za "best overall"?
Se opravičujem če že imamo temo za to, sam je nisem našel.
Rune nam je pravkar postavil optiko in nas povezal, sedaj je na nas da izberemo operaterja.
Moja najboljša osebna izkušnja, ko sem živel na drugi lokaciji je bila s T-2, internet je bil vedno zelo stabilen in časovni preskok je s tistimi slikcami deloval zelo smooth. Definitivno bolj kot Telekomovo previjanje po hitrosti ki ni toliko natančno... Tudi tehnično pomoč smo vedno hitro dobili, kar za Telekom ne morem trdit.
Moj oče pa vztraja pri temu da bi ostali na Telekomu ker mu je všeč glasovno upravljanje. Sklepam da je Telekom še vedno edini ki ponuja glasovno upravljanje?
Zahteve so:
1 Gbit internet
Velik HD programski paket
Telefonija ni pomembna.
Pri komu bi dobil najboljši paket pri tej hitrosti in kater ponudnik trenutno velja za "best overall"?
Se opravičujem če že imamo temo za to, sam je nisem našel.
Scorpy84 ::
Odpelji očeta v poslovalnice, pa naj preizkusi. Mislim da je bistvo on, ker se starejši težje prilagodijo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NEO Telekoma Slovenije (strani: 1 2 3 4 … 34 35 36 37 )Oddelek: Omrežja in internet | 427302 (1470) | clancy |
» | Android Avto katere aplikacije (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 11613 (7063) | Kodi |
» | Telekom proti Telemach (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 48816 (19056) | solatko |
» | Prehod na NEOOddelek: Zvok in slika | 6199 (5261) | rejven |
» | BMW 5 in navodila za uporaboOddelek: Loža | 3569 (3369) | roli |