» »

Vaši najslabši nakupi

Vaši najslabši nakupi

1 2
3
»

Sparkxl ::

Machete je izjavil:

Ostalo je neverjetno, da kdo sploh pristane.

Še bolj neverjetno je, da komu to sploh na kraj pameti pade. Sem prodal že en kup avtov, vsi bp, pa še takega nisem srečal. Ampak če mi en genailac pride z idejo da gre na 200km testno vožnjo bi ga povprašal po zdravju

route ::

bambam20 je izjavil:

cesnja je izjavil:

Ni kriv Audi, ampak lokacija nakupa, torej naprej od Trojan :)

Mhm.: ker v ljubljani so pa sami poštenjaki.

To so neupoštevne trditve. Za vsako lokacijo jih namreč obstaja ogromno drugih lokacij, ki so za prve (in za druge) naprej od Trojan.

Moj najslabši nakup je prav tako bil opravljen naprej od Trojan. Za 2700€ kupil Chevy Aveo, ki je bil nato dobesedno več na servisu kot izven. Sem skoraj doplačal, samo da ga je na koncu nekdo odpeljal. Še ta kupec je bil - sama avtovleka, ki ga je od mene odkupila.
Ja, bil je kupljen v Ljubljani. :)

val46 ::

Machete je izjavil:

In kaj če bi ta avto sesul v prometni nesreči na tvoji krasni testni vožnji?
Ma ni šans. Dam za peljat par km, da greva skupaj in to je to.
Ostalo je neverjetno, da kdo sploh pristane.

To,če bi v tem primeru prišlo do nesreče, je itak jeba. Ma mene zanima tudi kaj bi se recimo zgodilo, če bi se ravno takrat na tisti testni vožnji našemu preljubemu Wizzardu ta avto kej pokvaril? A bi ga kar ob cesti pustil in šel na štop naprej? Kaj pa če bi potem lastnik trdil, da se je pokvaril zaradi Wizzarda? Sej vem da Wizzard sam trola, ker ni modela v sloveniji, kjer so nam avti itak statusni simbol in svojega avta kmalu da še lastni ženi ali bratu ne zaupamo v celodnevno uporabo, kaj šele nekomu, ki ga prvič vidimo. In je že po telefonu "pameten" kot da je pojedel vso znanje na tem svetu.

V glavnem, najdi mi privat prodajalca, ki prodaja avto in je pripravljen brez nekih pogodb posodit avto na tak način, pa ti bom verjel. Do takrat, samo nakladaš Wizzard. Sorry, sam to je moje mnenje. Pa verjamem da ni edino moje mnenje tako.

Utk ::

Ja, to je neumno na tolk nivojih da škoda govorit. Ampak najbrž je to edini način da se znebiš subaruja...
Najboljše da ga dam nekomu za cel teden, on gor obesi prikolico, potem ga pa ne vzame, ker pri 150 v klanec se malo preveč matra.

velikBrokoli ::

Ali pa avto preprosto odpelje in se ne vrne. Očitno je tako lahko ukrasti avto, samo pokličeš par prodajalcev na avto.net ;((

Hudobec82 ::

-Gorenje pralni stroj. Pri prvem vklopu je notri ostala tipka za vklop. Potem je še nekej let cvilil jermen. Servis je bil sicer ok. Pride v 1 dnevu.

-Alpina Arpanez vojaski cevlji. Po parih dneh se je odlimal podplat. Nesu nazaj. Dobim naliman nov podplat, ki se cez 14 dni spet odlima. IMHO še ene firma k uvaža Kitajsko sranje in ge prodaja na imenu dobrih starih cajtov. Slovensko, domače,..my ass.

-Renault Megane v ASP Lesce. Avto kuplen nov. Po pol leta pikasti pragovi od rje. Akumulator je zdrzal do zime. Vzigalne tuljave 1 leto. Ga pelem na servis in me serviser prasa, kaj sm saril po masini, da je notr vse odlimano in odsraufano? V kabin pa taka plastika, da si jo opraskal, ko si odlozu ocala na armaturko. Knofi od radia so kmal zgubl barvo. Pa pri 100kmh plus si rabu cepke za usesa.

-Samsung Note 9 in Samsung S21 ultra. Pr obeh je kamera crknila. Pač se zgodi. Kar se pa ne zgodi je grozljiv servis za Samsung v Sloveniji. Popravilo pri slednjem je trajlo pol leta in telefon je bil kake 5x poslan tja. Sprenevedanje, laganje, zavajanje,... Te znamke ne pipam vec niti s palco.

-Karcher potopna pumpa za vrt zalivat. Prišla s počenimi cevmi. Noben ni hotu zamenat. Obupal in šel v železnino po nove.

-Ricoh GR fotoaparat. V par dneh je na senzor prišel prah. Spucat se brez razdiranja-beri servis ni dal. Fajn fotoaprat sicer. Mi je žal, da je šel na Bolho.

Kaj je blo ok? Subaru avto, Sony telefon, Kona kolesa, Canon fotoaparati, orodje Bosch modro, Wera ročno orodje,...

WizzardOfOZ ::

Utk je izjavil:

Ja, to je neumno na tolk nivojih da škoda govorit. Ampak najbrž je to edini način da se znebiš subaruja...
Najboljše da ga dam nekomu za cel teden, on gor obesi prikolico, potem ga pa ne vzame, ker pri 150 v klanec se malo preveč matra.

Tukaj si pa vse narobe povzel. Ostala jajca se kupujejo tako kot sem prej opisal, vključno s toyotami. Subaruja se kupi v dveh minutah. Prideš, pogledaš, vžgeš, plačaš in se odpelješ.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

d4vid ::

Seveda, ker veš da boš v vsakem primeru kupil nekaj, kar bo več pri mehaniku kot na cesti :))
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD

Človek, ki kupuje samo subaruje, kupuje vse druge tako, da jih cel teden vozi. In teh drugih je kupil že vsaj X, čeprav kupuje samo subaruje.

