» »

Star Trek - Starfleet Academy

Star Trek - Starfleet Academy

Temo vidijo: vsi
«
1
2

oo7 ::

Najavljena nova TV serija Star Trek - Starfleet Academy

Star Trek: StarfleetAcademy is coming to ParamountPlus! From executive producers Alex_Kurtzman and NogaLandau, the series will follow the adventures of a new class of Starfleet cadets as they come of age in one of the most legendary places in the galaxy.

Snemati naj bi začeli enkrat 2024.

Paul Giamatti Boards 'Star Trek: Starfleet Academy'

https://deadline.com/2024/06/paul-giama...

Paul Giamatti has joined the cast of the upcoming Paramount+ original series Star Trek: Starfleet Academy in a recurring role. He will play the Season 1 villain, a man with an ominous past connected to one of our cadets.

Cr00k ::

Super, sado-mazo tožilec za popestritev :D

Star Trek: Starfleet Academy | First Look Teaser | Paramount+

BigWhale ::

Je ze kdo pogledal prva dva dela?

delavec44 ::

Dvomim, da boš našel junaka.

delavec44 je izjavil:

Dvomim, da boš našel junaka.

Zakaj? Jaz sem pogledal oba dela in sem bil prijetno presenecen. Zaenkrat precej relaxed serija, kvaliteta produkcije je visoka, zgodbi sta bili pa zaekrat okay. Dovolj referenc na prejsnje treke.

Čak, to govorimo o isti zadevi, ki ima 4,8 na imdb in 43% na RT?

Sem mislil, da je to bolj za otroke narejeno in nismo ravno ciljna publika.

delavec44 je izjavil:

Ocena na IMDB je bullshit, ker imas vec kot 2k ljudi, ki so dal oceno ena, kar je neumnost in je sam nek bebav rage incelov. Na Rotten Tomatoes je podobno, kritiki so dali boljse ocene.

Tudi stvari, ki so narejene za otroke se vcasih splaca pogledat. Jaz sem tudi Prodigy pogledal. :)

JanBrezov ::

Nerdrotic Humiliates Star Trek: Starfleet Academy After Spock Action Figure Livestream Destroys Premiere Numbers

In a move that perfectly captured the current state of modern Star Trek, YouTuber Gary Buechler, better known as Nerdrotic, decided to test just how weak the audience interest really was for the latest Kurtzman Trek series. His experiment was simple: could a livestream consisting of nothing more than a stationary camera pointed at a Spock action figure sitting in an empty chair outperform the official Star Trek: Starfleet Academy YouTube premiere?

The answer came fast -- and it was brutal.

The Star Trek: Starfleet Academy premiere peaked at roughly 1,300 concurrent viewers during its official YouTube debut. That number was already being widely criticized as shockingly low for a major franchise tied to Paramount's streaming strategy.

Within under three minutes, the empty-chair Spock livestream surpassed the Starfleet Academy premiere's peak concurrent viewership. The stream ran for 52 minutes total and reached a peak concurrent audience of 3,389 viewers -- nearly three times the engagement Paramount could muster for its highly promoted series launch.

No cast. No script. No marketing push. Just a camera, a chair, and a plastic Vulcan.

The Like-to-Dislike Ratio Makes It Even Worse

Zgodovina sprememb…

Izi ::

Jaz sem pogledal 2 dela in IMDb ocena, ki je trenutno 4.9/10 je brez dvoma močno previsoka. Ni čisto zanič serija ampak realna ocena je nekje okoli 3.5/10.

Serija je mladinska, ne otroška.
Na kup so zbrali najbolj neprilagojene in najbolj težavne najstnike iz cele galaksije in iz njih poskušajo narediti Sarfleet oficirje. Tudi učitelji so vsi po vrsti popolni idioti 8-O
Skozi galaksijo je udarila neka eksplozija, ki je izbrisal večino življenja po celi galaksiji in prav pri vseh rasah so očitno preživeli samo najbolj neumni in najbolj čudaški osebki.
Kot kaže bo glavnina serije tipična visokošolska najstniška vsebina, sklepanje novih prijateljstev, pretepi in romance, vmes pa občasno tudi kakšna sci-fi nevarnost, ob kateri so odrasli popolnoma nemočni, mulci pa vse vedno rešijo z levo roko...

