Forum » Loža » Express One Si in njihov odnos glede dostav
Express One Si in njihov odnos glede dostav
Vanadium ::
Nobeden te ne sili, da verjameš ampak tako je bilo, nobenga klica, nobenega sms, nobeno viber sporočilo, nobenega maila. Čez 14 dni je bil klic za en drugi paket in me vpraša ali sem doma, da je na poti in rečem da sem na šihtu in takoj model reče ni panike dam v paketomat ...
Tu pa imaš printscreen trackinga iz aliexpress kjer še vedno piše da bo dostavljeno oziroma da je v regionalnem skladišču
tukaj pa kaj se dejansko dogaja ko pogledam na https://parcelsapp.com/en/shops/aliexpr...
Tu pa imaš printscreen trackinga iz aliexpress kjer še vedno piše da bo dostavljeno oziroma da je v regionalnem skladišču
tukaj pa kaj se dejansko dogaja ko pogledam na https://parcelsapp.com/en/shops/aliexpr...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vanadium ()
Gregor P ::
Na Aliexpress se mi večkrat zgodi, da je sledilnik znotraj platforme čisti ZF, kjer piše, da sem paket že dobil, od realnega sledilnika, kjer jasno piše, da je paket še na poti (in ne nujno sploh že v Sloveniji). Ne vem, kje je vzrok te diskrepance, ampak sam vedno preventivno sprožim spor na Aliexpressu za vsak primer.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Vanadium ::
@GupeM: Ne bom dobil, ker mi je gospodična na EO podpori rekla, da je paket šel nazaj, in potem sem čisti tipično izlil, kar zajetno količino žolča na njo (seveda sem se vmes med izlivanjem 10x opravičival, da ona ni kriva ampak pač nad nekom moram popizdit iz njihovega podjetja in na koncu sva se še malo nasmejala ampak ja ...). Skratka pač naletel sem na opico od dostavljalca nimaš kaj.
energetik ::
Stvari so izredno slabe pri vseh službah. Par tednov nazaj naročim iz Amazon za 300€ eletronike. GLS brez klica in obvestila vrže škatlo pred vhodna vrata in jih pusti v nemilost mimoidočim in dežju.
Par dni nazaj, DPD dostavi kontaktne leče v paketomat. Paket delno speštan, notri zdrobljene šklatlice za leč.
WTF se grejo? Na trgu je konkurenca, ampak vseeno je en slabši od drugega.
Par dni nazaj, DPD dostavi kontaktne leče v paketomat. Paket delno speštan, notri zdrobljene šklatlice za leč.
WTF se grejo? Na trgu je konkurenca, ampak vseeno je en slabši od drugega.
vires in numeris
predi ::
Meni je danes dostavil v trafiko, čeprav imam bližje njihov paketomat. Kao, ni bilo možno dostaviti. Ob desetih zjutraj. Na firmo. Ki je od trafike manj kot kilometer stran. Grem stavit, da je na nalepki spet naslov, ki ga nisem navedel. Očitno je moj turn za plačat 3DVA davek.
miko22 ::
Pritoži se. men je enkrat na petrolu pustil z dodatnim plačilom, pa sem se pritožil. Drugi dan mi šef pripelje na dom, tip pa je dobil odpoved(nek študent kao).
predi ::
Se posipljem s pepelom. Sem najprej poklical, potem pa tudi osebno potrdil, da v 3DVA trafikah ni nobenih dodatnih stroškov pri prevzemu. Skratka, nisem plačal ničesar. V bistvu me ne bi motilo, če bi tip to skos tam puščal.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Electronic4you (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 24171 (980) | negot |
| » | DPD (tisočič) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10325 (990) | Scaramouche3 |
| » | GLS ne dostavlja na dmač naslovOddelek: Loža | 3128 (1147) | Gagatronix |
| » | GLS nesposobni - nasvet prosim (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 15997 (3584) | Samael |
| » | DPD in njihovi paketniki - vse dela, dokler ne pač ne (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14791 (10688) | AndrejO |