Forum » Loža » Vaši najslabši nakupi
Vaši najslabši nakupi
s1m0n ::
Pri meni je trenutno na seznamu le teleskop... Vse skupaj ni bilo poceni (motorizirani stojalo, okularji...) Stvar stoji že dve leti pa nabira prah :) Tak, da investicijsko gledano totalen fail. No vsaj v živo mi je uspelo kaj videt (Jupiter, Saturn). Sem že večkrat razmišljal o prodaji pa se mi ne da še s tem ubadat.
bambam20 ::
klemenSLO ::
Definitivno najslabši nakup 8let stara Opel Zafira. Tolk stvari, ki jih je šlo tam narobe, mi ni v nobenem drugem avtu, ki jih je imel 15+ Po enem letu šel z 40% izgubo v Ukrajino. Pogrešam edino 7 sedežov, so prišli pogosto prav.
Druga najslabša Candy sušilec. 5let garancije pa že v prvih dveh letih so mi menjali pol stroja. Grelc, filtri, obloge... to crkuje kot po tekočem traku.
Tretja pa Gorenje bojler. Nov crkne po 2 mesecih. Dam popravit, šel je grelec. Iz servisa ni delal je moral spet na servis. Obup.
Ker model zafire pa si mel?
Jst mam 2.0 dizl (zadnji) model, 2016 . Mi je pa nedolgo nazaj šla vodna pumpa... ker bi mogu pa to al tko tavelik servis kmalu narest smo to vse zrihtal naenkrat. kok je pa 'normalno' da pumpa pušča pri 130k km pa ne vem.
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...
Jst mam 2.0 dizl (zadnji) model, 2016 . Mi je pa nedolgo nazaj šla vodna pumpa... ker bi mogu pa to al tko tavelik servis kmalu narest smo to vse zrihtal naenkrat. kok je pa 'normalno' da pumpa pušča pri 130k km pa ne vem.
Vodna pumpa je potršni materijal in seveda ti lahko predčasno začne puščat, kot ti lahko urtga jermen predčasno.
val46 ::
@val46: Kje v Šentjurju si pa kupil avto, a še obstaja avtohiša ali je bil privat nakup?
Ne ne, privat nakup je bil. Je mel pa prejšni lastnik neko privat firmo...neke vrste izkope pa te zadeve, ker ko sem šel po avto, je mel doma ene 3 bagerje pa ene dva kopača pred hišo. Tisto da dlje od Trojan se avta ne kupuje sem pa tudi jaz slišal, ampak dns dns te tko in tko povsod nategnejo, če ne veš kaj kupuješ. In jst priznam da takrat nisem. Šele potem, ko sem že kupil in začel imeti probleme z njim, so vsi bli pametni, da ta motor je največja katastrofa od audija...jebat ga, internet je bil takrat še v "povojih" pri nas, tko da ni blo kje si pogledat kakih recenzij in podobnega...
aviator ::
Najbrž daleč najslabši nakup je bil zame Audi A6 z 5 valjnim motorjem 2.5 TDI. Leta 2007 sem kupil ta avto, letnik 1998. Imel takrat po števcu kao 170kkm, ko sem ga čez leto prodajal, so mi na servisu rekli, da je 2003 imel zadnji servis v Nemčiji delan pri 220kkm! Takrat jih je mel na mojem števcu 190kkm!!! Pa to ni bil tak problem, ampak je blo tko...Že ko sem se domov peljal iz nakupa(Šentjur pri Celju), mi je začela po enih 30km avtoceste piskat lučka za tekočino za pranje stekel. Kasneje ugotovil, da je počena posoda za tekočino. Dobil rabljeno in z delom bil ob 120€. Čez ene tri mesece, mi je šla turbina...nova 1500€, dobil renovirano za 750€+delo še 150€. No, čez slabega pol leta je pa zlomilo odmično gred. Popravilo bi blo čez 2000€, sem popizdil in se s tem mehanikom zmenil, da mi ga on odkupi za 1100€ v takem stanju kot je.
Se pravi, v enem letu, kar sem ga imel, sem že med nakupno in prodajno ceno zgubil preko 6000€, plus še ene 2000€+, kolkr sem v tem letu vložil vanj. Od takrat naprej ne pogledam več audija, pa če je edini avto na svetu.