Mi smo pa po župi priplavali...

KTr1sk ::

Najslabši nakup je bil nakup na https://www.kleinanzeigen.de, zaupal sem človeku in mu nakazal na paypal kot prijatelj (ne vem točno več in nočem se spomnit heh)..okrog 500€ za 1080 Nvida Geforce in nikoli nisem dobil grafične ... sem pa že prej kupoval na https://www.kleinanzeigen.de in so bili pošteni in tudi dobil kot je bilo dogovrjeno. Zdaj je že nekaj let od tega in sem že takorekoč pozabil :P
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q

PacificBlue ::

Ni bil ravno najslabsi nakup, dober pa tudi ne.
120 l kotel za žganjekuho na katerega sem čakal 4 mesece, obljubljen pa mi je bil veliko veliko prej.
Vplačan vnaprej, na koncu sem pa že skoraj odvetnika vključil v zgodbo.
No kotel sem potem vendarle dobil.
I’m out.
:3

kuall ::

razne marele v raznih leclercih, ki se polomijo ko jih 2x odpreš. jebeš marele, kupiš bundo z oreng kapuco pa ne rabiš marele spljoh več.

WizzardOfOZ ::

Utk je izjavil:

Človek, ki kupuje samo subaruje, kupuje vse druge tako, da jih cel teden vozi. In teh drugih je kupil že vsaj X, čeprav kupuje samo subaruje.

Mi smo pa po župi priplavali...

Ti plavaš po župi že več let. :))
Pa zmotil si se spet. Kupujem veliko različnih avtov, ni nujno da so zame.
Vozim pa v glavnem samo subaruje. Ravno z razlogom, ker je treba biti manj pri mehanikih, kot ste ostali.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

Aha, samo rečeš prodajalcu da avto ni zate pa ti ga da za cel teden. Logično.

feryz ::

Evo nedavna.
Sem kupil čistilec oken, na štrom, ne na baterije.
In ko ga vtakneš v štrom, javi error in pravi, da naj ga vtaknemo v štrom, da lahko začne delati.
Niti z največjo možno domišljijo mi ne uspe dešifrirati, kaj je imel v mislih it-jevec, ki je ta stavek vprogramiral v napravo.
Da ti zadeva, ki jo moraš vtakniti v štrom da sploh začne delati, po začetku delovanja javi, da jo vtakni v štrom.

miha98 ::

pokliči pa vprašaj

Kam? Na kitajsko?
Sem ga dal nazaj. Mogoče jim bo uspelo utišati to gospo.

miha98 ::

Aja sem mislil, da si pri nas kupil... v trgovini a ne

Ne, ne, naredi in sprogramira se to na Kitajskem.
Kupil in vrnil sem pa res pri nas.

ReRMh ::

torej, feryz, kateri konkreten pomivalec okna potrebuje elektriko, da ti izpiše, da ga priklopiš na elektriko za obratovanje? znamka in model (prodajalec niti ni bistven), da kdo razišče, ker tole deluje kot nesporazum, ki je že do sedaj 'koštal' preveč jalovih sporočil - namreč, takšen nedelujoč produkt bi verjetno že veliko prej umaknili s polic...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ReRMh ()

gruntfürmich ::

izredno sem razočaran nad matrico za polnjenje puškovnih nabojev, in sicer s forsterjevo mikrometer seating matrico. whidden bushing sizing matrica je prišla tudi z veliko napakami, upam edino da notranje dimenzije štimajo in da preveč ne podsajza tulcev.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Vice ::

Nakup prve ure navitimer, nisem bil pozoren na velikost in tistih 38mm na moški roki izgleda, kot da si ena "pi*ka" :))

Machete ::

Vse cevi za prho do sedaj. Od 3 do 30 eurskih.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

AgJ1 ::

Opera brskalnik za iPad. Povzroča grozni lagging, če je v ozadju, ko delaš karkoli drugega. Kot da bi bila tablica v okvari skoraj. Se človek vpraša, kaj vse počne v ozadju ta kitajski spyware. Je pa YT zastonj in brez oglasov.

neverjetni99 ::

Razen par avtomobilov, par mobitelov letno, par računalnikov, TV-jev, konzol itd mi ne pride nič na pamet:))

Machete ::

AgJ1 je izjavil:

Opera brskalnik za iPad. Povzroča grozni lagging, če je v ozadju, ko delaš karkoli drugega. Kot da bi bila tablica v okvari skoraj. Se človek vpraša, kaj vse počne v ozadju ta kitajski spyware. Je pa YT zastonj in brez oglasov.

Prav kupil si to Opero?
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

neverjetni99 ::

AgJ1 je izjavil:

koliko gledam na app store-u, druga kot Opera in Opera GX ni in obe sta zastonj?

AgJ1 ::

Ne, zastonj je bila. Očitno jo plačujem na drug način.

gruntfürmich ::

pralni prašek-gel za perilo odori. totalen jajc. nič ne opere.

olje za avto nissan original 5w-40. zelo ropotalo pri 1500 obratih. pri drugem olju ropota veliko manj.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Bellzmet ::

Hehe to ni od olja...samo čep si bolj zategnil ob menjavi olja in manj ropota:)
1 2
3
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Avto za 200km na dan (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Na cesti
11410323 (7233) SloKin
»

Avto za dolge dnevne razdalje - 8.000€ (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

38999211 (52205) TheBlueOne
»

Kateri karavan kupiti ? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

40999348 (71753) jero_no1
»

A prodajalci še nate*ujejo kupce

304279 (2697) matobeli

Več podobnih tem