Forum » Mobilne tehnologije » rutanje androida -plačam
rutanje androida -plačam
jankolipov ::
Zanima me če kdo zna rootat androida za naslednji problem. Če mi bi kdo to znal urediti mu prinesem telefon in plačam za uslugo.
Ena od aplikacji ki jo uporabljam me vpraša za geolokacijo. Če fejkam gelokacijo z različnimi aplikacijami to ni zadosti, saj aplikacija prebere ali imam developer mode na off ali on. V primeru da želim fejkat geolokacijo, pa je potrebno imeti developer mode na off. Vendar če želim fejkat geolokacijo moram imeti developer mode na on, kar pa aplikaciji ki jo uporabljam to ni všeč in mi ne pusti posledično aplikacijo uporabljati.
Kako se to v praksi napravi:
First off, root your device via Magisk. Then download and install the LSPosed app.
Now download and install the Hide USB Debugging module APK from GitHub.
Then launch LSPatch, enable the toggle next to this module, and restart your device.
Now just checkmark the desired apps from whom you want to hide debugging.
Finally, launch the debugging module and make sure that all three toggles are enabled.
1. root android phone (install Magisk) 2. Instal LSPOSED app 3) install APK module from gtihub 4) Launch LSPpatch and restart phone
That’s it. These were the steps to hide USB Debugging from an app on your Android device.
Point is to hide spoof location / fake application app from app which recognizes developer mode
Ena od aplikacji ki jo uporabljam me vpraša za geolokacijo. Če fejkam gelokacijo z različnimi aplikacijami to ni zadosti, saj aplikacija prebere ali imam developer mode na off ali on. V primeru da želim fejkat geolokacijo, pa je potrebno imeti developer mode na off. Vendar če želim fejkat geolokacijo moram imeti developer mode na on, kar pa aplikaciji ki jo uporabljam to ni všeč in mi ne pusti posledično aplikacijo uporabljati.
Kako se to v praksi napravi:
First off, root your device via Magisk. Then download and install the LSPosed app.
Now download and install the Hide USB Debugging module APK from GitHub.
Then launch LSPatch, enable the toggle next to this module, and restart your device.
Now just checkmark the desired apps from whom you want to hide debugging.
Finally, launch the debugging module and make sure that all three toggles are enabled.
1. root android phone (install Magisk) 2. Instal LSPOSED app 3) install APK module from gtihub 4) Launch LSPpatch and restart phone
That’s it. These were the steps to hide USB Debugging from an app on your Android device.
Point is to hide spoof location / fake application app from app which recognizes developer mode
saffron ::
@OP bos moral pa napisati za kateri telefon se gre, postopek rootanja je precej odvisen od proizvajalčevega zmrdovanja po telefonu, tako, da se običajno kupi telefon, za katerega veš, da se ga da rootat.
Razen tega, moraš vedeti, da aplikacijam tudi ni nujno všeč, da je telefon rootan, tako, da lahko, da boš na istem. Sicer se v takem primeru malo "popravi" aplikacijo... sicer ti lahko pomagam zastonj, ampak hočem vedeti, za katero applikacijo se gre, če je karkoli pridobitniškega pozabi.
Razen tega, moraš vedeti, da aplikacijam tudi ni nujno všeč, da je telefon rootan, tako, da lahko, da boš na istem. Sicer se v takem primeru malo "popravi" aplikacijo... sicer ti lahko pomagam zastonj, ampak hočem vedeti, za katero applikacijo se gre, če je karkoli pridobitniškega pozabi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: saffron ()
telefone zrihtam takšnega da bi blo nekomu ga v izi uredit. Bi rabil na par telefonih to uredit. Tako da če kdo zna to speljat kupim točno določen telefon.
Gre se za aplikacijo bet365 betting app. Tako da lahko polagam stave tudi iz tujine
Gre se za aplikacijo bet365 betting app. Tako da lahko polagam stave tudi iz tujine
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jankolipov ()
abiz ::
To tak nevem ce bo slo, remote telefon v sliveniji rabis, pol pa ga upravljas od kjerkoli.
To pa tak verjetno ves, da tudi rabis slovensko narocnino, za primerno placilo, bi se dalo kaj zmenit.
To pa tak verjetno ves, da tudi rabis slovensko narocnino, za primerno placilo, bi se dalo kaj zmenit.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: abiz ()
rabim slovenski ip- torej slovensko naročnino.
V primeru da imam v sloveniji telefon in se nanj povežem iz hrvaške prek anydeska, pa mi ni všeč da je geolokacija telefona v sloveniji posledično statična.
V primeru da bi to znal narediti se lahko dobiva za plačilo ni problem
V primeru da imam v sloveniji telefon in se nanj povežem iz hrvaške prek anydeska, pa mi ni všeč da je geolokacija telefona v sloveniji posledično statična.
V primeru da bi to znal narediti se lahko dobiva za plačilo ni problem
glej, jaz sem ti samo povedal osnove, tak da če se ne spoznaš na tote stvari, jih boljše pusti pri miru.LP
komot ti lahko staviš pa to, ampak vpnjev oni nimajo radi, najmanjši problem je da te blokirajo, problem so kriminalci, pranje gnara itd
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Flashanje Xiaomi naprav (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 104990 (21406) | _ssd_sata |
» | OnePlus povezava z Macbook-omOddelek: Pomoč in nasveti | 976 (708) | EmaDilema |
» | Android 10 je tu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 17820 (12623) | pirlo |
» | Jolla & Sailfish OS (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 8152 (3952) | lopov |