Iz tam kjer izhajam, so rekli da babe pa avta ne išči čez Trojane.
Sploh ti zaselki okoli Celja so znani po avto nategunstvu.
No mene so nategnili, ko sem prodal. Isto Celjani xd.
Ves vesel, da sem se kripe znebil za tistih 300 eur, sva spisala kupoprodajno, možakarja pa sem pooblastil, da vrne tablice, odjavi od prometa in uredi prepis nase. Ubistvu se za denar ni šlo, če bi vedel, bi ga raje odpeljal na avtoodpad.
Vse je naredil le prepisa nase ne.
Avto je šel za rezervne dele, jst pa po zakonu, ki so ga sprejeli zaradi odjavljenih vozil, moram plačevati 10 let 25 odstokov cestnine.
Muri je firmo zaprl, o njem ne duha ne sluha. Klical sem tudi na policijo...pa mi niso znali pomagati. Kolega je rekel ,da je podobno težavo z veliko muko resil z potrdilom o razgradnji vozila.
d4vid ::
2018 kupil megana 2 RS. Pač sem se zaljubil v avto in sem ga mogu met. Peljal se je super, solidni pospeški itd itd... kadar ni bil na dvigalu. V 5 letih sem na avto zmetal za polog za stanovanje (ali pa obnovo). Pa ne bi prišel k pameti, če mi ne bi zaribal motor lansko leto. Sem potem popizdu, dal na avtonet in prodal "as is", povedal kupcu vse napake, samo da je šel.
Pol je en slabših nakupov bil avtoradio od alpine, ki je imel tist ekran, ki se je pripeljal iz radia. Kupil leta cca 2015, za v cliota, pa je bil že takrat zastarel. FM ni lovil nič, CD enota pokvarjena, zraven je bil pa en cd weksler emulator, da sem lahko usb prikljucil, pa je tudi delalo tako-tako. Potem pa sem zraven vzel se modul za navigacijo za ta radio, ker je podpirala predvajanje glasbe iz sd kartice.
Prehitro ugotovil, da ta modul lavfa nek winCE in briknil zadevo v paroh dneh, da je bila samo za na odpad
Pol je en slabših nakupov bil avtoradio od alpine, ki je imel tist ekran, ki se je pripeljal iz radia. Kupil leta cca 2015, za v cliota, pa je bil že takrat zastarel. FM ni lovil nič, CD enota pokvarjena, zraven je bil pa en cd weksler emulator, da sem lahko usb prikljucil, pa je tudi delalo tako-tako. Potem pa sem zraven vzel se modul za navigacijo za ta radio, ker je podpirala predvajanje glasbe iz sd kartice.
Prehitro ugotovil, da ta modul lavfa nek winCE in briknil zadevo v paroh dneh, da je bila samo za na odpad
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
miha98 ::
Najbrž daleč najslabši nakup je bil zame Audi A6 z 5 valjnim motorjem 2.5 TDI. Leta 2007 sem kupil ta avto, letnik 1998. Imel takrat po števcu kao 170kkm, ko sem ga čez leto prodajal, so mi na servisu rekli, da je 2003 imel zadnji servis v Nemčiji delan pri 220kkm! Takrat jih je mel na mojem števcu 190kkm!!! Pa to ni bil tak problem, ampak je blo tko...Že ko sem se domov peljal iz nakupa(Šentjur pri Celju), mi je začela po enih 30km avtoceste piskat lučka za tekočino za pranje stekel. Kasneje ugotovil, da je počena posoda za tekočino. Dobil rabljeno in z delom bil ob 120€. Čez ene tri mesece, mi je šla turbina...nova 1500€, dobil renovirano za 750€+delo še 150€. No, čez slabega pol leta je pa zlomilo odmično gred. Popravilo bi blo čez 2000€, sem popizdil in se s tem mehanikom zmenil, da mi ga on odkupi za 1100€ v takem stanju kot je.