OldSkul ::

So kar dobro zbombali oceno na IMDb. Po dveh epizodah težko sodiš kako bo naprej. DS9 je bil na začetku tudi težko sranje, 1. in 2. sezono, pa so se pobrali. Tukaj sicer ne verjamem da bo tako, če črpamo izkušnje iz Discoveryja. Le-tega so dobro zašuštrali, ni šans da kadarkoli ponovno odprem eno epizodo te zmešnjave. Pa tisti njihov spore drive in burn zaradi enega žalostnega mulca. Kaka bedarija.

Vanich ::

BigWhale je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Ocena na IMDB je bullshit, ker imas vec kot 2k ljudi, ki so dal oceno ena, kar je neumnost in je sam nek bebav rage incelov. Na Rotten Tomatoes je podobno, kritiki so dali boljse ocene.

Tudi stvari, ki so narejene za otroke se vcasih splaca pogledat. Jaz sem tudi Prodigy pogledal. :)

Dobro, da si me spomnil: sem takoj šel na IMDB in glasoval z eno zvezdico.
Seveda nisem gledal serije in je tudi slučajno ne nameravam gledati, tistih par odlomkov, ki sem jih videl in pa recenzija drinkerja in ostalih youtuberjev, je bila več kot dovolj za odločitev.

c3p0 ::

Sem dal kritiko sem in je bila promptno pobrisana.

Predlagam ne-ogled. Sam nisem dolgo zdržal, kljub predhodni pripravljenosti.

free_rider ::

Tukaj se tudi vidi relativnost ocen imdbja.
Prvi del je ocenjen z 5,9.
Drugi del 6,3.
Cela serija pa 4,9. Ker se lahko celo serijo že vnaprej ocenjuje, je valda dobila ful enk od tRuE FanOv in antiwoke, še pred predvajanjem.
Seveda pa dotični niso vsi prišli po izidu in dali enko še posamičnim epizodam.
Imagine there's no religion :)

sbawe64 ::

Star Trek:Tik Tok Academy

Star Trek: Starfleet Academy: Episode One Review

Star Trek: Starfleet Academy: Episode Two Review

Ostajam na tng in ds9.
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

free_rider je izjavil:

Drugi del 6,3.
Cela serija pa 4,9. Ker se lahko celo serijo že vnaprej ocenjuje, je valda dobila ful enk od tRuE FanOv in antiwoke, še pred predvajanjem.

Drugega od broflakes niti ne mores pricakovati, internet je poln debilov, ki ocenjujejo stvar na podlagi trailerjev. Potem so pa se mnenja, da je njihova ocena resnicno kredibilna, ceprav so pritisnil eno zvezdico za stvar, ki je niti pogledali niso.

OldSkul je izjavil:

DS9 je bil na začetku tudi težko sranje, 1. in 2. sezono, pa so se pobrali.

DS9 je imel vse sezone dobre. Tudi prva in druga sezona sta bili dalec od tezkega sranja. Ampak ze takrat so bili TNG fani butthurt in so delili svoje 'ocene'. Poglej prvo in drugo sezono se enkrat, bos videl. Sam pazi, ker mas not razne interspecies woke odnose. :>

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BigWhale ()

free_rider je izjavil:

Drugi del 6,3.

Ampak serije pod 8 so navadno sranje. Tako da ali je 6 ali pa 4 nima neke veze.
Itak pa potem pogledaš še opise, tisti so pa sigurno pogledali kakšen del preden so ga šli napisati.

Po drugi strani je pa veliko tudi kupljenih ocen, ki dajo takoj 10. Pač ekstreme izločiš in poskusiš izluščiti bistvo.

