» »

Teoretični del oz. CPP v digitalni obliki

Teoretični del oz. CPP v digitalni obliki

Kurzweil ::

Lep pozdrav,

nečaku bi uradil knjigo za CPP, torej teoretični del, saj bo kmalu delal izpit za avto, malce za njim pa še njegova sestra. Oba imata bralnike, ker veliko bereta knjige, doma in na vikendu pa imajo projektor, tako da bi imela CPP v digitalni obliki, torej od .pdfja in ostalih ustreznih formatov dalje.

Kje lahko kupim oz. dobim zadevo v digitalni obliki?

neverjetni99 ::

https://vozniski-izpit.com/cpp/cpp-test...

Brez veze knjige kupovat. Ko sem sam delal izpit za avto, sem 2 tedna vsak dan malo vadil te pole preko spleta in sem naredil v prvo s 100%. Prav tako vsi, ki jih poznam. Saj na CPP predavanjih jim bodo pokazali podobno stran, na kateri so identični testi tistim pravim, katere bodo pisali na AMZS in lahko kar vadijo preko računalnika, tablice ali telefona. Na koncu ko oddaš pole tako vidiš vedno pravilne odgovore.

Kurzweil ::

Saj na predavanja že hodi, tamala pa bo začela... kot pravim, oba imata e-readerje, predvsem pa projektor, tako doma, kot na vikendu in bodo skupaj malce debatirali s starši, da se bo lepo ne veliko videlo in da bodo vsi skupaj... pa še kakšen razlog bi se našel.

Zato bi bilo fino, da je to nek digitalni format.... če je kje for free super, če je treba plača, tudi noben problem... imata pa tudi te "pole"... ampak si želijo vsi skupaj imet tako kot pravim...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izpit Za Motor (A) (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
6015653 (7212) Twixz
»

Papir in tabla ali računalnik? Raje svinčnik in kreda

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
2810172 (7509) antonija
»

CPP - nove pole na občinskem izpitu (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
27493967 (42690) KTr1sk
»

CPP "materjal"

Oddelek: Loža
123875 (3606) RunoTheDog
»

POLE CPP

Oddelek: Loža
86295 (5809) BigWhale

Več podobnih tem