Forum » Šport » Testosteron / Steroidi
Testosteron / Steroidi
robertkv1982 ::
Zdravo,
star sem 40 na fitnes hodim približno eno leto 3x na teden ko mam čas s trenerjem.
Ker tudi kr dosti službeno potujem včasih malo manj, napredek definitvno je v tem, da sem bolj fit ni pa nekega telesno vidnega napredka ==> vsaj ne ekstremno očitnega
Če jih jemlješ v malem obsegu nebi smelo bistvenih težav lahko pa kr pomagajo...
Ima kdo izkušnje , ki si jih upa deliti!?
Meni se zdi to najbolj objektivna objava od vseh, pogledal sem jih res dosti!
Glede na ta videji , bi jaz bil v "Sport TRT enchancement " zoni.
==> v zoni torej v kateri je 90% vseh profesionalnih športnikov....
star sem 40 na fitnes hodim približno eno leto 3x na teden ko mam čas s trenerjem.
Ker tudi kr dosti službeno potujem včasih malo manj, napredek definitvno je v tem, da sem bolj fit ni pa nekega telesno vidnega napredka ==> vsaj ne ekstremno očitnega
Če jih jemlješ v malem obsegu nebi smelo bistvenih težav lahko pa kr pomagajo...
Ima kdo izkušnje , ki si jih upa deliti!?
Meni se zdi to najbolj objektivna objava od vseh, pogledal sem jih res dosti!
Glede na ta videji , bi jaz bil v "Sport TRT enchancement " zoni.
==> v zoni torej v kateri je 90% vseh profesionalnih športnikov....
Groot ::
Če hodiš 1 leto 3x tedensko v fitnes in ne vidiš telesno vidnega napredka, moraš definetivno menjati trenerja. Razen če je tvoj jedilnik popolnoma napačen, bi moral ob tako rednem obiskovanju fitnesa zagotovo videti razliko tudi na telesu.
Osebno mi je kar žalostno gledati te trenerje po fitnesih. Večina kaže ene in iste vaje strankam iz tedna v teden, brez nekega pravega smisla kaj se dela in zakaj. To je pa težava panog, kjer je lahko vsak samooklicani strokovnjak, z vikend delavnico na kateri je dobil licenco ali pa še to ne.
Osebno mi je kar žalostno gledati te trenerje po fitnesih. Večina kaže ene in iste vaje strankam iz tedna v teden, brez nekega pravega smisla kaj se dela in zakaj. To je pa težava panog, kjer je lahko vsak samooklicani strokovnjak, z vikend delavnico na kateri je dobil licenco ali pa še to ne.
Scaramouche3 ::
Če vzameš, se ti testisi pri redni uporabi zmanjšajo, kasneje zgubiš možnost da prideš nazaj, tako da si lahko permanentno uničiš možnost reprodukcije...
Though they might help build muscle, steroids can have very serious side effects. Using them for a long time can harm the reproductive system. In males, steroids can lead to impotence, reduced sperm production in the testicles, and even smaller testicle size.
Though they might help build muscle, steroids can have very serious side effects. Using them for a long time can harm the reproductive system. In males, steroids can lead to impotence, reduced sperm production in the testicles, and even smaller testicle size.
IL_DIAVOLO ::
Če hodiš 1 leto 3x tedensko v fitnes in ne vidiš telesno vidnega napredka, moraš definetivno menjati trenerja. Razen če je tvoj jedilnik popolnoma napačen, bi moral ob tako rednem obiskovanju fitnesa zagotovo videti razliko tudi na telesu.
Po 40. letu testosteron konkretno pade in če hoces ostati naraven, je hudičevo težko gor dobit misice.