Zgodovina sprememb…

Zvezdica27 ::

a sem jaz v trailerju videl dohtarja?

Torej, če je to imbecilno (recimo, če je slabše od Picarda), povejte! Saj ni problem občasno kaj pogledat, sam cele sezone pa res ne mislim (SNW je recimo meni top, Disovery sam prvi del S1, potem pa so vsi za kastrirati, da se slučajno ne bi kdo razplodil naprej (pisci in igralci).

Že to, da so vsi problematični je meni red-flag: kaj zdaj so vsi Kirki?

S31 še nisem gledal...

zz

Fiferius ::

Jaz bom prvo pogledal, potem pa sodil. Mi pa je všeč da še prihaja nov Star trek material ven.

Zvezdica27 je izjavil:

Ja, hologram je, komot ga se 1000 let v prihodnost pripeljejo. Karakter je bil fajn, in Picardo ga dobro igra.

Hologram se ne bi staral.

Pithlit ::

BigWhale je izjavil:

Zvezdica27 je izjavil:

Ja, hologram je, komot ga se 1000 let v prihodnost pripeljejo. Karakter je bil fajn, in Picardo ga dobro igra.

Čak da se v Jem'hadar zakljuka folk. Al pa Cheron(ce?)

delavec44 je izjavil:

Awwww so cute... Kaj k bi pogledal preden jamraš?
Life is as complicated as we make it...

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Pithlit ()

Pithlit je izjavil:

Zakaj bi sranje gledal? Ti imaš preveč časa?

Pa ne vem zakaj se sploh buniš. Boš rekla, da zgleda isto kot v Voyager in ne 30 let starejši? Aja, so razložili zakaj in je potem ok. :))

Oh daleč od tega. Zapenjam se ob komentarje snežink ki norijo brez da bi sploh pogledale.

Lej to: zadeva je narejena za mladino. Young adults, bi mediji rekli. Ni vrhunec umetnosti. Dinozavri bojo najedli 1001 problem z njo (tko k ti s tem ubogim Hologramm... hkrati pa s holodeck-om nimaš problema. Pa pozabljaš da so že kr nekaj časa svoja vrsta). Generacijsko gledano ima utk prav, ker bodo vsi ti otroc z levo roko reševali vesolje, one episode at a time. Seveda bo woke... bromance je že.

Torej, je serija nadpovprečna? Trenutno ne (in verjetno ne bo). Je povprečno dobra? Je. Absolutno. Ne za večino starih prdcev ki ste ostali nekje na "TNG je zakon!" (kljub temu da je woke af)... Za ostale ki v zabavni industriji ne iščemo globljih pomenov na vsakem koraku in se ne obešamo na vsako spremembo (ki je bolj kot ne kozmetična) bo pa za pogledat.

Zdej, če te moti da se je hologram 'postaral'... Pol pač ne glej. Ni se pa treba topit po forumih. Ampak zgleda maš preveč časa...

En stavek sem zapisal. Poglej svoje litanije, pa potem oceni kdo se zapenja.

Vse to (svoje mnenje do katerega ima vsak pravico) bi lahko normalno povedala že na začetku, ne da proviciraš in ponižuješ z neumestnimi komentarji.

Oh mal več si napisal. Ampak sure. Ti posodim krpico?

Pithlit je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Evo pa lahko še kakšno rečemo o mladini... ker je to baje deal breaker.

Caleb jih ima 21. Vsi ostali kadeti so tudi tam nekje. Nenazadnje se pogovarjamo o akademiji. Torej je to logično. Da se bo zgodba vrtela okoli njihovih podvigov tudi.

Meni ni logično da se folk nad tem pritožuje.

