Forum » Loža » Express One Si in njihov odnos glede dostav
Express One Si in njihov odnos glede dostav

bm1973 ::
GLS je isti.
Zmečkano škatlo ti fukne skoraj na cesto, ne na dvorišče. Če bi kreten vsaj poklical prej...
Zmečkano škatlo ti fukne skoraj na cesto, ne na dvorišče. Če bi kreten vsaj poklical prej...

Master_Yoda ::
Meni se je ze dva krat pri ExpressOne zgodilo da je paket iz amazona odprt prisel. En rob skatle po celotni dolzini vtrgan in prav se vidi na kartonu da je to bilo namenoma narejeno. S tem da je na zadnjem paketu bil tudi pretrgan tape na tisti strani (in ta amazonov tape, ki ima neki fiber vmes da se ga tezje pretrga ne mores ravno nenamenoma vtrgati).
Obojekrat isti dostavljalec, in obojekrat je stran ki je bila vtrgana bila postavljena tako da ko je paket vzel iz tovornjaka bila obrnjena nazaj, tako da si to videl ze ko je on plezal v kombi in se peljal vstran.
Ampak na sreco je bilo vse noter.
Obojekrat isti dostavljalec, in obojekrat je stran ki je bila vtrgana bila postavljena tako da ko je paket vzel iz tovornjaka bila obrnjena nazaj, tako da si to videl ze ko je on plezal v kombi in se peljal vstran.
Ampak na sreco je bilo vse noter.
Dovie'andi se tovya sagain.

fikus_ ::
Si naročil kaj, kar bi bilo po velikosti in teži primerljivo telefonu?
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

Master_Yoda ::
Ne, oboje je bilo v skatli srednje velikosti - prvi paket je imel noter roki za monitorja, drugi pa GPU + PSU.
Sem pa prejsnji teden dejansko narocil nek budget telefon za babico, mi ga je pripeljal DPD v malo vecji "pristine" mehurckasti kuverti. Je pa seveda bil drug dostavljalec.
Sem pa prejsnji teden dejansko narocil nek budget telefon za babico, mi ga je pripeljal DPD v malo vecji "pristine" mehurckasti kuverti. Je pa seveda bil drug dostavljalec.
Dovie'andi se tovya sagain.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DPD (tisočič) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8541 (717) | Squirrel |
» | GLS ne dostavlja na dmač naslovOddelek: Loža | 2611 (630) | Gagatronix |
» | GLS nesposobni - nasvet prosim (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 14535 (2122) | Samael |
» | DPD in njihovi paketniki - vse dela, dokler ne pač ne (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13322 (9219) | AndrejO |
» | DHL in dostava Pošte Slovenije (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 49053 (19894) | uporabnik50 |