Forum » Elektrotehnika in elektronika » Rabu bi načrt za stopnjiščni avtomat!
Rabu bi načrt za stopnjiščni avtomat!
Azrael ::
Rabiš načrt za nekaj enostavnega za domačo samogradnjo ali za popravilo obstoječega ?
LP, Azrael
LP, Azrael
Nekoč je bil Slo-tech.
Azrael ::
Tvojega maila nisem našel, zato sem shemo prilepil sem .
To vezje sem naredil kakšne 20 let nazaj in še vedno dobro deluje. Mislim, da bolj simpl že ne more biti.
Napajanje pri meni je izvedeno s transformatrorjem za zvonec + usmerniški mostiček, rele pa je avtomobilski. Pač v YU je bila kriza dobiti kakršen koli material za elektroniko. Za tranzistor je pomembno samo, da ima veliko ojačanje B> 600.
LP, Azrael
To vezje sem naredil kakšne 20 let nazaj in še vedno dobro deluje. Mislim, da bolj simpl že ne more biti.
Napajanje pri meni je izvedeno s transformatrorjem za zvonec + usmerniški mostiček, rele pa je avtomobilski. Pač v YU je bila kriza dobiti kakršen koli material za elektroniko. Za tranzistor je pomembno samo, da ima veliko ojačanje B> 600.
LP, Azrael
Nekoč je bil Slo-tech.
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Predator ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uporovni delilnik-->usmernikOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4189 (3834) | maticm |
» | Kakšne potenciometre? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 13055 (11223) | Azrael |
» | Navaden telefon preko PC-ja do internetne telefonije - kako?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2025 (1863) | Caligula |
» | Homemade fan controler (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 11561 (9625) | SodVina |
» | star tvOddelek: Zvok in slika | 2646 (2332) | heft |