Forum » Sedem umetnosti » Pismenost Slovencev je zelo slaba
Pismenost Slovencev je zelo slaba
IL DIAVOLO ::
Nima veze, koliko knjig prebereš, če ne veš kaj prebereš. Boljše manj prebrat, pa veš kaj si prebral.
Pav tako se ne strinjam, da so knjige nujne za funkcionalno pismenost, ker jaz praktično ne preberem ene knige, pa nimam nobenih težav. Berem pa veliko forume, imam tudi takšen šiht(začasni), da je treba znat razmišljat.
In zadnje, kar se ne strinjam, je celotna ta anketa...kako to sploh testirajo in kakšen pristop je teh testirancev?
Številka je zagotovo bistveno nižja od 80%.
Pav tako se ne strinjam, da so knjige nujne za funkcionalno pismenost, ker jaz praktično ne preberem ene knige, pa nimam nobenih težav. Berem pa veliko forume, imam tudi takšen šiht(začasni), da je treba znat razmišljat.
In zadnje, kar se ne strinjam, je celotna ta anketa...kako to sploh testirajo in kakšen pristop je teh testirancev?
Številka je zagotovo bistveno nižja od 80%.
Yacked2 ::
Glede na to da dvojino uporabljamo samo Slovenci (a se piše z veliko ali z malo ? -recimo da z veliko XD) ter še Lužiški Srbi je mi je brezveze (a to je skupi al narazen ?) Če bi se Prešern lotil programiranja namesto pisanja sonetov bi bilo precej bolje... Berem pa toliko kolikor zahtevajo v šoli
Korak naprej ni vedno ustrezen...sploh če si na robu prepada!
WarpedGone ::
ker jaz praktično ne preberem ene knige, pa nimam nobenih težav.
Priceless. Kako veš, česa ne veš?
Zbogom in hvala za vse ribe
gus5 ::
nevone ::
'Lubi Slouenci' (še vedno) med najbolj pismenimi v OECD (pa i šire)...
Fixed.
Pardon. Se oproščam. Graf ne kaže tega.
o+ nevone
Fixed.
Pardon. Se oproščam. Graf ne kaže tega.
o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: nevone ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Je srednja šola sploh relevantna? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 24106 (19896) | "NaN" |
» | Zakaj se večina maturantov najbolj boji slovenščine ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 26766 (20691) | m0LN4r |
» | Kako izboljšat sbvojo pismenostOddelek: Šola | 3605 (2891) | nurse013 |
» | Konec z maturo? (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 7323 (5720) | Zeberdee |
» | Srednješolska slovenščina - književnost in pranje možganov... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 8149 (6529) | root987 |