» »

Kako do projektorja?

Kako do projektorja?

Csharp ::

Za neko posebno priložnost bom kmalu potreboval projektor.

Nakup se mi ne splača, saj ga običajno potrebujem na vsakih nekaj let. Tako bi samo stal nekje v omari in preden bi ga naslednjič potreboval, se bo tehnika že spremenila (drugačni konektorji, ločljivost slike itd.). Izposoja preko firme je no-go (tehnične omejitve), pa tudi nobenega ne poznam, ki bi projektor imel ali si ga lahko izposodil.

Kje torej cenovno ugodno dobiti projektor? Potreboval ga bom konec meseca in verjetno ne bo delal več kot 2 uri.

Kurzweil ::

Točno tako... kaj boš to kupoval, če rabiš tako redko... v google naklofaj "izposoja projektorja", jim maš kolikor hočeš... začne se od 20€ za neke češke projektorje... pa seveda do pa 100€, kar so seveda proper projektorji za večje evente pa to...

slon4 ::

Postani moj prijatelj pa se mogoče lahko kaj dogovorimo ;)

DamijanD ::

Vprašaj kakšna lokalna društva (študentsko npr) kakšna imajo to in se lahko zmenite...

Vice ::

Jaz sem dal 50€ za Magcubic pri kitajcih. Mala zadeva velikosti reda 1l piksne pira. Slika če je tema komot cca 4m x 2.5m. Če se mi praši v kleti se ne sekiram. Da bi se pa HDMI in wifi v tem času spremenil pa dvomim in me tudi "boli k." za to ceno.

velikBrokoli ::

Nabavi na Amazonu, pa potem vrni.

NuMaN ::

A to redno prakticiraš?

S tem si nabereš ogromno karmičnega dolga ...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Projektor: kaj kupiti (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Zvok in slika
38370593 (3482) matobeli
»

3D DLP projektor

Oddelek: Kaj kupiti
82300 (1235) franckranc
»

Microsoft predstavil prototipa OmniTouch in PocketTouch

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
177140 (5843) hotlips
»

Projektorji LCD HD itd... (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
7210013 (6914) Alfonzo
»

Kateri projektor za gledanje tekem SPja

Oddelek: Kaj kupiti
172321 (1901) Opkow

Več podobnih tem