Forum » Pomoč in nasveti » Knjiga Virtual LANs!
Knjiga Virtual LANs!
drofa13 ::
Pozdravljeni?
Iščem knjigo Virtual LANs avtorice Marine Smith! V knjigarnah so mi povedali, da se knjiga ne da več naročit, ker je razprodana. A mogoče kdo ima to knjigo ali ve če se nahaja v kateri knjižnici. Knjigo bi nujno rabil!!! A mogoče kdo naroča knjige na internetu, ker sem opazil da jo imajo na amazon books (rabljene), sam nevem kak je kaj s tem naročanjem pa še kartice nimam.
Hvala!
Iščem knjigo Virtual LANs avtorice Marine Smith! V knjigarnah so mi povedali, da se knjiga ne da več naročit, ker je razprodana. A mogoče kdo ima to knjigo ali ve če se nahaja v kateri knjižnici. Knjigo bi nujno rabil!!! A mogoče kdo naroča knjige na internetu, ker sem opazil da jo imajo na amazon books (rabljene), sam nevem kak je kaj s tem naročanjem pa še kartice nimam.
Hvala!
- premaknilo iz Znanost in tehnologija: Alec999 ()
Fury ::
na amazon komot narocis, 100% bos dubu. preverjeno dela
rabis pa res met kreditno (fehti mat, teto, dedka, nekoga pac) pa mors se zavedat da lahko pride v 10 dneh lahko pa v 40 dneh...
rabis pa res met kreditno (fehti mat, teto, dedka, nekoga pac) pa mors se zavedat da lahko pride v 10 dneh lahko pa v 40 dneh...
pivmik ::
MA dobro... kaj delajo te teme v Znanost&Tehnologija če pa spadajo pod Računalništvo?!
Moderatorji????
Moderatorji????
LP, Gregor GRE^
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Amazon Kindle (strani: 1 2 3 4 … 24 25 26 27 )Oddelek: Kaj kupiti | 332033 (9622) | Furbo |
» | Prodaja preko amazonaOddelek: Loža | 12044 (8912) | RaGlaSi |
» | Koliko naj stane e-knjiga? Amazon: 10 dolarjevOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 10353 (7677) | M.B. |
» | Neodvisni pisatelj prodal milijon izvodov za KindleOddelek: Novice / Ostale najave | 8301 (6727) | Manu |