Se pravi, v enem letu, kar sem ga imel, sem že med nakupno in prodajno ceno zgubil preko 6000€, plus še ene 2000€+, kolkr sem v tem letu vložil vanj. Od takrat naprej ne pogledam več audija, pa če je edini avto na svetu.
Tako kot , da bi bral mojo zgodbo z istim avtom. Torej , da še jaz povem svojo plat... Ata je kupil tegale audija 99 letnik a6 2.5 tdi 150 kojnskih snaga, leta 2004 . Uvožen iz Nemčije z 120 k kilometri. Pri 240 ali 260 je zaključil zgodbo, leta 17. Vmes smo menjali turbino 2x 1x v garanciji( mama se vozila 5 km v službo), spuščala je bosch pumpa , enkrat se lopute niso odpirale do konca in to ravno ko smo se peljali čez velebit po avtocesti več kot 80 ni šlo v breg, ko smo šli leta 06 na morje v Črno goro je pri Trogirju počil ventilator kilerja in je naredil luknjo vanjga. Smo v trogirju ostali 3 dni v kampu in brez 500 € za nadaljno pot v Srbijo. (Mehanik , ki je popravljat je bil dober in nam dal svoj avto kot nadomestni , da smo se vozili okol.) Nikoli še nisem bil v Srbiji. No na koncu sem pa ga rešil v Mariboru . Sem zapeljal desno v neko ulico in je samo počilo ter začel ružit kot traktor. Odmična gred ali ročična gred nevem več ena je šla in se več ni dalo popravljati... potem je šel na odpad.. drugač pa dober avto , polno opreme , gretje sedežev , 2 conska klima, užitek ga vozit, ko smo bili v Nemčiji je šel števec do 250... vendar je motor hiba tega avta.
Tako kot , da bi bral mojo zgodbo z istim avtom. Torej , da še jaz povem svojo plat... Ata je kupil tegale audija 99 letnik a6 2.5 tdi 150 kojnskih snaga, leta 2004 . Uvožen iz Nemčije z 120 k kilometri. Pri 240 ali 260 je zaključil zgodbo, leta 17. Vmes smo menjali turbino 2x 1x v garanciji( mama se vozila 5 km v službo), spuščala je bosch pumpa , enkrat se lopute niso odpirale do konca in to ravno ko smo se peljali čez velebit po avtocesti več kot 80 ni šlo v breg, ko smo šli leta 06 na morje v Črno goro je pri Trogirju počil ventilator kilerja in je naredil luknjo vanjga. Smo v trogirju ostali 3 dni v kampu in brez 500 € za nadaljno pot v Srbijo. (Mehanik , ki je popravljat je bil dober in nam dal svoj avto kot nadomestni , da smo se vozili okol.) Nikoli še nisem bil v Srbiji. No na koncu sem pa ga rešil v Mariboru . Sem zapeljal desno v neko ulico in je samo počilo ter začel ružit kot traktor. Odmična gred ali ročična gred nevem več ena je šla in se več ni dalo popravljati... potem je šel na odpad.. drugač pa dober avto , polno opreme , gretje sedežev , 2 conska klima, užitek ga vozit, ko smo bili v Nemčiji je šel števec do 250... vendar je motor hiba tega avta.
Motor je 6 valjni V6 bil...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: miha98 ()
Horas ::
Jakna od Jack Wolfskin, model Diskovera. Jakna je super, ampak sem najprej naročil eno številko, ki mi je prevelika (M). OK, si rečem, ni problema, naročim eno manjšo in to vrnem. Ampak sem zamešal nalepke za vračilo in jakno poslal na napačen naslov. Kar sem ugotovil šele, ko se je od tam vrnila, z opombo "to ni naše" . Medtem sem pa zamudil rok za vračilo v pravo trgovino.
https://www.jack-wolfskin.si/diskovera-...
Če bo imel kdo to jakno, nikoli nošeno, kot iz trgovine, za 230 evrov, naj se javi.
230€ za jakno???? kr nos jo butl
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Okapi ()
Maš prav ja, V6 je bil. Ne vem zakaj sem mel v glavi, da je mel 5 cilindrov. No, kakorkoli...kot avto, mel vse za tisti čas, kot motor pa katastrofa.
defip ::
Najbrž daleč najslabši nakup je bil zame Audi A6 z 5 valjnim motorjem 2.5 TDI. Leta 2007 sem kupil ta avto, letnik 1998.
