Forum » Pomoč in nasveti » moja emula ma zorro masko
moja emula ma zorro masko
Child Of KoRn ::
ja vem da je blo že velik na to temo napisan. velik sm že predelov pa take konfiguracije nastavu kt so jih drugi "svetovali", sam moja ikonca z emulo ma še zmer tis čudn črn obliž ukol glave. kuko nj se spravm z black liste? kadar se mi konekta na kkšn server mi ponavad sam upload dela, da bi mi isku source alpa clo downloadu to pa negre!!!! kaj nj nardim?
kihc ::
Pr men je mela mula zorro kapo , ko sem mel low ip.
To sem rešill tako, da sem v win xp sklopil firewall, oz. lahko naštimaš porte.
To sem rešill tako, da sem v win xp sklopil firewall, oz. lahko naštimaš porte.
l-note ::
TOLE
Mimogrede, sm najdu na Google -> eMule - >FAQ
A je res tako TEŽKO?? Hitreje kot pa napisati post v forumu.
Mimogrede, sm najdu na Google -> eMule - >FAQ
A je res tako TEŽKO?? Hitreje kot pa napisati post v forumu.
kihc ::
Glede nastavljanja portov mislim da najlepše piše v FAQ od emule, kot ti je povedal I-note, če samo na kratko napišem (za firewall ki je v winXP serijsko);
- network connections -> (tvoja povezava) -> rightclick -> properties -> advanced -> settings (tam ospodi) -> pol pa daš add napišeš pa izpolniš tisto (izpolnit morš 2× - za TCP in UDP), kako morš izpolnit pa piše v FAQ.
- network connections -> (tvoja povezava) -> rightclick -> properties -> advanced -> settings (tam ospodi) -> pol pa daš add napišeš pa izpolniš tisto (izpolnit morš 2× - za TCP in UDP), kako morš izpolnit pa piše v FAQ.
Blup ::
To masko maš če si za firewalom ...
p.s. i-note: to ni to kar si ti najdu... kar on misl je to, da ma v trayu slikica mule narisano masko...
p.p.s. lohka pa da je maska tut sam zrd low idja...
Blup
p.s. i-note: to ni to kar si ti najdu... kar on misl je to, da ma v trayu slikica mule narisano masko...
p.p.s. lohka pa da je maska tut sam zrd low idja...
Blup
l-note ::
Zoro maska se prikaže ravno takrat, ko imaš low-ID. Hkrati pa se tudi ikonica v eMule-u desno spodaj obarva oranžno.
Child Of KoRn ::
no ja gune porte sm nekak naštimu sam l-note ni blo tm k si reku ampak par vrstic nižje :) vseen hvala. sj zdj mi nekak to tut dol vleče pa za neki časa je tut tista črna maska izginla sam je spet nazaj. kaj nj nardim?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 4 … 69 70 71 72 )Oddelek: Omrežja in internet | 426058 (9342) | Freakylion |
» | eMule FAQOddelek: Omrežja in internet | 7210 (5636) | Spc |
» | Izdelava Firewall-a iz starega računalnikaOddelek: Omrežja in internet | 1821 (1228) | Gapi |
» | težave z lowid-jem (router)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1677 (1537) | Cokolesnik |
» | ID-lowOddelek: Omrežja in internet | 3825 (3193) | the_unborn |