Ampak, glih tko. Ker sem pač tečna in zafrustrirana baba:

Kirk jih je imel 32 na začetku TOS.
Spock 35 (kar je mulc za vulkance)
Worf 24
Uhura 26
Chekov 21
Data 26
Picard 59 (njegov counterpart, Nahla, jih ima 420+)
Sulu 28
Nerys 26
Beshyr 27
Dax 28/346
Paris 29
Torres 25
Seven 24
Kim 21 (in že zaključil akademijo)

Star trek nikoli ni bil grozno mature, sam mi smo se postarali in se poslovili od ciljne publike. Franšiza pa ostaja mlada oziroma se celo pomlajuje (Kelvin).

Tudi prestavila se je za 1k let v prihodnost tko da nam nekatere 'tehnologije' pač predstavljajo 'težavo' (recimo hologrami ki se 'starajo', nacele k sploh niso pripopane na trup...). Težavo nam predstavlja tudi canon. Ker se spreminja namesto da bi stagniral - tko kot naše videnje tega kako mora biti.

Mislim v času TOS so bli komunikatorji, trikorderji, translatorji taka znanstvena fantastika da je bil to šok za marsikoga. Danes to vse že imamo ali pa si vsaj lahko dokaj realno predstavljamo da bomo imeli v naslednjih par letih. Tudi Sci-fi mora 'stopit v korak s časom'. Imho je tehnologija v modernem star trek še premalo napredna.

karafeka ::

Pithlit je izjavil:

Mislim v času TOS so bli komunikatorji, trikorderji, translatorji taka znanstvena fantastika da je bil to šok za marsikoga. Danes to vse že imamo ali pa si vsaj lahko dokaj realno predstavljamo da bomo imeli v naslednjih par letih. Tudi Sci-fi mora 'stopit v korak s časom'. Imho je tehnologija v modernem star trek še premalo napredna.

Heh, sem ravno razmišljaj ko sem Discovery gledal, da so ti onboard računalniki kot eni LLM agenti. Še včasih malo pohalucinirajo. Daleč smo prišli, samo še warp manjka.
Aja, pa civilizacija brez denarja - do tja nam pa še veliko fali.

free_rider ::

Pomehkuženi bojevniki v kiklah:

Snežinke se topijo, poplave bojo.

FFS, predlagam, da preden gledate stvari, da si razložite pojem "fikcija".
Imagine there's no religion :)

Za vse rdece, izsek iz pravil... Ne bom vec opozarjal.

2. člen

(kultura dialoga)

Prepovedana je razžalitev, obrekovanje, žaljiva obdolžitev in opravljanje.
Zahteva se argumentiran pogovor, ki se nanaša na predmet razprave. Zaželeno je, da je podkrepljen z viri.

Nekaj se govori, da naj bi bila, po zelo slabih prvih 2 delih, 2. sezona že skenslana. Čeprav je menda že posneta.

Tretje sezone pa naj itak ne bi bilo saj so snemalne sete že podrli in jih bodo, skupaj s seti iz SNW, delno uporabili za prihajajoči film.

c3p0 ::

Pa menda ja ne... Današnji mladi očitno ne znajo cenit odlične produkcije in zgodb primernih njihovi mladosti.

D3m ::

Ni vse samo v CGI-ju.
|HP EliteBook|R7 8840U|

Nikonja ::

Jaz tudi ne vidim razloga za piz***nje proti tem ST, če mene vprašaš je čisto isti drek kot vsi drugi ST (pa sm jih vseeno vse pogledal) - in pač kot je že zgoraj rečeno, ne verjamem da smo 40+ stari prdci dejanska publika za to nadaljevanko.
Za woke komentarje sploh ne bom gubil besed, ker če ta tematika nebi bila finančno profitabilna studijem je ziher nebi promovirali ker njih boli k.... kaj je politično ok, njih samo zanima dnar in pač dnar je v tem. Pa še prepričan sem da bodo preboleli to da jih par slovenskih desničarjev ne bo gledalo!

Hehe, v woke je denar in studije ne briga politika. Komedijant. Zato je pa woke dead, zaradi silnih dobičkov, ki jim jih je ustvaril. Pa ne samo Hollywoodu.

