» »

Projektor

Projektor

boris322000 ::

Pozdravljeni,

Jaz bi pa vprašal ker projekor nižjega cenovnega razreda mi priporočate in kakšne izkušnje mogoče imate.

LP!

Boris

Caligula ::

NEC 46 je poceni pa povsem dovolj dober za dokmaci kino.

Mislim, da ga ma Gandalfer 'pa ga povprasaj. Nisem ziher, ce je prav to model, ki je fasal v Monitorju nagrado za najboljsi nakup. Ali ta ali pa njegov brat.

Phoebus ::

Projektorja ti ne priporocam za domaco rabo (hisni kino ipd), ker imajo zarnice omejeno zivljenjsko dobo in neomejeno ceno :D :D :D (npr. 200 ur dela, 80 jurjev)

bobby ::

žarnice se praviloma šteje kot potrošni material zato se pred nakupom pod obvezno pozanimaj, koliko cajta ti dajo garancijo na žatnico!! ponavadi je to cca 3 mesece in ne več,za vse ostalo pa 1 leto. če kupujete projektorje se pod obvezno pozanimajte glede tega ker se je že velik ljudi opekl. pa če se da,nej to prodajalci na gar list napišejo,ČE si upajo!
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.

Gandalfar ::

tale NEC ima deklarirano dobo 2000 ur/zarnico in 6 mesecev garancije

Iztirjenec ::

Dober je recimo Phillips Garbo Deluxe (6000 ur žarnica)... (tega ma moj brat)
Ali pa Sanyo PLV Z2 (1280x720) -HDTV ready ;) (tega si bom jaz kupil)

Sta pa prvenstveno namenjena samo filmom oz. videu (16:9 native panel)... Računalniška slika je bolj slaba...

Pa itak, če maš denar za projektor pol ti tistih 100jurjev za novo žarnico ni težko dat vsaki 2 leti... Sicer je pa plazma že dokaj poceni (3000 evrov naprej) tak da...

Zgodovina sprememb…

icaro ::

Morda ti je smiselno pogledat v revijo Monitor majska številka 2003. V njem so predstavljeni ultra lahki projektorji in med seboj primerjani glede na ceno,
zmogljivosti, stroški vzdrževanja,...

Na temle linku je arhivska številka Monitorja Maj 2003:
http://www.monitor.si/s.nsf/vse/16BC122...

BigWhale ::

Za doma se ne splaca imeti ultra lahkega projektorja... je predrag.. Bolje imeti kakega srednje tezkega ;)

Verjetno res. Za doma se ti itak najbolj splaca fotra prepricat, da ga rabi.. ;)

Hvala za odgovore,

Jaz sem ta projektor kar kupil, bom kasneje sporočil kak imam srečo z žarnicami, slika je fantastična na filmih, tudi DIVX je super, računalniška slika še ne vem oz nisem še dobro pogledal, ma pa deklariranih 3000 ur trajanja.
Gandalfar, V mojem primeru sem fotr kr jaz sam in sem se kot vidiš prepričal.

Ah, kul :)

Gledam zdej to temo pa nisem videl.. kater projektor tocno? :)

NEC VT 46

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Projektor: kaj kupiti (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Zvok in slika
38370637 (3526) matobeli
»

Nakup projektorja (wifi, android)

344152 (3268) matobeli
»

Doma narejen projektor (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

42871587 (21290) Šolar
»

Nasvet pri nakupu projektorja in platna na podlagi slik in opisa prostora (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
5211907 (10735) urosbe
»

projektor

352587 (2129) ~Panter~

Več podobnih tem