» »

DOOM: The Dark Ages

DOOM: The Dark Ages

1
2
»

oo7 ::

DOOM: The Dark Ages | Official Launch Trailer (4K) | Available May 15, 2025

Gregor459 ::

LeQuack je izjavil:

Pred gratkim kupil Nvidia 5070 grafično, zraven dobil Doom: The Dark Ages Premium edition. Pa baje se jo da že igrati 2 dneva pred uradnim releasom, se pravi čez 3 dni. Dejansko ti dajo nekaj kar na Steamu pride 110EUR, kar ni tolk slabo. Edina zoprna stvar je da se moraš registrirati v ta njihov Nvidia App, na koncu pa itak igro dobiš na Steam. Malo brezveze, kakor da samo nabijajo številke registracij v ta svoj app.
PS: Ne dobiš pa te promocije pri novi 5060/Ti, samo od 5070 in več.

Se pravi boš jutri že igral ?

D3m ::

110€??
|HP EliteBook|R7 8840U|

LeQuack ::

Gregor459 je izjavil:

LeQuack je izjavil:

Pred gratkim kupil Nvidia 5070 grafično, zraven dobil Doom: The Dark Ages Premium edition. Pa baje se jo da že igrati 2 dneva pred uradnim releasom, se pravi čez 3 dni. Dejansko ti dajo nekaj kar na Steamu pride 110EUR, kar ni tolk slabo. Edina zoprna stvar je da se moraš registrirati v ta njihov Nvidia App, na koncu pa itak igro dobiš na Steam. Malo brezveze, kakor da samo nabijajo številke registracij v ta svoj app.

Ja trenutno je že download možen na Steam. Cca 70GB.

D3m je izjavil:

110EUR??

Ja žal, take nore cene so.
Quack !

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LeQuack ()

Kayzon ::

Doom???

Magic1 ::

LeQuack je izjavil:

Gregor459 je izjavil:

LeQuack je izjavil:

Ja trenutno je že download možen na Steam. Cca 70GB.

D3m je izjavil:

110EUR??

Ja žal, take nore cene so.

Cene niso nore, noro neučakan je tist ki da dodatnih 30EUR, da bo možni bug fest igral dva dneva prej. Počaka se do prvih razprodaj, kjer dobiš zadevo za pol cene in do takrat je ravno poflikana zadeva. Double win.
Magic

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Magic1 ()

Magic1 je izjavil:

Cene niso nore, noro neučakan je tist ki da dodatnih 30EUR, da bo možni bug fest igral dva dneva prej. Počaka se do prvih razprodaj, kjer dobiš zadevo za pol cene in do takrat je ravno poflikana zadeva. Double win.

Tudi cena običajne igre je 80€, kar je noro. Premium edition je pa zraven še DLC, pa 2 dni prej lahko igraš.

Quack !

LeQuack je izjavil:

Magic1 je izjavil:

Tudi cena običajne igre je 80€, kar je noro. Premium edition je pa zraven še DLC, pa 2 dni prej lahko igraš.

Pri EA so napovedali, da ne bodo dvigali cen kot jih Nintendo in Microsoft. Ampak EA itak živi od mikrotransakcij.
80eue je preveč. GTA 6 pa bo ceno samo še dvignil.
Ampak so še igre s normalno ceno.