Ta motor bi naj bil res katastrofa.
Ne, ampaj naprej od Trojan, te bojo zanalašč ogoljufali, ker nisi štajerc, te mentalitete v Ljubljani ni.
Daj, daj. Pišeš bedarije.
230€ za jakno???? kr nos jo butl
Baje, te ne premoči in ne prepiha. Haha.. Ni majo denar, nimajo pa okusa.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bambam20 ()
MIHAc27 ::
Definitivno najslabši nakup 8let stara Opel Zafira. Tolk stvari, ki jih je šlo tam narobe, mi ni v nobenem drugem avtu, ki jih je imel 15+ Po enem letu šel z 40% izgubo v Ukrajino. Pogrešam edino 7 sedežov, so prišli pogosto prav.
Druga najslabša Candy sušilec. 5let garancije pa že v prvih dveh letih so mi menjali pol stroja. Grelc, filtri, obloge... to crkuje kot po tekočem traku.
Tretja pa Gorenje bojler. Nov crkne po 2 mesecih. Dam popravit, šel je grelec. Iz servisa ni delal je moral spet na servis. Obup.
Če se prav spomnim 1.6 dizel. Motor je bil masten, zadnji mesec, dva se že nisem upal vozit, ker je smrdelo po zažganem, pa tudi ven se je kadilo iz motorja. Pa 2x mesečno je spustil ogromen oblak dima. Vsak mehankar mi pravi, da je normalno. Imel še druge dizle, tudi trenutni je...nikoli nobenga oblaka.
_janezvalva_ ::
airmouse runsnail. obup. kupil in vrgel čez dva dniv smeti
https://reviewmeta.com/amazon-ca/B074PR...
https://reviewmeta.com/amazon-ca/B074PR...
@aviator.. kaj pa če prijaviš avto kot ukraden. Ali pa firmo ki se ukvarja z predelavo vpraši, koliko pride samo papir.
Glede CE in štajercev... nategujejo povsod. Sam ponavadi kupim v LJ in je tko tko 50-50% a te nategnejo ali ne. Sploh zadnje čase je bolj tehtnica na tem, da boš nategnjen.
Najbolj zadovoljen sem še vedno bil z avtom kupljenim v MB. V letu in pol nobenih stroškov, nobenih problemov... šel je za malo manj ker so zavore že začele cvilit. Za 18let staro kio, ki je bila mišljena samo za premostitev, da se najde nekaj drugega, večjega... super deal.
Glede CE in štajercev... nategujejo povsod. Sam ponavadi kupim v LJ in je tko tko 50-50% a te nategnejo ali ne. Sploh zadnje čase je bolj tehtnica na tem, da boš nategnjen.
Najbolj zadovoljen sem še vedno bil z avtom kupljenim v MB. V letu in pol nobenih stroškov, nobenih problemov... šel je za malo manj ker so zavore že začele cvilit. Za 18let staro kio, ki je bila mišljena samo za premostitev, da se najde nekaj drugega, večjega... super deal.
aviator ::
@aviator.. kaj pa če prijaviš avto kot ukraden. Ali pa firmo ki se ukvarja z predelavo vpraši, koliko pride samo papir.
Sej ravno to oboje sem poskusil. Policaj me je poslal v k..češ, da sem neresen,da nisem tega zrihtal sam(priznam šola za v bodoče, da ne pooblašča kr enih murijev, ceprav se na prvo zogo zdi, da ne bi smelo bit nic narobe).
Kolega mi je zrihtal kontakt od odpadarja, ta pa je rekel, da se teh hecev več ne gre.
Jbg, se 3x 38 eur pa je, pač vsako leto dobiš položnico, ker imaš avto pod hruško.
Nauk zgodbe-tudi ko prodajaš, če nisi barabin, znanim strankam ali pa na odpad.
Pri nakupu sem imel bolj srečno roko.
Skyfall ::
Kupil 2 avta s štajerske in še motor. Z vsemi težave in bil ob ogromno denarja za popravila.
