Forum » Pomoč in nasveti » "Depozit ETH"?
"Depozit ETH"?
Luka M ::
Pozdravljeni,
Danes sem na spletni strani artmintable.com, kjer prodajam NFT-je opazil, da imam na profilu spremembo v stanju ETH (Ethereum) in sicer pod gumbom "DEPOSIT" v pozitivni smeri. Z nekom sem zadnjih nekaj dni v kontaktu in sicer, ta oseba mi je sporočila, da je, oziroma, da bo kupila nekaj mojih NFT-jev. Ker se mi tehnična podpora na omenjeni spletni strani ne oglasi, me zanima ali morda kdo od vas ve kaj bi lahko pomenila sprememba stanja pod gumbom "DEPOSIT" in ali morda pomeni da imam razpoložljivo stanje.
Prosim za pomoč.
Danes sem na spletni strani artmintable.com, kjer prodajam NFT-je opazil, da imam na profilu spremembo v stanju ETH (Ethereum) in sicer pod gumbom "DEPOSIT" v pozitivni smeri. Z nekom sem zadnjih nekaj dni v kontaktu in sicer, ta oseba mi je sporočila, da je, oziroma, da bo kupila nekaj mojih NFT-jev. Ker se mi tehnična podpora na omenjeni spletni strani ne oglasi, me zanima ali morda kdo od vas ve kaj bi lahko pomenila sprememba stanja pod gumbom "DEPOSIT" in ali morda pomeni da imam razpoložljivo stanje.
Prosim za pomoč.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Seznam Airdropov! Free crypto (strani: 1 2 3 4 … 24 25 26 27 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 164233 (808) | talharehman |
» | Makaroni in Sir (zastonj za SOL,CAKE,SUSHI,MATIC,..holderje) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 22984 (5479) | MaticSLO |
» | Prvi tvit Jacka Dorseya v obliki NFT prodan za skoraj tri milijone USD (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 17275 (15243) | Gagatronix |
» | Izšla Opera 11.50 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 27361 (21236) | primar |
» | DEP errorOddelek: Pomoč in nasveti | 1336 (1278) | boko34 |