Forum » Loža » Express One Si in njihov odnos glede dostav
Express One Si in njihov odnos glede dostav
yayo ::
moja sveža izkušnja: zjutraj dobim mail, da mi bodo dostavili pošiljko kupljeno pri Amazonu. Kot moj naslov je navedena sosednja ulica brez hišne številke. Takoj sem izbral opcijo za spremembo naslova in vpisal pravilnega - tistega, ki imam registriranega na Amazonu že petnajst let in, ki je zagotovo na nalepki na paketu. Ker me je taka šlamparija pogrela sem jim odločil pisti na obrazec za kontakt. Napišem sporočilo in kliknem pošlji. Pokaže se captcha, ki od mene zahteva, da najprej kliknem na vse bicikle, potem na semaforje in na koncu še na hidrante... Naredim vso to neumnost in dobim sporočilo o napaki, naj še enkrat vse napiše. Napišem še enkrat in spet sporočilo o napaki. Za popizdit. V par dnevih pričakujem še robo iz Amazona. Če se ne izide kot mora bom kar njim pisal o dostavni službi s katero sodelujejo.
yayo ::
Moram se opravičiti za zgornje sporočilo, ker se je izkazalo, da stvari niso takšne kot sem jih opisal. Express One SI ne nosi nobene krivice, korektno so opravili svoje delo.
Pošiljka katera je prišla ni bila od Amazona ampak od Muziker, velike češke spletne trgovine z glasbenimi inštrumenti, športno opremo in še marsičem (ki ima pogosto najboljše cene v Evropi). Moje Amazonovo naročilo se še nahaja v Belgiji in pride čez par dni. Čeprav sem registriran pri Muziker s svojim pravilnim naslovom so mi pošiljko iz neznanega razloga poslali na naslov "Sosednja" Ulica B.Š. Kako jim je to ratalo nimam blagega pojma, ne razumem zakaj so ime moje ulice zamenjali s sosednjo in kam je zginila številka. Express One SI je pošiljko prevzel in jo dal v dostavo na napačen naslov. Vmes sem jaz dobil informativni mail z opcijo spremembe naslova dostave in sem ga spremenil v pravega. Kurir je očitno bil pravočasno obveščen in je pošiljko dostavil pred moja vrata. Vmes sem jaz klical dostavno službo in govoril s prijazno uslužbenko, ki mi je zatrdila, da je napačen naslov že bil na paketu in, da oni niso nič spreminjali. Seveda sem vzel trditev z rezervo ampak se je izkazala za resnično. Konec dober, vse dobro.
Pošiljka katera je prišla ni bila od Amazona ampak od Muziker, velike češke spletne trgovine z glasbenimi inštrumenti, športno opremo in še marsičem (ki ima pogosto najboljše cene v Evropi). Moje Amazonovo naročilo se še nahaja v Belgiji in pride čez par dni. Čeprav sem registriran pri Muziker s svojim pravilnim naslovom so mi pošiljko iz neznanega razloga poslali na naslov "Sosednja" Ulica B.Š. Kako jim je to ratalo nimam blagega pojma, ne razumem zakaj so ime moje ulice zamenjali s sosednjo in kam je zginila številka. Express One SI je pošiljko prevzel in jo dal v dostavo na napačen naslov. Vmes sem jaz dobil informativni mail z opcijo spremembe naslova dostave in sem ga spremenil v pravega. Kurir je očitno bil pravočasno obveščen in je pošiljko dostavil pred moja vrata. Vmes sem jaz klical dostavno službo in govoril s prijazno uslužbenko, ki mi je zatrdila, da je napačen naslov že bil na paketu in, da oni niso nič spreminjali. Seveda sem vzel trditev z rezervo ampak se je izkazala za resnično. Konec dober, vse dobro.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: yayo ()
Steinkauz ::
No, kukr sm jst umiral še par mescev nazaj s to dostavno službo, so se kr popravil
Skoraj vedno dostavljeno na dan, kot je rečeno.
d4vid ::
V par dnevih pričakujem še robo iz Amazona. Če se ne izide kot mora bom kar njim pisal o dostavni službi s katero sodelujejo.
