Forum » Loža » Koliko vam ostane čistega na mesec?
Koliko vam ostane čistega na mesec?
guano ::
Ne zanima me vaša plača, niti točni stroski. Koliko vam dejansko ostane po vseh obveznih stroških (najemnina, hrana, potni stroški, zavarovanja, telefon.....)
- zaklenil: bluefish ()
2dark ::
Ne zanima me vaša plača, niti točni stroski. Koliko vam dejansko ostane po vseh obveznih stroških (najemnina, hrana, potni stroški, zavarovanja, telefon.....)
OKoli 30 jurjev. Pričakujem, da bo ta znesek se dvignil.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
jest10 ::
Tema pisana na kožo nakladačem.
Ker? Težko verjeti, da nekateri dobro zaslužijo?
Dobe rzaslužek ni 5000€ na mesec, pač pa 30.000€- 40.000€ na mesec in tako naprej..
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Forum vse prenese.
Ulica tudi. Višji kot je dobiček, večji je riziko. Samo jaz delam tudi ob 3 zjutraj , če se me pokliče.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
donvito ::
Forum vse prenese.
Ulica tudi. Višji kot je dobiček, večji je riziko. Samo jaz delam tudi ob 3 zjutraj , če se me pokliče.
In kaj delaš, prevažaš migrante?
Tudi migranti so ljudje, ki si zaslužijo boljše življenje.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
denabiker ::
potem se mora napisat, kaj delaš, en ko ima firmo bo tiho in napisal samo, da ima čistega 100K, drugi revež, ko dela v X firmi na Y delovnem mestu pa bo napisal da mu nič ne ostane....
donvito ::
Forum vse prenese.
In kaj delaš, prevažaš migrante?
Tudi migranti so ljudje, ki si zaslužijo boljše življenje.
Povej to njej/mu:
https://e-maribor.si/migranti-naj-bi-v-...
sicer pa nisem nikjer rekel, da niso ljudje in si ne zaslužijo, karkoli že.
Senior Dev ::
Vse dam za potovanja ker je moj moto yolo in na bucket listi imam še ogromno dela. Nimam časa, šibam v tople kraje. Lp, Franca
ZenaDeva d.o.o. - Oddaja nepremičnin
red_baron ::
Tako je potrebno je uživati. Yolo!
Senior Dev je izjavil:
Vse dam za potovanja ker je moj moto yolo in na bucket listi imam še ogromno dela. Nimam časa, šibam v tople kraje. Lp, Franca
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poplave in izplačila zavarovalnic (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 15098 (916) | Gregor P |
» | Dodatno pokojninsko varčevanje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15167 (2627) | solatko |
» | Se delo v Avstriji dejansko sploh splača? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 33692 (26086) | enemon |
» | Katera panoga za sp se splaca?Oddelek: Loža | 3893 (2234) | TheBlueOne |
» | Spotify je vreden osem milijard dolarjevOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 8382 (5762) | klanjsekII |