Nato naslednji avtomobili z gorenjske in LJ in nikoli težav z nobenim. Če je to naključje nevem. Nikoli več naprej od Trojan skratka..
Nato naslednji avtomobili z gorenjske in LJ in nikoli težav z nobenim. Če je to naključje nevem. Nikoli več naprej od Trojan skratka..
Miki N ::
Utk ::
Jaz sem samo en rabljen avto kupil do zdaj, v okolici Celja od švercarja, uvožen iz tujine, lahko bi me komot nategnu pa ne bi imel pojma (takrat). Še zmeraj ga imam, in to že tolk časa da lahko rečem, da če jutri crkne, ne morem krivit prodajalca.
Morda ima kaj pri tem to da nisem kupil odsluženega nemškega dizla, in morda je to večji faktor kot pa domicil švercarja.
Morda ima kaj pri tem to da nisem kupil odsluženega nemškega dizla, in morda je to večji faktor kot pa domicil švercarja.
WizzardOfOZ ::
Kupil 2 avta s štajerske in še motor. Z vsemi težave in bil ob ogromno denarja za popravila.
Jaz sem že več avtov kupil s štajerske, pa noben ni imel problemov. Samo sem pred nakupom zelo dobro preveril avto (priklop na račnalnik) in se zapeljal nekih 200km, malo po avtocesti, malo po ovinkih in malo po hribih. Pa ulegel sem se tudi pod avto in preveril, kaj in kako je z njim.
V glavnem, če se ne spoznaš na avtomobile in iščeš tiste z magičnih 130k kilometrov, je velika možnost, da te bodo "nategnili" in ti prodali sranje od avta.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
sbawe64 ::
WizzardOfOZ
Pred nakupom rabljenega si z njim prevozil 200 km ?
Avtohiša ali sp diler avto prodaja ?
in se zapeljal nekih 200km, malo po avtocesti, malo po ovinkih in malo po hribih
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Vse se da zmenit. Jaz sem že avto dobil v soboto za v uporabo, v ponedeljek sva šla delat prepis. Dobil je nekaj malega are. Km bi lahko naredil kolikor bi hotel, potem se pa premislil. Ampak je bil avto ok in se nisem.
Zmenil sem se že, da greva z avtom na tehničnega. Če gre čez ga vzamem, če ne pa ne... in je šel.
Zafrknil sem se 2x fino. Prvič je imel prodajalec avto že na rezervi z gorivom.. pa sva naredila zelo majhen testni krog.
Drugi pa ni imel tehničnega in tudi nisva mogla ravno delat krogov naokoli.
Takih avtov se je kot kaže treba bat.
Zmenil sem se že, da greva z avtom na tehničnega. Če gre čez ga vzamem, če ne pa ne... in je šel.
Zafrknil sem se 2x fino. Prvič je imel prodajalec avto že na rezervi z gorivom.. pa sva naredila zelo majhen testni krog.
Drugi pa ni imel tehničnega in tudi nisva mogla ravno delat krogov naokoli.
Takih avtov se je kot kaže treba bat.
WizzardOfOZ
in se zapeljal nekih 200km, malo po avtocesti, malo po ovinkih in malo po hribih
To je rabljen avto in ne nov. In rabljene stvari je treba stestirad pred nakupom. Ne moreš samo tja prit, pa v petih minutah pogledat rabljen avto in se odločit za nakup. (Na take sicer računajo, ker takim vse lahko prodajo.). Moraš stestirat in prav je da ti to omogočijo, če ne, pač avta ne vzameš. Sej pleha je dovolj, da greš lahko tudi drugam kupit.
DOOM_er ::
dejansko avto, od Porsche Slovenija na Bravničarjive, nedelujoče gretje, napačna oprema, zlizane gume do konca. Kompliciranje in grožnje ko sem hotel uveljaviti garancijo zaradi nedelujočih stvari. Pa še avto se je na koncu izkazal za največji sekret od avta, pa še poceni niso bili. Ampak sem gledal isti avto za 3k ceneje pri manjši AH, pa sem vzel pri Porsche, napaka. Kakorkoli, ne kupim več ničesar od VAG grupe.