In kaj točno misliš, da boš dosegu? Tud če vsi pišemo na amazon glede EO, mislim, da večjih sprememb ne bo. Smo enostavno premajhen trg za amazon, da bi se ukvarjali z nami. EO pač dostavlja za drobiž in to je njim cilj.
No, kukr sm jst umiral še par mescev nazaj s to dostavno službo, so se kr popravil
Par mesecev nazaj je bil božič, novo leto in podobno in itak vsako dostavno službo zasuje. Druge so se prilagodile dokaj hitro, EO zaradi pomanjkanja delavcev pač ni dohajal.
Ker v večini dostavljajo aliexpress in amazon, dvomim da so plače kaj nad minimalno plačo in za tak denar dvomim, da bo folk delal cele dneve.
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
Steinkauz ::
Ma so mel tudi sistem v kurcu k ti je 5 dni zapored javljal da danes bo pa dostava.
Če imaš gužvo pač FIFO procesiraš pakete, ne pa da folku sporočaš, da bo dostava, čeprov je niti približno nisi planiral tisti dan dostavit.
Če imaš gužvo pač FIFO procesiraš pakete, ne pa da folku sporočaš, da bo dostava, čeprov je niti približno nisi planiral tisti dan dostavit.
DePalmo ::
Tudi jaz sem imel v zadnjem mesecu štiri dostave iz tujine, dve Amazon DE, ena druga štacuna iz DE, ter AliExpress. V treh primerih dostava preko Express One in sem se za glavo držal po tem kar sem prebral tukaj, druga štacuna preko DE je pa prišlo preko Pošte Slovenije, me je kar presenetilo.
Z EO pa ni bilo težav, mogoče pomaga da sem v manjšem mestu, pa še s kurirjem sva se ujela in sva že na ti. Tako da me pokliče pred dostavo in se vse zmeniva kje, kdaj in kako.
Edino sistem jih malo heca, to sem dobil pred prvo dostavo:
Z EO pa ni bilo težav, mogoče pomaga da sem v manjšem mestu, pa še s kurirjem sva se ujela in sva že na ti. Tako da me pokliče pred dostavo in se vse zmeniva kje, kdaj in kako.
Edino sistem jih malo heca, to sem dobil pred prvo dostavo:
vas paket bo dostavljen med 20:00 in 23:10 uro.
V-i-p ::
DePalmo, še vedno veliko bolje, kot, da piše Vaš paket bo dostavljen med 08:00 in 18:00 uro.
;).
;).
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Gregor P ::
Da, to je res informacija, ki ti je zelo v pomoč pri organizaciji časa npr. če si ravno v Ameriki, da veš kateri dan moraš biti doma
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gregor P ()
connel ::
Smešno, ravno dobil tak SMS
Paketi iz Amazona vedno kar precej točna ura prihoda in razpon največ ura ali dve, tale zadnji iz Ebay-a pa 8-18,...
Paketi iz Amazona vedno kar precej točna ura prihoda in razpon največ ura ali dve, tale zadnji iz Ebay-a pa 8-18,...
Gregor P ::
Načeloma to za Amazon drži, a glej ga zlomka ravno ta teden sem imel (edini) primer, ko mi je pisalo, da bo dostavljeno do določenega dne do 20. ure, potem mi je pa na ta dan po 20. uri izpisalo, da je novi datum dostave 5 dni kasneje; samo je potem prišla pošiljka naslednji dan.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
connel ::
No je že prišel paket, pa še minutko prej je poklical kurir.
Zaenkrat so kar v redu, vsaj v mojem koncu. Me je pa skrbelo čisto vsakič, ko sem bral komentarje tukaj kakšne delajo.
Zaenkrat so kar v redu, vsaj v mojem koncu. Me je pa skrbelo čisto vsakič, ko sem bral komentarje tukaj kakšne delajo.
hotig ::
Pozdrav, zanima me ali je že kdo od vas po neuspeli dostavi in vsem težavam z samo dostavo že probal s prijavo na TIRS? Zanima me postopek, razlogi oz. podlaga za prijavo, odgovor s strani TIRS in rezultat/rešitev prijave. Sam mam še enih 45 dni do poteka roka za dostavo na AE. Potem bom pa itak zahteval refund ampak ne glede na uspeh le tega mislim EO prijavit tudi na TIRS pa upam da dobijo vsaj orenk kazen. Za moj paket sem pa že obupal, ni bilo nobenega kontakta že en mesec od njih! Upam da mi vsaj AE povrne denar.