Ne vem, zakaj bi to bilo cudno.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
iso2000 ::
Pa to res rabiš? A ni glavno že doseženo - si fit? Ali zgledaš že takšen kot "natural" v zgornjem videu in bi rad le piko na i, ali iščeš bližnjico, ker se ti ne da ubadati s prehrano? Sam bi probal najprej res urediti prehrano za kakšne 3, 4 mesece, pa bi potem videl kaj se zgodi. S steroidi se pa ne bi ukvarjal, če ne gre za neko profesionalno športno kariero. No, moje mnenje. A ne bi raje ciljal na relativno moč, gibljivost, kot pa na velikost? Na stara leta ti bo to bolj prav prišlo, če se že omenja leta...
tikitoki ::
Če nimaš želje po (dodatnem) naraščanju, pol ni resnih ovir, da ne greš v to, če si prepričan, da je to to.
V primeru, da prenehas jemati, lahk traja celo leto, da se telo opomore in začne proizvajati testosteron vi trenutnih količinah. Čas lahko skrajšas z zdravili.
Osebno dvomim, da ima smisel, če nimaš drugih simptomov, ki bi jih testosteron lahko izboljšal
V primeru, da prenehas jemati, lahk traja celo leto, da se telo opomore in začne proizvajati testosteron vi trenutnih količinah. Čas lahko skrajšas z zdravili.
Osebno dvomim, da ima smisel, če nimaš drugih simptomov, ki bi jih testosteron lahko izboljšal
Invictus ::
Kaj bi sploh rad dosegel?
To, da si fit, ali si pa frišno ločen, pa se hočeš nabildati?
To, da si fit, ali si pa frišno ločen, pa se hočeš nabildati?
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Kodrnusa ::
Če imaš denar naredi kuro z GH (rastni hormon Growth hormon). To uporabljajo profesionalni športniki in zvezdniki. Veliko bolje kot Nandrolon in testosteron, tudi za zdravje zaenkrat.
Lahko pa začneš s kreatinom in porihtaš prehrano. Nemogoče da po 3x na teden treniraš pa da ni napredka..
Lahko pa začneš s kreatinom in porihtaš prehrano. Nemogoče da po 3x na teden treniraš pa da ni napredka..
mgermo ::
Seveda je mogoče. Če ima naravno nizek raven testa, ti nobena vadba in prehrana ne pomagajo.
Kodrnusa ::
Seveda je mogoče. Če ima naravno nizek raven testa, ti nobena vadba in prehrana ne pomagajo.
Ne ni mogoče. Mišica tudi če človek nima veliko testosterona ob pravilni prehrani in treningu dobi tonus. Se pravi sprememba se vidi. Prav tako če izgubi telesno maščobo poudari mišice in zgleda kljub ne večjim volumnom telo lepše (narezano).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kodrnusa ()
mgermo ::
To kar imenuješ tonus je zgolj definiranje, torej izguba maščobe. Testosteron ne vpliva zgolj na pridobitev mišične mase, ampak na razmerje mišice/maščoba. Torej človek z nizkim testosteronom bo med pridobivanjem mase dobil več maščobe od mišic, ko bo hujšal bo pa izgubil več mišic kot maščobe. Tak človek sicer lahko pričakuje izboljšanje splošnega počutja kot pri vsakem športu, ampak njegove after slike bodo zelo uninspiring. Enostavno nima predispozicije za gradnjo mišic.
c3p0 ::
Tudi ženska dobi tonus in mišice, a večina nikoli ne bo, kot povprečen moški, če isto vadi. Vsako samodoziranje testosterona je pa lahko precej nevarno početje, tudi smrtno (povečanje srca, odpoved ledvic...), ali pa vsaj kaka ginekomastija, čudno počutje, depresija, huda aknavost, tudi samomori.
V tujini imajo prav terapije moških v zrelih letih in korigirajo nivo testosterona, ne vem če je pri nas to že na voljo oz. legalno.
V tujini imajo prav terapije moških v zrelih letih in korigirajo nivo testosterona, ne vem če je pri nas to že na voljo oz. legalno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | [tabu] steroidi v slovenijiOddelek: Šport | 4825 (4134) | Egidij88 |
» | Kako pridobiti na teži? velik problem (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 18204 (14907) | m0LN4r |
» | Fitnes-Proteini (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13709 (11024) | Malner |
» | Zdravje - bildanje (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 31486 (21596) | Avenger |
» | Kako pridobiti na kilaži (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21437 (17374) | Saladin |