Forum » Kaj kupiti » Tiny PC za primary PC
Tiny PC za primary PC
Kapitan Jack ::
Iscem eno tiny zadevo, ampak robustno in mocno, da lahko laufam gor testne virtualke.
Najprej me zanima od katerega vendorja naj vzamem?
Lenovo
HPE
Dell
V mislih imam Lenovo ThinkCenter M90 serijo.
Najprej me zanima od katerega vendorja naj vzamem?
Lenovo
HPE
Dell
V mislih imam Lenovo ThinkCenter M90 serijo.
steev ::
A niso ponavadi laptop cpuju v takih zadevah?
Če rabiš robustno, bi na tvojem mestu iskal nek mini ITX setup. Kjer dobiš desktop "robustnost" v skora tiny velikosti.
Če rabiš robustno, bi na tvojem mestu iskal nek mini ITX setup. Kjer dobiš desktop "robustnost" v skora tiny velikosti.
:|
trololololo ::
ASRock DeskMini X600 (Am5) ali ASRock DeskMini X300 (am4).
Zadeve so smešno male glede na performance.
Zadeve so smešno male glede na performance.
Invictus ::
Sam imam Intel NUC 12 extreme. Sam še ni grafike noter...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Jaz se zelim znebit gaming PC-ja. Mam zverino, ki jo ne uporabljam. Pa tud windowsa se zelim znebit.
zee ::
Kapitan Jack je izjavil:
Jaz se zelim znebit gaming PC-ja. Mam zverino, ki jo ne uporabljam. Pa tud windowsa se zelim znebit.
Na PC lahko namestiš Linux in zadevo uporabljaš za virtualke. Morda si omisliš več RAM-a, je pa tudi vse.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Kapitan Jack je izjavil:
Na PC lahko namestiš Linux in zadevo uporabljaš za virtualke. Morda si omisliš več RAM-a, je pa tudi vse.
Sej pravim, to je zverina kar imam sedaj. Ampak ne igram vec iger in ga uporabljam dejansko kot en pisarniski pc. Skoda energije.
Gagatronix ::
Tiny in mocno naceloma ne gre skupaj. Vsaj po mojih izkusnjah ne. Se sicer ne spomnim, kaj je bila tista miniITX zadeva, ki sem jo laufal pred leti, ampak se je lovila z virtualkami.
bemfa ::
Če ne rabiš grafe, se da komot mini itx laufat. Custom build z dobrim aftermarket coolerjem, čimboljši cpu glede na budget in dosti rama (64+).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri mini PC? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Kaj kupiti | 36156 (606) | bm1973 |
» | Varčen desktop (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 23136 (3781) | WizzardOfOZ |
» | Kateri mini dekstop za pisarno?Oddelek: Kaj kupiti | 734 (477) | d4vid |
» | Kako odstranim Linux in namestim Windows 7?Oddelek: Operacijski sistemi | 2239 (1815) | racunalnicar |
» | lcd tv lg 32lg3000 "hd storitev" napisOddelek: Pomoč in nasveti | 3958 (2934) | kmetek |