L.P.
L.P.
Bud_Bundy ::
"Vaš paket bo dostavljen med 08:00 in 18:00 uro"
Sem se takoj spomnil na tole temo, čeprav je še nisem odpiral, hehe.
Prišel je okoli 11.00 klical ni, sem bil pa ravno na dvorišču.
Je bila mala vrednost paketa iz AliExpress, tako, da bi mu rekel naj kar pusti pred vrati.
Sem se takoj spomnil na tole temo, čeprav je še nisem odpiral, hehe.
Prišel je okoli 11.00 klical ni, sem bil pa ravno na dvorišču.
Je bila mala vrednost paketa iz AliExpress, tako, da bi mu rekel naj kar pusti pred vrati.
lebang1 ::
03.05.2024 07:00
Pošiljka je bila naložena v dostavno vozilo.
03.05.2024 14:04
Pošiljka ni bila dostavljena zaradi višje sile.
Kaj naj bi pa to pomenilo
Pošiljka je bila naložena v dostavno vozilo.
03.05.2024 14:04
Pošiljka ni bila dostavljena zaradi višje sile.
Kaj naj bi pa to pomenilo
Lahko pa da je kakšen dostavljalec ratal preveč "high", sej to gre pol tudi pod "visoko silo"
stratosD ::
Mene pa Expr.1 kar razvaja zadnje čase - SLO Obala se je dostava opazno izboljšala.
Pride v časovnem oknu napovedanem v mailu, pa tudi hitro hodijo zdej tej paketi iz Čajne (10 - 15 dni) - naročam pa 90% s CHOICE in Pick3 opcijo...
Še z Anketo o zadovoljstvu z dostavo mi pošiljajo na mail
Pride v časovnem oknu napovedanem v mailu, pa tudi hitro hodijo zdej tej paketi iz Čajne (10 - 15 dni) - naročam pa 90% s CHOICE in Pick3 opcijo...
Še z Anketo o zadovoljstvu z dostavo mi pošiljajo na mail
delavec44 ::
Kaj je bil na obali sploh kdaj problem? Meni je vedno ok pripeljal, je pa res da sem bil vedno dopoldne doma (delo od doma).
GupeM ::
Ravno dobil obvestilo:
A to pomeni med 9:30 in 10:40, pa jih 24 urni format malo zafrkava, al pač kar nekaj napišejo? Ponavadi sem dobil obvestilo, da bo med 08:00 in 18:00 :)
Spostovani, vas paket bo dostavljen med 21:30 in 22:40 uro. Sledite dostavi ...
A to pomeni med 9:30 in 10:40, pa jih 24 urni format malo zafrkava, al pač kar nekaj napišejo? Ponavadi sem dobil obvestilo, da bo med 08:00 in 18:00 :)
Machete ::
Kar neki napišejo pomoje, da zgleda obvestilo bolj pro.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
val46 ::
Mogoče majo pa tolk dela, da so uvedli izmensko delo...ruski turnus morda
Pomoje je sam napaka v sistemu. Jaz teh predvidenih dostav glede ur sploh ne gledam več. Pač, pride ko pride. Do sedaj je hvala bogu še vse prišlo, pa četudi s kakim dnevom zamude. Je pa res da mam ta "luksus", da sem v hiši in ne rabim čakat doma v 8 štuku v stanovanju, kdaj me bo kdo poklical za dostavo.
Pomoje je sam napaka v sistemu. Jaz teh predvidenih dostav glede ur sploh ne gledam več. Pač, pride ko pride. Do sedaj je hvala bogu še vse prišlo, pa četudi s kakim dnevom zamude. Je pa res da mam ta "luksus", da sem v hiši in ne rabim čakat doma v 8 štuku v stanovanju, kdaj me bo kdo poklical za dostavo.