Najbolj žalostno od vsega pa je, da tudi serviserji tam nimajo pojma. Karkol da je stvar zakomplicirana ali pa zahteva 2 možganski celici več, je za njih nerešljiv problem.
Najbolj žalostno od vsega pa je, da tudi serviserji tam nimajo pojma. Karkol da je stvar zakomplicirana ali pa zahteva 2 možganski celici več, je za njih nerešljiv problem.
Robots will steal your job. But that's OK
Ok, to z 200km wizard definitivno pretirava...Ne vem kdo ti bi dovolil preizkus avta na taki razdalji, sploh če se gre za avto par jurjev vreden. Če je pač nekaj novejšega in dražzjega morda, pa še tam bi te v K poslali pomoje. Za tiste osnovne zadeve(luči, zavore, klima, servo,...) je dovolj par km vožnje, da vidiš če vse štima. Za ostale zadeve so pa mehaniki, kamor se avto zapelje na pregled. Da bi se jaz z nekom moral vozit 200km in ga prepričevat ves ta čas da se avto splača kupit? Edino če je to moje delo, pa še takrat bi pomoje po enih 30ih km rekel modelu da če misli kupit ok, drugače naj ustavi in naj gre ven in peš naprej.
Drugo so razne avtohiše, kjer se morda zmeniš za vikend najem, kar govori Miha predvidevam. Sam tisto se pa plača...vsaj enih 50€ najema na dan. K se potem morda odbije od cene, če se avto odločiš kupit. Tako sem namreč jaz kupil enega testnega iz avtohiše. Vzel vikend najem, plačal 130€ za tisti vikend, pol k sem se v ponedeljek odločil da ga kupim, so mi pa tisto cifro odšteli od cene avtomobila.
Drugo so razne avtohiše, kjer se morda zmeniš za vikend najem, kar govori Miha predvidevam. Sam tisto se pa plača...vsaj enih 50€ najema na dan. K se potem morda odbije od cene, če se avto odločiš kupit. Tako sem namreč jaz kupil enega testnega iz avtohiše. Vzel vikend najem, plačal 130€ za tisti vikend, pol k sem se v ponedeljek odločil da ga kupim, so mi pa tisto cifro odšteli od cene avtomobila.
Avto ni stvar, ki jo boš vrgel po dveh dneh stran, če ne dela. Zadnji avto, ki sem ga kupil, sem imel cel teden in se vsak dan vozil, da sem ga stestiral.
zobnik ::
Ročni Strojček za delanje rezancev iz Lidla, sicer samo 20 evrov stal, ampak že po parih uporabah je požrlo neki not in se jih ni dalo veš delat.
Doma pa še mamo 30 let star strojček in še zmeraj dela brez težav
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zobnik ()
Machete ::
Noro, kaj vse ne hodi okoli. Vožjna 200km.. pred nakupom avta. Saj niste resni.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
PacificBlue ::
Jaz sem zadnji avto, ki sem kupil samo vizualno pogledal.
Avtohisa iz Celja.
Pa ni bilo nič kaj narobe.
Imel je opravljene letne servise, uradni servisi, tudi prejsni lastnik znan.
Kupil pred korono, ko so cene bile se normalne.
Avtohisa iz Celja.
Pa ni bilo nič kaj narobe.
Imel je opravljene letne servise, uradni servisi, tudi prejsni lastnik znan.
Kupil pred korono, ko so cene bile se normalne.
I’m out.
:3
:3
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PacificBlue ()
Steinkauz ::
WizzardOfOZ je izjavil:
Avto ni stvar, ki jo boš vrgel po dveh dneh stran, če ne dela. Zadnji avto, ki sem ga kupil, sem imel cel teden in se vsak dan vozil, da sem ga stestiral.
Ja verjetno kak kolega.
Noben drug ti ne bo brez prepisa dal kr avto za cel teden, da ti po možnosti nardiš pizdarijo, avto pa še vedno nanj pisan.
Vsaj pameten ne.
Seveda večina tega noče, ker bi se pokazale napake na avtu in ga kupec nebi kupil. Tisti, ki pa ve, da je avto dober, mu pa ni težko.
toro69 ::
Ročni Strojček za delanje rezancev iz Lidla, sicer samo 20 evrov stal, ampak že po parih uporabah je požrlo neki not in se jih ni dalo veš delat.
