Forum » Omrežja in internet » Kateri internet
Kateri internet
Anton7 ::
Lep pozdrav
Ali se splača zamenjati T2 z Telemachom ?
Sedaj imamo pri T2 internet in dve televiziji in na vikendu še 1 televizijo. Nas pride čez 100 eur. Zdaj Telemach je poslal ponudbo in seveda bi bilo prvo leto cenejše ampak internet malo počasnejši v ponudbi.
Predvsem me pa zanima ali obstaja kakšen vikend paket, da plačuješ samo takrat, ko si na vikendu in ne celo leto ?
Hvala
Ali se splača zamenjati T2 z Telemachom ?
Sedaj imamo pri T2 internet in dve televiziji in na vikendu še 1 televizijo. Nas pride čez 100 eur. Zdaj Telemach je poslal ponudbo in seveda bi bilo prvo leto cenejše ampak internet malo počasnejši v ponudbi.
Predvsem me pa zanima ali obstaja kakšen vikend paket, da plačuješ samo takrat, ko si na vikendu in ne celo leto ?
Hvala
raceboy ::
1. Glede TV vmesnika ne ker je T2 dosti dosti boljsi proti telemachu. Ce ti pa igra cena in je na koncu to pomembno pac ves sam.
2. Nisi povedal kako imas urejen internet in TV na vikendu.
3. Ne.
Pa se to. Glede hitrosti ne skrbi. Za vsako normalno uporabo ima vsak pondnik dovolj brzine.
2. Nisi povedal kako imas urejen internet in TV na vikendu.
3. Ne.
Pa se to. Glede hitrosti ne skrbi. Za vsako normalno uporabo ima vsak pondnik dovolj brzine.
koyotee ::
telefon+internet+1 narocnina mobitel naj B, 3x TV, 75€ telekom
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
link_up ::
no, no ... TM ima dalec najboljsi TV vmesnik + najboljso programsko shemo...kar se tice fixa je ok.
Mobilno omrezje pa bolje, da cim prej ugasnejo.
Mobilno omrezje pa bolje, da cim prej ugasnejo.
In and Out
DePalmo ::
Telemach? Jaz sem pa ravno z mobilnim zadovoljen. Lovi kjer drugi ne, ob zadnjih poplavah nam je A1 (in vsi ko so na tistem omrežju) odpovedal, samo meni je delal ker sem imel Telemach. Internet koristim preko LTE modema in deluje kot urca. Za razliko od A1, katerega sem testiral na treh lokacijah in je precej slabši od Telemacha. Edina prednost takrat je bila ugodnejša cena, a me ni prepričala.
O TVju pa ne morem nič rečt, bodo že drugi povedal.
O TVju pa ne morem nič rečt, bodo že drugi povedal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Omrežja in internet | 600968 (509) | PINki |
» | Chromecast 4 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 65900 (7785) | Ulixes |
» | Telemach EON TVOddelek: Omrežja in internet | 11992 (6384) | Daniel |
» | Kateri Trojček vzeti? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11987 (8846) | Daliborg |
» | A1 TV AS LTE (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Omrežja in internet | 54723 (30062) | brez-imenko |