GupeM ::
Tudi jaz se ne oziram na te čase dostav. Pri nobeni dostavni službi, ne samo pri EO. Ampak ko pač odpreš sporočilo, itak vidiš uro. Pa mi je bilo pač malo smešno :)
Tako ali tako pa vem, da bo paket najverjetneje pristal za zadnjim brisalcem modela, ki živi dva štuka nižje. Brez kakršnegakoli obvestila.
Tako ali tako pa vem, da bo paket najverjetneje pristal za zadnjim brisalcem modela, ki živi dva štuka nižje. Brez kakršnegakoli obvestila.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GupeM ()
d4vid ::
Zanimivo, skor 2 meseca brez nove objave :)
Štartal so res bolj tako-tako, a zadnje čase so vsaj pri meni, res hitri. Pakete iz AE imam v enem tednu doma, se je že zgodilo, da je prišel prej paket iz alija kot iz kake SLO trgovine.
Štartal so res bolj tako-tako, a zadnje čase so vsaj pri meni, res hitri. Pakete iz AE imam v enem tednu doma, se je že zgodilo, da je prišel prej paket iz alija kot iz kake SLO trgovine.
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
Sej bom jst objavu ko se zaključi moj primer. Pač nisem dobil paketa z dvema izdelkoma, ker mi ga niso dostavili. Sem najprej pisal na TIRS, če so sploh pristojni za te zadeve pa ni bilo odgovora. AE mi je zavrnil refund za ta dva izdelka z razlogom, da naj se obrnem na lokalno dostavno službo. BS! Zato sem pač že pred skoraj dvema tednoma podal prijavo na TIRS in čakam... Ko oz. če sploh dobim kakšen odgovor pa sporočim.
miko22 ::
Zanimivo, skor 2 meseca brez nove objave :)
prehitro si pohvalil. Meni že 2 dni vozi pa spet klasična obvestila, da ni možno bilo dostavit.
Mislim, da smo se samo navadili na te šalabajzerje. Delajo pa enako....šalabajzersko.
Motion ::
Zadnji paket kr sem ga jst dobil sem dobil nasledji dan kot je blo napovedano. Zgleda da starejši par (ki je dostavljal) ni uspel vsega razdelit na petek in sta nato nadaljevala še v soboto.
Dejmo se zavedat, da se počasi začenjajo poletni dopusti. Verjetno je za pričakovati kak dan zamude pri dostavah. Pa ne samo EO, tudi DHL; GLS; DPD in podobni. Pač, tudi oni so ljudje in tudi njim pripada poletni dopust in verjetno tisti čas, ko gre kdo od njih na dopust, ali ga kdo nadomešča, ki ne pozna rajona, ali pa ima en pakete za dva dostavljalca. Pa gužve na cestah tudi niso poleti nič manjše kot so bile zdej spomladi. V obeh primerih je za pričakovati kak dan zamude. To je čisto človeško. Tako da, ni potrebe zdej, da vsak k ne dobi paketa točno tisti dan, kot je bilo mišljeno, zdej sem piše in "je*e" vsakega, ki je kadarkoli delal kaj podobnega.
starfotr ::
Če je manj dostavljalcev je tudi manj naročil. Torej se lepo pokrije oboje.
Jebi ga, zadeve morajo delat ne glede na vse. V logistiki je posel kar težak, saj je konkurenca huda. Če ne bodo uspešno in pravočasno dostavili paketov, bodo izgubili posel in propadli.
Jebi ga, zadeve morajo delat ne glede na vse. V logistiki je posel kar težak, saj je konkurenca huda. Če ne bodo uspešno in pravočasno dostavili paketov, bodo izgubili posel in propadli.
bemfa ::
Jaz sem v zadnjem mesecu od njih dobil 4 pakete. Tudi jaz sem imel probleme pri naslovu ob naročilu iz Amazona, manjkala je ulica. Sem rešil tako, da sem v amazonu v oba address line-a vnesel ulico in hišno št., zdaj je na paketu ziher izpisano oboje. To imajo sistemsko napako zgleda.
Katastrofa je tudi dostavljalec. En paket mi je pustil pri sosedu (ni gledal hišne št.), dva mi je odvrgel na dvorišču, pri zadnji dostavi pa mi je pustil celo paket od nekoga drugega (napačna ulica). Da bi poklical ali pozvonil mu je zgleda pretežko, pa še vsakič drugič se zmoti.