Doom: The Dark Ages Known Issues FAQ

KNOWN ISSUES

PC

Issue: If you are playing on an RTX 50 series GPU and enable G-Sync (supported display required) or V-Sync plus Multi Frame Generation through NVIDIA Control Panel you can crash the game.
Resolution: Until a driver fix is available, the workaround for this issue is to either disable one of these options in the NVIDIA control panel or if you want both enabled, set them in-game.
Issue: If you are playing on an RTX 40 or 50 series GPU and enable Multi Frame Generation or FrameGen, V-Sync still shows as enabled.
Resolution: This is a minor cosmetic issue - the game disables V-Sync under the hood in these cases.
Issue: Users with NVIDIA GPUs may find that Alt-Tabbing while launching the game can cause the game to launch in the background and not be accessible.
Resolution: This is a known driver issue. Until a fix is available in a driver update, to avert this issue, avoid Alt-Tabbing during game launch. If encountered, it can be resolved by restarting your PC.
Issue: Users with NVIDIA 50 series GPUs may experience TDRs or system hangs when starting gameplay recording using Shadowplay with MultiFrameGen set to 3x or 4x.
Resolution: To avoid this issue, either do not use the noted MFG settings or record gameplay with a different application.
Issue: If capturing with OBS, game visuals may freeze when Alt-tabbing from Fullscreen
Resolution: Until there is an update from OBS, the workaround for the issue is to capture in Windowed or Borderless mode.
Issue: The game can lock up when manually resizing the game window with FSR FrameGen enabled.
Resolution: To avoid this issue, do not manually resize the game window with FSR FrameGen enabled.
Issue: Users who unplug a 2nd monitor during gameplay may notice that the game has frozen.
Resolution: To avoid this issue, do not unplug any monitors while playing the game.
Issue: Players running the game with the MSI Afterburner or RivaTuner overlays enabled may experience stability issues.
Resolution: To avoid this issue, do not run the game with either application running in the background.
Issue: In rare cases, players running DOOM: The Dark Ages on a supported PC spec at appropriate settings, who have the latest GPU drivers installed and also have an intel CPU model number that starts with the number 13 or 14 can run into persistent crashing.
Resolution: In such cases, you may have a corrupted CPU.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

scipascapa ::

meni je jadna

Kolk cajta jo pa že igraš?
Quack !

scipascapa je izjavil:

meni je jadna

Sej je bilo ocitno ze od prvega trailerja.

Jaz sem jo pognal ravno toliko da preverim kako dela, nisem pa še imel časa kaj preigrati. Zaenkrat na 5070 in 1440p dela zelo smooth in tekoče. Settings sem dal vse na High in pa upscaling na off. Raytracing pa mislim da sedaj forced, tako da niti ne vem če se da izklopiti. Sem pa videl da forumu da jim tudi s kakšnimi starejšimi karticami dela v redu, npr. 2070.

Drugače pa še nekaj screenov iz začetka:

Quack !

LeQuack je izjavil:

Jaz sem jo pognal ravno toliko da preverim kako dela, nisem pa še imel časa kaj preigrati. Zaenkrat na 5070 in 1440p dela zelo smooth in tekoče. Settings sem dal vse na High in pa upscaling na off. Raytracing pa mislim da sedaj forced, tako da niti ne vem če se da izklopiti. Sem pa videl da forumu da jim tudi s kakšnimi starejšimi karticami dela v redu, npr. 2070.

Si že igral kaj več ? Je dobra kot prvi del in Eternal ?

Žal nisem še nič, upam da za vikend kaj uspe.
Quack !

KAVINSKY ::

Folk se je pritoževal da Doom 3 ni pravi Doom.
Sedaj pa tole dobimo.
Super, da je neka evolucija, ampak...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: KAVINSKY ()

KAVINSKY je izjavil:

Folk se je pritoževal da Doom 3 ni pravi Doom.
Sedaj pa tole dobimo.
Super, da je neka evolucija, ampak...

Haha :)) Dobrodosel v klub,kjer sva edina ki vidiva to. Meni novi doom ni D od dooma ampak ok.

Predsednik11 ::

Se vidi, da imajo preveč zasoljeno ceno.

Samo 27k igralcev max 30k na Steamu.
Eternal jih je imel več kot 100k.

MojsterX ::

so pobrali najslabše od Ethernals...spet si omejen da lahko proti sovražnikom uporabiš samo točno določen orožje.

Machete ::

80 je preveč. Wtf.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Gregor459 je izjavil:

LeQuack je izjavil:

Si že igral kaj več ? Je dobra kot prvi del in Eternal ?