Če drugače pogledaš je bil to dober nakup. V Lidl neses nazaj, vrnejo nazaj denar in ti si parkrat zastonj naredil rezance.
WizzardOfOZ je izjavil:
Seveda večina tega noče, ker bi se pokazale napake na avtu in ga kupec nebi kupil. Tisti, ki pa ve, da je avto dober, mu pa ni težko.
Tisti ki ve da prodaja dober avto, bo pa isto dobil drugega kupca, ki mu ne bo utrujal z celodnevno brezplačno vožnjo 200km malo po avtocesti, malo po ovinkih in za na konc še gorskohitrostna na gorjance!
Bud_Bundy ::
200 km probne vožnje za nepoznanega kupca, kaj vse ne slišiš. Raje zažgem avto, kot, da se s takimi bedarijami ubadam. Če se greš take hece, pač kupi od avtohiše z garancijo.
Kripto mesi ::
Tega nabijača nebivedu-ja že na forumu težko prenašaš, kaj šele, da bi ga moral v živo na testni vožnji, rajši avto zapeljem v prepad.
Kaj si bo naslednjič izmislil, da dobi avto za cel mesec za test.
Kaj si bo naslednjič izmislil, da dobi avto za cel mesec za test.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kripto mesi ()
feryz ::
Saj takih nakupov je kolikor hočeš.
Dron, mavic pro, jurja in pol. Letim pol ure, naslednjič užgem, gimbal error.
Servis, dobim nazaj čez skoraj dva meseca. Prižgem, letim 10 minut, že med letom, gimbal error. Ponovi radnjo, spet dva meseca.
Pride nazaj, stestiram, dela kot šus.
Dam v omaro, čez dober mesec ohcet, prižgem, fucking gimbal error.
Matr, še enkrat na servis. Dal sem ga popraviti z baterijo, moja napaka, čez dva meseca pride nazaj, gimbal popravljen, garancijsko popravilo baterije zavrnjeno!? Wtf, vtaknem baterijo v polnilec, res ne dela. Sicer pa sem imel še dve delujoče.
V glavnem, dva meseca kasneje me žlahtovec prosi, če mu ga malo posodim, verjeti ali ne, gimbal error!!! U 3 pič.. mat..
Sem rekel, da si bom vsaj tistih par posnetkov ogledal, ko je vmes malo delal, vzamem ven sd kartico, dam v komp in ta me vpraša, če jo želim formatirati, ker ni še.
Kartica kaput.
Drona pa tudi nisem dal popraviti. Ko ga jebe, po domače povedano.
Dron, mavic pro, jurja in pol. Letim pol ure, naslednjič užgem, gimbal error.
Servis, dobim nazaj čez skoraj dva meseca. Prižgem, letim 10 minut, že med letom, gimbal error. Ponovi radnjo, spet dva meseca.
Pride nazaj, stestiram, dela kot šus.
Dam v omaro, čez dober mesec ohcet, prižgem, fucking gimbal error.
Matr, še enkrat na servis. Dal sem ga popraviti z baterijo, moja napaka, čez dva meseca pride nazaj, gimbal popravljen, garancijsko popravilo baterije zavrnjeno!? Wtf, vtaknem baterijo v polnilec, res ne dela. Sicer pa sem imel še dve delujoče.
V glavnem, dva meseca kasneje me žlahtovec prosi, če mu ga malo posodim, verjeti ali ne, gimbal error!!! U 3 pič.. mat..
Sem rekel, da si bom vsaj tistih par posnetkov ogledal, ko je vmes malo delal, vzamem ven sd kartico, dam v komp in ta me vpraša, če jo želim formatirati, ker ni še.
Kartica kaput.
Drona pa tudi nisem dal popraviti. Ko ga jebe, po domače povedano.
WizzardOfOZ je izjavil:
Tisti ki ve da prodaja dober avto, bo pa isto dobil drugega kupca, ki mu ne bo utrujal z celodnevno brezplačno vožnjo 200km malo po avtocesti, malo po ovinkih in za na konc še gorskohitrostna na gorjance!