Katastrofa je tudi dostavljalec. En paket mi je pustil pri sosedu (ni gledal hišne št.), dva mi je odvrgel na dvorišču, pri zadnji dostavi pa mi je pustil celo paket od nekoga drugega (napačna ulica). Da bi poklical ali pozvonil mu je zgleda pretežko, pa še vsakič drugič se zmoti.
Če je manj dostavljalcev je tudi manj naročil. Torej se lepo pokrije oboje.
Aja? Nekaj novega zame...če je manj dostavljalcev, je tudi naročil manj? Ker verjetno tebe kot kupca, pa enega kitajca kot prodajalca v prvi vrsti zanima, če bi naročil in on če bi prodal, sam zato, ker je manj dostavljalcev verjetno.
Drugi odstavek pa velja v gospodarstvu, kjer so odvisni od nekih dobavnih rokov. Kitajca zanima samo kako čimceneje priti skozi z poštnino in mu dol visi, al boš ti čakal dan, dva ali pa tri dlje, kot bi lahko bilo dostavljeno!
Poleti je vsaj za en del industrij mrtva sezona. Nekaj zaradi dopustov, nekaj zaradi specifik.
Danes nihče ne kupi smuči. Pa bund.
In jeseni se marsikateri posel ponovno zažene.
Danes nihče ne kupi smuči. Pa bund.
In jeseni se marsikateri posel ponovno zažene.
So obdobja, ko se kurirji vozijo prazni. In so obdobja, ko imajo toliko paketov, da bi lahko 1 dnevno količino vozili 3 dni.
Pač, ne razumem. Ni konstante. Enkrat je več paketov, enkrat je manj kurirjev (nesreče, bolniške, odpovedi, dopusti...).
Bodo že preživeli.
Pač, ne razumem. Ni konstante. Enkrat je več paketov, enkrat je manj kurirjev (nesreče, bolniške, odpovedi, dopusti...).
Bodo že preživeli.
blink ::
Zadnje case ugotavljam, da posljejo mail/sms o dostavi, nato pa dostave ni. V sistemu nato pise "Delivery failed. Recipient requested to change delivery time." s tem, da imam paketni nabiralnik in nisem nic spreminjal delivery time. Ok, ni panike ampak ce bi jih zaradi tega vsakic cakal bi bilo pa za znoreti.
mtosev ::
Jaz sem danes dobil paket prek njih in do sedaj nisem imel negativnih izkušenj
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
fikus_ ::
Odvisno je tudi od dostavljalca. Jaz nimam težav z njimi.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
joman ::
Meni je včeraj kurir eno pošiljko označil kot vročeno, danes pa kao pustil listek, ampak ga sploh ni bilo.
DePalmo ::
Odvisno je od dostavljalca in lokacije. Ker pri GLSju ne dobijo novo zaposlenih, je nazadnje tašči dostavil paket nekdo ki ni znal ne slovensko in ne hrvaško. Samo pokazal tablico koliko je za plačat in kje je za podpisat.
Očitno je večja težava z dostavljalci v večjih mestih, jaz ponavadi živim v manjših in z njimi nikoli nimam težav. Ne z GLS, DPD, Express One, Gold Express (me je presenetilo da sploh še obstajajo!).
Očitno je večja težava z dostavljalci v večjih mestih, jaz ponavadi živim v manjših in z njimi nikoli nimam težav. Ne z GLS, DPD, Express One, Gold Express (me je presenetilo da sploh še obstajajo!).
aljaž95 ::
Prvič se je zgodilo, da me ni klical ali niti pozvonil na vratih dostavljalec in je kar pustil paket pred vhodom v hišo. Vrednost je bila sicer samo 60€ ampak, kaj če mi nehče odnese paket ali pa da se jaz naredim zdaj kretena in javim na amazon, da nisem dobil paketa...
Prvič se je zgodilo, da me ni klical ali niti pozvonil na vratih dostavljalec in je kar pustil paket pred vhodom v hišo. Vrednost je bila sicer samo 60EUR ampak, kaj če mi nehče odnese paket ali pa da se jaz naredim zdaj kretena in javim na amazon, da nisem dobil paketa...