Evo mi je uspel preigrat prvi chapter. In meni se zdi še zmeraj enak občutek kot pri enki ali Eternal, se pravi dober. Fast paced, kombinacija akcije in malo tudi raziskovanja. Neka nova orožja, predvsem za ščit in veliko kombinacij v zvezi s tem. Tudi zoptimizirali so zelo dobro, tako da tu kaj za kritizirati.
PS: Se ga pa dobi na določenih straneh že ceneje, npr. če pretvoriš v EUE je ene 55. https://us.gamesplanet.com/game/doom-th...

Quack !

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LeQuack ()

Novi doomi so tako sranje da sem si moral reinstaliral Doom 1/2/3 na steamu.

yayo ::

Obstaja free demo?

Prvi trije leveli so bili dokaj bug free, zdaj 4. level pa ima na določenih mestuh freeze, cel zaslon zmrzne, audio sicer špila v ozadju, in moraš potem s task managerjem ubiti. Švoh.
Quack !

DOOM Dark Ages so zaenkrat prodali nekaj več kot 3 miljone kopij.
Xbox več kot 2 miljona igralcev
Playstation okoli 500k
Ostalo PC

Očitno bodo potem drage cene ostale. Včasih so bile AAA igre po 50-60 EUR, zdaj bo 80 EUR nov baseline.
Quack !

LeQuack je izjavil:

Očitno bodo potem drage cene ostale. Včasih so bile AAA igre po 50-60 EUR, zdaj bo 80 EUR nov baseline.

Večina na Xboxu igra to preko Gamepass-a.

Kako potem lahko rečejo da so prodali 2 milijona izvodov?
Quack !

LeQuack je izjavil:

Kako potem lahko rečejo da so prodali 2 milijona izvodov?

Oprosti. Jaz pišem bedarije :)
Ne, da so prodali ampak je nekaj več kot 3 miljone igralcev.

Horas ::

LeQuack je izjavil:

dobro jutro, leto 2025 je.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

Horas je izjavil:

LeQuack je izjavil:

No ja, tudi v 2025 večino Slovencev ne bo plačalo niti 1€ za software ali igre, smo le balkan. Ni pa problem plačat 5€ za pivo ali 3€ za kavo.
Quack !

LeQuack je izjavil:

Horas je izjavil:

LeQuack je izjavil:

No ja, tudi v 2025 večino Slovencev ne bo plačalo niti 1€ za software ali igre, smo le balkan. Ni pa problem plačat 5€ za pivo ali 3€ za kavo.

Vecina tega srota ki ven pride si ne zasluzi niti 5€ lol

Horas ::

Kayzon je izjavil:

LeQuack je izjavil:

Horas je izjavil:

LeQuack je izjavil:

Vecina tega srota ki ven pride si ne zasluzi niti 5€ lol

tako. in pa primerjat pijačo z igrami, ki jih lahko dobiš zastonj na trvanikih je mimo.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Horas ()

Mislim da ni osebe ki ne bi "piratizirala" hrano ce bi to bilo brez posledic, fak jaz bi se avto downloadal ce bi bilo to mozno :))

Saj ga lahko ukradeš, enako hrano ali pa pijačo.
Quack !

DOOM: The Dark Ages Has Reportedly Sold Less Than 1 Million Copies https://80.lv/articles/doom-the-dark-ag...

Hud fail tole.

D3m ::

ČE so pa hoteli preko 100 za igro.
|HP EliteBook|R7 8840U|

MojsterX ::

bolj problem je v tem da je novi doom QTE simulator.

Doom 2016 je zame še najboljši.
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kingdom Come: Deliverance 2 (strani: 1 2 3 420 21 22 23 )

Oddelek: Igre
113286328 (297) oo7
»

Igre (brez lastne teme) (strani: 1 2 3 431 32 33 34 )

1667245042 (281) Seljak
»

Crysis 4 (strani: 1 2 )

506222 (619) oo7
»

Dragon Age: The Veilguard [Dreadwolf] [Dragon Age 4] (strani: 1 2 3 4 5 )

22627012 (1816) DonDiego

Več podobnih tem