SambaShare ::

Nikonja je izjavil:

Jaz tudi ne vidim razloga za piz***nje proti tem ST, če mene vprašaš je čisto isti drek kot vsi drugi ST (pa sm jih vseeno vse pogledal) - in pač kot je že zgoraj rečeno, ne verjamem da smo 40+ stari prdci dejanska publika za to nadaljevanko.

Mislim da si kar blizu ciljne publike, če ti je "vse isti drek". Samo izgleda vas ni veliko. Ne starih, ne mladih.

UkrFTW!! ::

Pogledal 1. del. Ne vem, kaj se pizdite. Čisto ok za pogledat.

UkrFTW!! je izjavil:

Pogledal 1. del. Ne vem, kaj se pizdite. Čisto ok za pogledat.

No, poglej še 2. del. Jaz sem žal ga. Tu se pa tudi neha.

globoko grlo ::

Evo, pogledal prva 2 dela v ene pol ure. Vse skupi narjen za brezglavo mladino.

Se najbl se strinjam z IZIjevim komentarjem, je povedal vse kar je za povedat.

Verjetn bom pocakal na celo sezono, pol pa desna tipka pa gas.
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

Jazon ::

Prisiliti se pogledati Kurzman Trek -Section 31 do konca se je na trenutke zdela misija nemogoče. ST - Starfleet Academy sem si ogledal po tehtnem premisleku, če sploh želim stopiti v te vode. Ni tako slabo posneto, kot sem pričakoval, zagotovo pa to ni Star Trek, ker ni napredka. (Not great, not terrible)

Pripovednost v Kurzman Trek - Karen Academy je zaenkrat podpovprečna. Tehnološke razlage (še) ni. Še v Section 31 so bili bolj verbalni glede tega. Scena na mostu spominja na fancy 50's bowling bar. Zunanji izgled ladje me niti ne moti, verjetno je rezultat izpetosti od vseh mogočih zasnov. Precej je brezveznih insertov. Očitno se scenarij piše sproti in je odvisen od sposobnosti igralcev (npr. Robert Picardo v mašilih pogori na polno). Kanclerka ima tak cartoonish glas, ali pa se ji je v grlu zamašil zamašek vina, mogoče pa kar cel kozarec. Glede na obrazno mimiko bi sicer lahko bila tudi posledica manjše kapi. Kakorkoli že, na zaslonu je moteče. Kaj je fora fotonske Mini Miške? Zakaj se delajo norca iz debelih? Zakaj se kriči za brez veze? Od kdaj se lahko govori v vesoljskem vakumu? Ni pomembno, ker je važno "propagando sporočilo".
V drugem delu je npr. pomembno, da samozadostni Betazoidi podrejo svoj zid in spustijo noter Kurzmanove migrante.

Če ne bodo nekaj konkretno spremenili v smislu Anti White, bo šla zadeva po poti Wilow, Chick Wars - The Acolyte in dr. Who. Kurzman je izjavil, da ni cilj promocija Star Trek ampak promocija BLM in podobnih skupnosti. Torej izraba Star Trek platforme za furanje neke agende. Daleč od nekih "naprednih" idej, ki so bile v starih serijah spretno zapakirane v odlične epizode. Glede na zastopanost LGBTQ v Karen Academy, se bo spremenilo šele, če bo odletela ta ekipa. (citat Kurzmana: "The goal is not to promote star trek, but to promote organizations and to use our platform, to be able to bring greater awarness to this very important messages and places", če se bo kdo obešal).

Ciljne publike, ki je na dolgi rok pripravljena požirati šrot očitno ni, glede na odzive.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jazon ()

Jazon je izjavil:

citat Kurzmana: "The goal is not to promote star trek, but to promote organizations and to use our platform, to be able to bring greater awarness to this very important messages and places", če se bo kdo obešal).

V opozorilo ostalim, širjenje laži iz white supremacy forumov vam prisluži insta-ban iz teme.