Težko, ker ima dostavna služba "tvoj podpis" (neka krace na zaslon) in zavedeno uspešna dostava.
Je pa ta dostava zelo odvisna od dostavljalca. Jaz sem enega razvadil, da pušča pakete na Petrolu. Vedno pa prej pokliče.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: fikus_ ()
aljaž95 ::
Prvič se je zgodilo, da me ni klical ali niti pozvonil na vratih dostavljalec in je kar pustil paket pred vhodom v hišo. Vrednost je bila sicer samo 60EUR ampak, kaj če mi nehče odnese paket ali pa da se jaz naredim zdaj kretena in javim na amazon, da nisem dobil paketa...
Težko, ker ima dostavna služba "tvoj podpis" (neka krace na zaslon) in zavedeno uspešna dostava.
Je pa ta dostava zelo odvisna od dostavljalca. Jaz sem enega razvadil, da pušča pakete na Petrolu. Vedno pa prej pokliče.
Mojega podpisa ni, ker nisem podpisal oz. nihče ni podpisal od domačih.
Se je pa podpisal dostavljalec. In za tiste krace boš moral dokazati dostavni službi, da niso tvoje.
Prodajalec (domnevam da Amazon) je krit, ker je od dostavne službe dobil obvestilo, da je paket dostavljen.
Prodajalec (domnevam da Amazon) je krit, ker je od dostavne službe dobil obvestilo, da je paket dostavljen.
SambaShare ::
Se je pa podpisal dostavljalec. In za tiste krace boš moral dokazati dostavni službi, da niso tvoje.
Takole seveda ne bo šlo, sploh pa ne pri amazonu. Oni bojo poslali ponovno, pri več takih incidentih pa odpikali kupca ali dostavno službo.
_Denny_ ::
Vasa posiljka ni bila dostavljena, ker v casu dostave niste bili na naslovu. Prosim uredite novi termin dostave s klikom na https://eone.si/xx-xxxxxxxxx
Zgleda bomo od zdaj naprej še izgubljali čas z izbiro novega datuma dostave, ko se bo kurir zlagal kako nobenega ni bilo doma. Upam, da ni omejitev števila "ponovnih dostav", ker bo v ponedeljek verjetno ista scena.
Bi jih že skoraj pohvalil kako so se v zadnjem času odkar več ne zahtevajo podpisa izboljšali, a iz tega ne bo nič...
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 2070S 8GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, Samsung UE65H6400
RTX 2070S 8GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, Samsung UE65H6400
Vasa posiljka ni bila dostavljena, ker v casu dostave niste bili na naslovu. Prosim uredite novi termin dostave s klikom na https://eone.si/xx-xxxxxxxxx
Zgleda bomo od zdaj naprej še izgubljali čas z izbiro novega datuma dostave, ko se bo kurir zlagal kako nobenega ni bilo doma. Upam, da ni omejitev števila "ponovnih dostav", ker bo v ponedeljek verjetno ista scena.
Bi jih že skoraj pohvalil kako so se v zadnjem času odkar več ne zahtevajo podpisa izboljšali, a iz tega ne bo nič...
Ja seveda. Ponujajo oni kar nekaj možnosti na spletni strani ampak dejansko to v praksi ne deluje, vsaj v mojem primeru ni! Potem ti pač dostavljalec pusti paket na neki bencinski, ne pusti nobenega obvestila niti ga ne dobiš na sms, napiše da dostava ni bila možna zaradi spremembe naslova (ali kaj podobnega) in na koncu še zahtevajo dodatno plačilo. No oni so mene zaj..li za 35,10€ ker pač nisem dobil dveh naročenih zadev (AE mi je zavrnil refund). Zdej pa TIRS obravnava zadevo in upam, da dobi tako firma kot odgovorna oseba orenk kazen!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Electronic4you (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 20404 (644) | MadMax |
» | DPD (tisočič) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5069 (737) | delavec44 |
» | DPD in njihovi paketniki - vse dela, dokler ne pač ne (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10200 (6097) | AndrejO |
» | DHL in dostava Pošte Slovenije (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 47385 (18226) | uporabnik50 |