» »

mobile.de - Seite nicht gefunden / Page not Found

mobile.de - Seite nicht gefunden / Page not Found

HotBurek ::

Podzdravljeni.

Zanima me, če se še komu dogaja, da na mobile.de po ogledu enega oglasa za vse nadaljne dobi sledeče opozorilo:

Test link na isti oglas (prvi ima v parametrih filter iz iskalnega pogoja, drugi samo id oglasa):

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta...

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta...

Pri obeh dobim isto sporočilo:

Seite nicht gefunden / Page not Found

Die von Ihnen gesuchte Seite kann leider nicht gefunden werden.
Bitte klicken Sie auf das Logo, um zur Homepage von mobile.de zu gelangen.

Für möglicherweise verursachte Unannehmlichkeiten entschuldigen wir uns! Sollten Sie Hilfe benötigen, wenden Sie sich bitte an unseren Kundenservice unter 030 - 81097 - 601.

Unfortunately, the page you requested could not be found.
Please click on the logo to return to the mobile.de homepage.

We apologize for any inconvenience! If you are in need of assistance please call our mobile.de Customer Support on +49 (0)30 - 81097 - 601.

Poizkusil sem tudi v drugem profili (na nivoju operacijskega sistema). In mi isto javlja to sporočilo.
root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window
  • spremenilo: HotBurek ()

buttcrack ::

Meni odpre bp, ios preko telekoma.

A. Smith ::

Po nekaj iskanjih se začne pojavljati enak zaslon, kot pri tebi.
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis

PersonaRuda ::

Imajo neko blokado proti bot-om ali nekaj takega. Stisni F5 ali gumb "osveži" in bodi v tistem trenutku na tisti strani (ne stisni drugega zavihka) in ti stran brez problema naloži. Je pa malo zamudno to. Drugače meni deluje včasih 10 minut, včasih pa tudi 20 minut preden začne s tem zafrkavati. Potem pa uporabljam rešitev "osveži stran".

HelloJack5 ::

Tudi meni se dogaja. Na brskalniku imam mnogo razširitev (tudi Adblockerje), kar je povzročalo težavo. Spletno stran odprem v incognito tabu, to je rešilo težavo.

KTr1sk ::

Mobile.de isklanik deluje, ko pa kliknem na oglas pa javi napako "Http/1.1 Service Unavailable" kakšna je rešitev? hvala
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q

PersonaRuda ::

Sprobal in meni deluje normalno. Opažam pa, da če si zelo dolgo gori na njihovi strani, ti več ne odpira oglasov in javlja napake kot jih je OP opisal. V tem primeru zaprem brskalnik in ponovno odprem in potem spet nekaj časa normalno deluje, dokler spet ne začne zafrkavati. Ponovim vajo (zaprem celotni brskalnik in ga ponovno zaženem). Je pa zelo moteče to njihovo delovanje.

Lahko pa greš brskat na konkurenčno stran Auto Scout 24:

https://www.autoscout24.de/

bolj ali manj isti avti na obeh oglasnikih. Tukaj pa ni teh težav kot jih ima mobile.de

roCkY ::

Meni je blokiral na Mozili, Chromu na Edge ps OK. Stanje cca. 4 mesce nazaj. Sedajle nisem poizkušal.

aja pa Adblock in Bitdefender aktivna

Zgodovina sprememb…

• spremenil: roCkY ()

Steinkauz ::

Ja sem isto dobival.
Sem sklopil ublock origin in ghostery plugina in zdej dela (firefox)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ali se da varno kupiti rabljen avto? (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
637234 (5113) GeForce
»

Stare cene Škoda Superb (2021)?

252837 (1783) Sparkxl

Nasveti za nakup avtomobila (strani: 1 2 )

9511522 (7067) bluefish
»

Najem mehanika za prisostvovanje pri nakupu rabljenega avtomobila v Lj (strani: 1 2 3 )

11016581 (12929) solatko
»

Cene rabljenih avtomobilov pri nas in v tujini (strani: 1 2 3 )

12428673 (25049) krneki0001

Več podobnih tem