Forum » Zvok in slika » Obrnjen video v Google Drive
Obrnjen video v Google Drive
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
joker16_7 ::
Pozdravljeni,
ponovno vas prosim za pomoč. Z Gopro sem posnel video, ki je v VLC-ju (na tovarniških nastavitvah) videti pravilno obrnjen. Le-tega sem delno obrezal z record funkcijo kar v VLC-ju in ga naložil na Google Drive. Ko sem poskusil predvajati v samem Google Drive sem opazil, da je video obrnjen za 180 stopinj. Ostali naloženi videji, ki jih nisem rezal so obrnjeni pravilno. Kje se skriva težava in kako to popraviti?
Hvala za vaš trud!
ponovno vas prosim za pomoč. Z Gopro sem posnel video, ki je v VLC-ju (na tovarniških nastavitvah) videti pravilno obrnjen. Le-tega sem delno obrezal z record funkcijo kar v VLC-ju in ga naložil na Google Drive. Ko sem poskusil predvajati v samem Google Drive sem opazil, da je video obrnjen za 180 stopinj. Ostali naloženi videji, ki jih nisem rezal so obrnjeni pravilno. Kje se skriva težava in kako to popraviti?
Hvala za vaš trud!
"Ambition is the path to success. Persistence is the vehicle you arrive in."
Bill Bradley
Bill Bradley
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvok in slika se ne ujema (nov računalnik)Oddelek: Zvok in slika | 1801 (838) | WizzardOfOZ |
» | Povezava med dvema lokacijama vcasih pocasnaOddelek: Omrežja in internet | 1047 (805) | Pesimist |
» | Stream iz pc na stb -t2Oddelek: Omrežja in internet | 6391 (2916) | Freaxx |
» | IPTV na PC: STB vs. VLC (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Omrežja in internet | 127730 (51930) | Looooooka |
» | SiOL IPTV preko VLCOddelek: Omrežja in internet | 12177 (7115) | Thunder wave |