Kdo je rekel, da je brezplačna vožnja? Jaz plačam gorivo. Je bolje vreč 30 evrov za bencin stran, kot pa dat 10.000 za slab avto. Ovce pa pač kupite vse, pol pa jokate po forumih, kako so vas nategnili.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WizzardOfOZ ()
stevemcq_ ::
Nike Dunk Low Retro Reverse Panda teniske, ki so razpadle po dobrih šestih mesecih nošenja. Cena 140e. Zadnja Nike stvar, ki sem jo kupil v svojem življenju.
DePalmo ::
WizzardOfOZ je izjavil:
WizzardOfOZ je izjavil:
Kdo je rekel, da je brezplačna vožnja? Jaz plačam gorivo. Je bolje vreč 30 evrov za bencin stran, kot pa dat 10.000 za slab avto. Ovce pa pač kupite vse, pol pa jokate po forumih, kako so vas nategnili.
In kak se ti to zmeniš? Ker mi je zelo nenavadno da ti neznanci dajo avto za par dni ali cel teden, da se ti fijakaš naokol.
Utk ::
Problem rešen. Kupim električarja s 150 km dosega, ko moram it kam dlje, bom šel pa "poskusit" kakega dizl passat karavana, če mi ustreza.
Ni panike, sej bom plačal za gorivo.
Ni panike, sej bom plačal za gorivo.
Sparkxl ::
Definitivno epski fail pri meni so bile Sony brezžične slušalke za v uho. Imel sem neke huawei za drobiž, ki so 3 leta delale čisto ok. Ko so umrle sem mislil bom dal malo več, pa bodo res dobre in bolj dolgo držale. 150€ so stale. Ergonomsko katastrofa. Nikakor prav pasale v uho, štrlele ven, da jih ni bilo možno nositi s kapo. Zvok nič kaj boljši kot huwawei poceni slušalke. Fancy app, ki v bistvu ne služi ničemur. Pika na i pa je bila, da so baterije crknile po 2.5 letih. Fooknil v smeti, kupil spet poceni huwaei slušalke za 20% cene in so top.
In kak se ti to zmeniš? Ker mi je zelo nenavadno da ti neznanci dajo avto za par dni ali cel teden, da se ti fijakaš naokol.
Pokličeš pa vprašaš. A je to tok težko?
DePalmo ::
Težko ni, me pa preseneča da ti sploh kdo da pozitiven odgovor. Zato te vprašam kako se to zmeniš.
K Leonard ::
IMO da nekdo avto za testirat 200km če se res hoče avta znebit in ga drugače res ne more prodat ;) WOZ pa z veseljem kupi limono ;)
Težko ni, me pa preseneča da ti sploh kdo da pozitiven odgovor. Zato te vprašam kako se to zmeniš.
Poveš po pravici, da bi rad kupil avto, ampak da je tvoja zahteva, da se z njim zapelješ do morja (ali pa do nove gorice) in nazaj, da ga preveriš. V eno smer po avtocesti (da sprobaš avto pod obremenitvami), v drugo pa po stari cesti in da ti plačaš tudi gorivo za to vožnjo. Do sedaj se jih je večina strinjala, od tistih, ki se niso, pa pač nisem avta kupil. Pleha je dost na izbiro, dobrih je pa malo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WizzardOfOZ ()
Machete ::
In kaj če bi ta avto sesul v prometni nesreči na tvoji krasni testni vožnji?
Ma ni šans. Dam za peljat par km, da greva skupaj in to je to.
Ostalo je neverjetno, da kdo sploh pristane.
Ma ni šans. Dam za peljat par km, da greva skupaj in to je to.
Ostalo je neverjetno, da kdo sploh pristane.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avto za 200km na dan (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 10323 (7233) | SloKin |
» | Avto za dolge dnevne razdalje - 8.000€ (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Na cesti | 99210 (52204) | TheBlueOne |
» | Kateri karavan kupiti ? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Na cesti | 99347 (71752) | jero_no1 |
» | A prodajalci še nate*ujejo kupceOddelek: Na cesti | 4279 (2697) | matobeli |