Forum » Loža » leto in pol mimo odkar prodal nepremičnino in na e upravi in drugje sem še vedno 'lastnik'
leto in pol mimo odkar prodal nepremičnino in na e upravi in drugje sem še vedno 'lastnik'
Tech909 ::
leto in pol mimo odkar prodal nepremičnino in na e upravi in drugje sem še vedno 'lastnik'
No, samo sem hotel povedat da kakšna funkcionalna država je Slovenija.
Patetično vse skupaj. Sm probal neki rihtat pa ne gre, ker uradno sm še lastnik lol, čeprav je prepis bil že 1 leto in pol nazaj.
Na E upravi pa še vedno sporočilo 'podatki so iz 2022 Maja, prosimo za razumevanje' ... Bruh
No, samo sem hotel povedat da kakšna funkcionalna država je Slovenija.
Patetično vse skupaj. Sm probal neki rihtat pa ne gre, ker uradno sm še lastnik lol, čeprav je prepis bil že 1 leto in pol nazaj.
Na E upravi pa še vedno sporočilo 'podatki so iz 2022 Maja, prosimo za razumevanje' ... Bruh
- spremenilo: Tech909 ()
Tech909 ::
delavec44 ::
Kaj te briga kaj piše na E upravi in zakaj bi rabil iz tam izbris? Kje drugje te še moti?
Edino važno je kaj piše v zemljiški knjigi kjer si lahko sam preveriš. Samo tam si lahko uradno lastnik.
Edino važno je kaj piše v zemljiški knjigi kjer si lahko sam preveriš. Samo tam si lahko uradno lastnik.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pomoč pravniki - stalno prebivališče in teženje UEOddelek: Loža | 6143 (4783) | Markus386 |
» | Legit oglas?Oddelek: Na cesti | 3260 (2324) | LeQuack |
» | gov.si mora pasti! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / NWO | 80589 (53882) | čuhalev |
» | Ali nameravate podpisati peticijo proti takšni obliki davka na nepremičnine? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Problemi človeštva | 85746 (79337) | Go-ahead |
» | HTC pretekli teden kupil patente od Googla, z njimi vložil tožbo zoper Apple (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Industrijska lastnina | 20657 (17890) | Tarzan |