Forum » Mobilne tehnologije » A1 - ne deluje 4G/LTE
A1 - ne deluje 4G/LTE
solatjek ::
Imam predplačniški paket z zakupom enot, dovolj denarja na računu, dovolj enot na razpolago.
Ne deluje LTE, nikjer v SLO, ne v tem telefonu, ne v nobenem drugem, kamor vstavim dotično sim kartico. Ko vklopiš mobilne podatke, piše le E.
V dotičnem telefonu deluje LTE z bilokatero drugo sim kartico. Logičen sklep je, da je s telefonom vse OK.
V A1 centru so mi zamenjali sim kartico, številko sem seveda obdržal. Zgodba enaka, nova sim kartica ne deluje v nobenem telefonu na LTE.
V A1 centru so rekli, da naj kličem 040 40 40 40, na tej številki pravijo, da to rešijo v kateremkoli A1 centru.
Očitno je, da nimajo pojma zakaj ne dela. Ima kdo tukaj idejo?
Ne deluje LTE, nikjer v SLO, ne v tem telefonu, ne v nobenem drugem, kamor vstavim dotično sim kartico. Ko vklopiš mobilne podatke, piše le E.
V dotičnem telefonu deluje LTE z bilokatero drugo sim kartico. Logičen sklep je, da je s telefonom vse OK.
V A1 centru so mi zamenjali sim kartico, številko sem seveda obdržal. Zgodba enaka, nova sim kartica ne deluje v nobenem telefonu na LTE.
V A1 centru so rekli, da naj kličem 040 40 40 40, na tej številki pravijo, da to rešijo v kateremkoli A1 centru.
Očitno je, da nimajo pojma zakaj ne dela. Ima kdo tukaj idejo?
solatjek ::
Ja, so rešili naslednji delovni dan. Na A1 centru so mi najprej zamenjali SIM, kar ni prineslo rešitve. Potem so spisali reklamacijo in drugi dan je prišlo sporočilo, da je primer rešen in da naj znova zaženemo telefon. Ko smo to naredili, od takrat naprej dela povsod v SLO na 4G.
Lp
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A1 ima nov hibridni modem (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 88117 (1191) | Andraz201 |
» | Izi mobil mnenja (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 91343 (10811) | Jerry000 |
» | Izimobil ne dela v italiji (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 18933 (6736) | smile- |
» | Izpad mobilnega internetaOddelek: Mobilne tehnologije | 4479 (2814) | VelkBla |