Alex Kurtzman NI NIKOLI izjavil tega kar je bilo zgoraj 'citirano' in kar je pet let nazaj razlagal nek YouTuber, ki je del Kurtzmanovega citata vzel iz konteksta in ga prikazal kot nekaj kar ni. KKK dipshits so pograbili to in ze pet let laufajo s tem in lažejo kot so dolgi in široki. Kurtzman je takrat govoril o #StarTrekUnited kampanji. To je bila 'platforma' o kateri je govoril. NI govoril o Star Treku, o franšizi in o produkciji Star Treka.

To razume vsakdo, ki ima pet gramov možganov in premore trohico kritičnega razmišljanja. Vsa nadaljna debata o tem kako je ST woke in podobno rasisticno sranje bo brisano in uporabnik bo letel iz teme.

Pogovarjajte se o seriji, na vsaj srednješolskem nivoju, ker do zdaj je bilo zelo malo pametne kritike, zgolj neko neumno nabijanje v tri dni.

Ganon je izjavil:

Kaj je fora fotonske Mini Miške? Zakaj se delajo norca iz debelih? Zakaj se kriči za brez veze? Od kdaj se lahko govori v vesoljskem vakumu? Ni pomembno, ker je važno "propagando sporočilo".

Iz debelih se delaš norca izključno ti. Pa tebi podobni. Ki berete med vrsticami nekaj kar ni tam... Samo zato ker nekaj mora bit.

Kriči? Za brezveze? Šment, govoriš kot da je to nekaj še nikoli videnega. Si ti ziher da si si do sedaj že kakšen star trek pogledal?

V vesolju se pa lahko govori od prvega star trek-a naprej. Za vse ki tišči te glavo v pesek in iščete najmanjše možne napakice ter ob tem hkrati izpadete 'nepismeni' v lore. Ne verjameš? Od kdaj se v vesolju slišijo phaserji, fotonski torpedi, ladje, exsplozije... j***ni warp bubble?

Legon ::

Točno to, zvok se v vakumu za potrebe star trek prenaša že od leta 1968.

Zvezdica27 ::

Čaki čaki, Bigwhale...

STrek je vedno bil woke (če temu tako rečemo), in to je njegova odlika, ker v nedloločeni prihodnosti pokaže, da smo vsi le ljudje. Tudi če je nekdo trans ali gay...

Prvi poljub s črnko na TV je bil v TOS.

Ne moreš tega cenzurirati (to bi bila tvoja cenzura!) - dobro, če kdo žali, a v kontekstu STrek je to vedno bil nek osnovni ... osnovna podstat.

Če mene osebno woke ali kakorkoli temu rečemo resda v mainstream tv moti (vsak film), me tu absolutno ne, ker bi bilo res fino živeti v polno vključujoči družbi - to pa pomeni, da tega ne rabiš niti forsirati, ker je samoumevno. Tudi, če je tip res to rekel, ima do tega polno pravico, ker vsak medij zasleduje nek interes in isto velja za filme. Nič ni narobe s tem.

Cenzura pa je narobe!

Osebno sem - da pojasnim - ne samo član Amnesty in še marsikaj drugega, samo forsiranje takih... sporočil mene pač moti. Ker sem hkrati tudi tradicionalen, če to lahko razumeš.

ne cenzuriraj, dokler je tema spoštljiva!

Te teme rabimo, res jih rabimo, če pa nekdo reče, da se pretirava, pa ima do tega pravico. Nismo Turkmenistan in ti nisi veliki mula, da boš določal, kaj se sme govoriti! Primerjava, ne žaljenje neke vere...

A veš, potem pridemo do tega, ni več mišičnjkakov v filmih (Tango & Cash), da ni guitar hero v pajkicah in solažami (falični simboli!) in tako naprej... don't go there, ker nimaš prav! dda bomo vsi fajn, bomo vse odklone cenzurirali? Ampak zavedaj se, da so odkloni tako pozitivni, kot negativni! Če dopuščaš vse woke (če uporabim to besedo), šptem MORAŠ pustiti tudi konta mišljenje (dokler je približno spošljivo)-

Voltaire: preziram vaše mnenje, a bom storil vse, da ga boste lahko povedali!

