Forum » Loža » Socialna pomoč po 63 letu
Socialna pomoč po 63 letu
Mistaken ::
Torej, gre se za mamo (samsko), ki bo kmalu dopolnila 63 let. Na gov piše, da je vrednost le te 350€ za nezaposlene (63 let za ženske in 65 let za moške) osebe. Zdaj je nekje 460€. A torej se, ko dopolniš 63/65, čarobno zmanjša? Sem pa izvedel tudi za neki varstveni dodatek, za katerega pa še nisem povsem prepričan, kako in kaj.
Noone there
- zaklenilo: zee ()
koyotee ::
A si tok faking nesposoben, da nemoreš poklicat na ustrezne inštance, ki imajo opravka s tem? Si ti tut na socialni?
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Jure27 ()
connel ::
Saj ti vse piše, lahko dobi oboje. Kako in kaj pa če sem čisto iskren, najbolje da vprašaš na CSD, kar pogumno, ne grizejo.
Sem že urejal to za sorodnico, pa precej pozabil, tako da raje ne pišem kaj preveč.
Sem že urejal to za sorodnico, pa precej pozabil, tako da raje ne pišem kaj preveč.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | V Kanadi preizkus prvega komercialnega letala na elektrikoOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 5602 (1925) | feryz |
» | Vojaški rok in delovna doba?!Oddelek: Loža | 4585 (3995) | zavajon |
» | pokojnina+varstveni po novem zakonu?Oddelek: Loža | 3385 (3101) | xsum1 |
» | Nov predlog pokojninske zakonodaje, ekonomsko opravičljiv?Oddelek: Problemi človeštva | 901 (838) | Icematxyz |
» | ali bo pokojnina čez 40 let? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 20948 (16799) | ZLOky |