» »

Poštnina pri amazonu

Poštnina pri amazonu

Laki_ laik ::

Ker kar precej naročam blu ray in 4k filme iz amazon.de me zanima če obstaja kaka možnost da se združi več filmov v en paket in se ne plača za vsak blu ray 11,99€ poštnine ali pa se temu žal ne da izognit?
Lp

kixs ::

Lahko narocis na nek Packet station v DE in ti oni potem zdruzijo posiljke in posljejo v SLO.

Ganon ::

fikus_ ::

Če kupuješ iz amazonovega skladišča in naročaš več artiklov hkrati je samo ena poštnina.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.

bweemfi ::

kixs je izjavil:

Lahko narocis na nek Packet station v DE in ti oni potem zdruzijo posiljke in posljejo v SLO.

Poznas kaksnega preverjenega?

kixs ::

Ze nekaj let uporabljam Cheaper&More.

tikitoki ::

Laki_ laik je izjavil:

Ker kar precej naročam blu ray in 4k filme iz amazon.de me zanima če obstaja kaka možnost da se združi več filmov v en paket in se ne plača za vsak blu ray 11,99€ poštnine ali pa se temu žal ne da izognit?
Lp

Do sedaj so avtomatsko zdruzili vse izdelke, ki jih sami odposljejo v en sam paket. Tak, da gledaj, da je izdelek odposlan s strani Amazona.

Skoda, kekci ne uredijo postnine do Slovenije kot se spodobi, pa npr. vkljucijo v Amazon prime. K trenutno je Amazon prime popolnoma nekoristen, zgolj obcasno za kaksno akcijo.

fikus_ je izjavil:

Če kupuješ iz amazonovega skladišča in naročaš več artiklov hkrati je samo ena poštnina.

To dvomim da drži ker sem večkrat naročil več filmov in sem vedno za vse plačal poštnino čeprav so vsi prišli v enem paketu skupaj.

To delam od takrat, ko so podražili poštnino in deluje. Se večkrat zgodi, da pošljejo iz različnih Amazonovih skladišč, več paketov in je poštnina še vedno ena.

BlackHole ::

Laki_ laik je izjavil:

fikus_ je izjavil:

To dvomim da drži ker sem večkrat naročil več filmov in sem vedno za vse plačal poštnino čeprav so vsi prišli v enem paketu skupaj.

Še vedno, kadar sem kaj naročil od njih po več stvari skupaj, sem plačal le eno poštnitno. Res pa, da že kako leto nisem naročal. Ampak po mooje je to še isto. Tudi, če potem pošljejo v dveh paketih, sem plačal poštnitno le eno.
LP Marko

BlackHole je izjavil:

Laki_ laik je izjavil:

fikus_ je izjavil:

Še vedno, kadar sem kaj naročil od njih po več stvari skupaj, sem plačal le eno poštnitno. Res pa, da že kako leto nisem naročal. Ampak po mooje je to še isto. Tudi, če potem pošljejo v dveh paketih, sem plačal poštnitno le eno.

Potem sem jaz izjema ali si pa narobe razlagam to glede poštnine in je teh 11,99€ pakiranje ali kaj. Glih imam naročena eno blu ray kolekcijo filmov od Bud Spencerja in 4K trilogijo rambo (dostavo pričakujem danes vsaj po sledilniku sodeč) in sem pri obeh plačal teh 11,99€. A me lahko kdo potem razsvetli kaj je potem teh 11,99€?

novak-t ::

Laki_ laik je izjavil:

BlackHole je izjavil:

Laki_ laik je izjavil:

fikus_ je izjavil:

Potem sem jaz izjema ali si pa narobe razlagam to glede poštnine in je teh 11,99€ pakiranje ali kaj. Glih imam naročena eno blu ray kolekcijo filmov od Bud Spencerja in 4K trilogijo rambo (dostavo pričakujem danes vsaj po sledilniku sodeč) in sem pri obeh plačal teh 11,99€. A me lahko kdo potem razsvetli kaj je potem teh 11,99€?

To velja za izdelke, kjer pošilja amazon. Razen če si naredil več naročil in ne eno skupno.

GregiB ::

Pravkar sem na amazon .de v košarico zmetal 5 BluRay filmov... Poštnina 11,99€, pravtako za štiri, tri, dva ali enega... Ne vem, kaj OP počne, da mu amazon kasira za vsakega posebej? Saj menda ne delaš checkout za vsakega?
You're not stuck in traffic.... You are the traffic!

To si verjetno naročil pri različnih prodajalcih, ki prodajajo na Amazonu.
Npr.
https://www.amazon.de/Elijah-Wood/dp/B0...

To pošilja amazon "Dispatches from Amazon"

Za to
https://www.amazon.de/-/en/Chris-Pine/d...

Pa piše da pošilja "Dispatches from BoH-Grati..."

Če to dvoje skupaj naročiš, plačaš dve poštnini.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PS4 (strani: 1 2 3 4159 160 161 162 )

Oddelek: Konzole
80701332091 (104146) DejchSLO
»

Nakup preko Amazon-a - kako je s plačilom?

Oddelek: Loža
133538 (2921) jero_no1
»

Amazon Video Prime postal globalen, na voljo tudi v Sloveniji

Oddelek: Novice / Ostalo
2510650 (6829) harmony
»

Ps3 igre akcije

Oddelek: Igre
302342 (1652) kmetek

Več podobnih tem