Premisli!

zz

Star Trek je bil vedno woke, res je. Ampak je bil pametno woke, subtilno znotraj drugače scenarijsko super zgodbe in tako, da si moral kdaj kaj tudi premisliti. Kdo se ne spomni super dela The Measure of a Man. Podobno kot zakaj vam je všeč film One Battle After Another.
Ne rabijo pa tole pridigarsko na vso moč zlivati v grlo in vse aspekte dobre serije podrejati sporočilu. Kot se dogaja v Academy, Discovery, Section 31. Zakaj sta bila pa lahko Strange New World in Picard vsaj delno ok?

AI to čisto lepo povzame:
Če uporabimo sodobno razlikovanje:
takratni Star Trek: "Poglej, razmisli, odloči sam."
sodobni "woke" pristop (kritika): "To je prav, to je narobe - sprejmi."

Zato veliko ljudi pravi:
"Star Trek je bil vedno progresiven, ni pa bil ideološko vsiljiv."

Zgodovina sprememb…

Jarno ::

Meni je bila tradicionalna Star Trek progresivnost vedno všeč, ker so navedoma odpravili tudi določene družbene probleme, kot npr. kriminal povezan s pridobitvijo materialne koristi oz. družbenega nasilja.
Začuda so precej popljuvali razvoj ljudi preko genetskih popravkov, čeprav v serijah izpade, kot da so ljudje dejansko genetsko popravljeni.
Sicer so se te ideje manifestirale v Dati in hologramskem dohtarju...
Chuck Norris je med števili 0.999... in 1 uspel vriniti konstanto imenovano CN.
#65W!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jarno ()

delavec44 je izjavil:

Star Trek je bil vedno woke, res je. Ampak je bil pametno woke, subtilno znotraj drugače scenarijsko super zgodbe in tako, da si moral kdaj kaj tudi premisliti.

Sorry ampak če je zate bil poljub med Kirkom in Uhuro leta 1968 bolj 'subtilen' Kot karkoli kar se v Starfleet Academy dogaja... Potem res ne veš o čem govoriš. Oziroma si še večja snežinkica kot si je kdorkoli mislil.

Takrat je bil ta poljub praktično nekaj kar se enostavno nikjer ni dalo videt. Kaj primerljivega vidiš v tej novi seriji? Sam eno samcato primerljivo stvar mi povej. Eno. Prosim.

Zvezdica27 je izjavil:

Ne moreš tega cenzurirati (to bi bila tvoja cenzura!) - dobro, če kdo žali, a v kontekstu STrek je to vedno bil nek osnovni ... osnovna podstat.

Če mene osebno woke ali kakorkoli temu rečemo resda v mainstream tv moti (vsak film), me tu absolutno ne, ker bi bilo res fino živeti v polno vključujoči družbi - to pa pomeni, da tega ne rabiš niti forsirati, ker je samoumevno. Tudi, če je tip res to rekel, ima do tega polno pravico, ker vsak medij zasleduje nek interes in isto velja za filme. Nič ni narobe s tem.

Cenzura pa je narobe!

S sirjenjem lazi s forumov, ki se kitijo z "white pride" logotipi je PRAV VSE narobe. To so stvari, ki so v prvi vrsti v nasprotju s pravili foruma, da vseh ostalih stvari, ki so narobe s tem, niti ne nastevam.

S tem lahko drekajo drugje, tukaj pa ne bodo. In ne, to ni cenzura, to samo pomeni, da tukaj ne bomo brali napol closeted rasistov in incelov.
«
1
2

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Star Trek: Strange New Worlds (TV serija) (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Sedem umetnosti
465103894 (4015) oo7
»

Star Trek 4 (2019) (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
7422704 (791) oo7
»

Iščem igre

Oddelek: Igre
51725 (1503) Tilk

Več podobnih tem